ledar Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Super tekst Jerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Jak by to zawł to dalej pozostaje kradzieżą ..... . Pawelek55 udowadniasz wszystkim czytajacym te posty i potwierdzasz powiedzenie.... Polak potrafi.... Jak jeden pokarze że coś fajnego stworzył .... to inny dostaje góla ..... i zazdrość go zrzera do tego stopni żezłożeczy, drwi ,kpi .....itp.... Spotkałem się z takimi zachowaniami userów..... dlatego przestałem się udzielać. Wszelka dyskusja z toba .... nie mają sensu. Wracam do pracy . Pozdrawiam.Właśnie wykonałem ster do mojego nowego woblera trollingowego i wystawiam go Kolegom do prezentacji w moim wątku, (Woblery Harjera). Dorzucę też fotkę drugiego klasyka przy którym jest patent ! ( i nie boję się kradzieży! ) PozdrawiamHarjer Edytowane 13 Lipca 2013 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Taki jest wynik łowienia Sarterami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ja niedługo przetestuje to na sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Powinno być skuteczne,moj kumpel połowił sandacze na moje starterki 7 gr na zbiorniku Stradomia głównie z opadu,ja nie bardzo mam czas na wędkowanie poz.D.l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi