tomi78 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ktoś chętny na wypad na sumka w okolice Tarnowa .Warunek ,poświadczenie przez co najmniej 5 osób z jerka i najbliższą rodzinę że nie jest się kilerem Jadę z okolic Bielska przez Kraków .Sprzecik ponton 4,30 silinik 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Eh,gdyby nie inne plany na weekend pewnie bym się skusił...Daj znać po powrocie jak poszło Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 chętnie bym się wybrał ale za mnie nikt już nie poręczy no i kawałek drogi bym miał z Gdyni do Tarnowa - wyprawa co najmniej na tydzień i to tylko przy ograniczonym spożywaniu płynów, oh! te upały(w życiu nie łowiłem sumów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Wisła 13.06Masz miesieczny poslizg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Oj faktycznie mało aktualne .Oczywiście 13.07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Edytuj tytuł bo wygląda jak byś wybierał się w okresie ochronnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Eh,gdyby nie inne plany na weekend pewnie bym się skusił... Daj znać po powrocie jak poszło PozdrawiamTaaa. A Szwedzi jeżdżą na szczupaki za granicę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 To sie pewnie spotkamy na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Hmmm, okolice Tarnowa? Jak dalej będzie tak padać to nie popływacie. Trzymam kciuki bo i ja mam plany na ten weekend :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Ja piszę się na taki wyjazd ale w innym terminie. Chyba, że masz ochotę wybrać się na sumka całkiem nie daleko od Katowic to możemy się zgadać. Nie trzeba jeździć aż tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam. Jadę z kompanem wczas rano, wodujemy się na Ujściu Jezuickim (ujście Dunajca do Wisełki). Planujemy popływać, żeby się zorientować co słychać na miejscach. W razie czego czekam na info czy się ktoś zdecyduje na 100%. Pozdrawiamy Team Relax Małopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jakie wyniki panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja piszę się na taki wyjazd ale w innym terminie. Chyba, że masz ochotę wybrać się na sumka całkiem nie daleko od Katowic to możemy się zgadać. Nie trzeba jeździć aż tak daleko.A gdzie na te sumy kolo katowic jezdzisz ??? Chetnie bym sie wybral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi