godski Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Szukam dużych, pływających po powierzchni ripperów/twisterów. Takich 12-18 cm. Mają pływać po założeniu główki 5-10 gram. Coś w rodzaju żabek z pustką w środku. Mogą też pływać bez dodatkowego obciążenia uzbrojone w hak offsetowy.Zwykłe gumki też można nafaszerować styropianem i może efekt byłby ten sam, ale może jakieś gotowe wyroby ktoś zaproponuje? Edytowane 13 Lipca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Zobacz na allegro izumi umami 120 i 155 mam mniejsze i są pływające , mają pęcherz z powietrzem w srodku Edytowane 13 Lipca 2013 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Czy po uzbrojeniu w sam hak bez główki zachowują pływalność? Biorąc pod uwagę ciężar przyponu stalowego. Mowa o tych większych 12-15 cm. I czy pracują na powierzchni przy wolnym prowadzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Bulldawg shallow. Przy wadze 100g można go prowadzić na metrowej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Za grubo. I trochę za głęboko. Ma pływać i zanurzać się przy podszarpywaniu max. 20-30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Czy po uzbrojeniu w sam hak bez główki zachowują pływalność? Biorąc pod uwagę ciężar przyponu stalowego. Mowa o tych większych 12-15 cm. I czy pracują na powierzchni przy wolnym prowadzeniu?mam 9cm i do zbrojenia są specjalne podwójne kotwiczki które przechodzą przez tunelik w gumie dozbrojka z kulki ołowianej jest na przegubie mocowanym do przodu gumy po podciągnięciu guma podnosi się do góry kolebiąc się na boki , także z kotwiczką nadal jest pływająca jest jeszcze coś takiego http://allegro.pl/izumi-shad-alive-145-i3386612175.htmlhttp://www.youtube.com/watch?v=Ay1LnK1Gy_Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Może soft4play? Może nie na główce ale na zbrojeniu w kotwiczke powinny się bardzo płytko poprowadzić, bardzo wolno toną (13 bez obciążenia da się lekko smużyć) i są skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 14 Lipca 2013 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Keitech Swing impact fat 5.8" na no sinker rig Edytowane 14 Lipca 2013 przez Gugcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Te Keitech ciekawe. Jaki hak offsetowy do tego polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Mam problem z tymi Keitechami. Poleżały trochę w skrzynce i się łuszczą. Jak je trzeba przechowywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Może akurat zareagowały z materiałem, z którego jest wykonana skrzynka? Ja nowe (nie kute) przechowuję w woreczkach strunowych, a używane mam w przezroczystych wędkarskich pudełeczkach marki Jaxon i żadnych problemów nie stwierdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Sorki, przespalem temat. Offsety typu wide Gap. No keitechy jak inne japonce moge reagowac z boxami roznymi. Worki strunowe to super rozwiazanie, sam je tak przechowuje. Kolory prawie wcale nie nie odbarwiaja wiec mozna mieszac podobne tonacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Odgrzewam - jakie jeszcze gumy są pływające prócz tych wymienionych w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Fish Arrow cała seria AirBag - http://www.fisharrow.co.jp/bass/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Sorry za off , ale nasuwa Mi się tylko dętka od traktora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Monster Slug - duży mięsisty korpus z grzechotką i komorą powietrzną http://www.pirania-sklep.pl/przynety-gumowe/savage-gear/monster-slug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Z Lucky John jest pływająca guma Joko Shaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Z Lucky John jest pływająca guma Joko ShakerWiesz gdzie można je nabyć w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Monster Slug i Izumi Umami nie mają własnej pracy. A mi chodzi o typowego rippera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Lucky John Joko Skaker można nabyć w przelotce na alei wilanowskiej 83 Edytowane 21 Września 2015 przez Herwald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Relax robi pływające kopyta.Nie wiem czy takie duże ale kupiłem 3 calowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemson Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Manns też robi takie gumy z taką dość dużą płetwą ale również widziałem tylko mniejsze 3-4 cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 spróbuj daiwy duckfinn na samym offsecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Nie wiem, czy była: http://allegro.pl/z-man-streakz-xl-smoky-shad-8-20cm-usa-i5592405773.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi