mifek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 lekko w nawiązaniu fdo atku rozpoczętego w aukcji...A co tam - 150 PLN najwyżej nie pojadę gdzie miałem jechać Pozdro Jachu Jachu nie ma takiej opcji... PS> wlasnie odebralem zelaztwo... CUUUUUUDO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Dla mnie styczeń to oczywiście trocie ile wlezie I choć pstrągowa wodę mam 300 metrów od domu to co najmniej do połowy stycznia nic innego mnie nie interesuje.Nawet dyżury sobie tak ustawiłem w pracy ,że do 14-ego ani jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Pierwszy raz od długiego czasu chce mi się złowić pstrąga. Jak na razie muszę jeszcze pomalować woblerki i do boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 No cóż dla mnie styczeń to przede wszystkim pierwsza wyprawa w życiu na kropki. Mam nadzieję że przy uczestników spotkania na drawie uda mi się coś zdziałać w tym kierunku. Na razie kompletuje przynety i marżę o pierwszym dzikim pstragu. A na własnym podwórku mam zamiar dobrać się do klenio-jazi o ile oczywiście warta nie będzie płynąć kra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radzio Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Moje styczniowe plany to chociaż ze 3 wyjazdy na pstrągi.Zanosi się jednak na fale mrozów w najbliższej okolicy i nie wiadomo jak to do końca będzie.Ale jak już się uda to widok lasu w śnieżnej szacie, dzikiej zwierzyny, pięknie meandrujących rzeczek zaspokoi wyposzczonego Radzia . Trochę się połazi, porobi fotki i miejmy nadzieję że cuś potarga nieźle kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Oczywiście kropki i pare miejsc nie daleko od domu namierzonych jesienią. Sprzęt jest, wobki są, żelastwo jest, chęci są tylko musze sie wykurować bo chory jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
lekko w nawiązaniu fdo atku rozpoczętego w aukcji...
Jachu nie ma takiej opcji...
PS> wlasnie odebralem zelaztwo... CUUUUUUDO!!!
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi