Skocz do zawartości

Jaki multiplikator do przynęt 60 - 110g

karpc

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedz Remku, Twoim zdaniem system DC działa z tak ciężkimi przynętami?? Peresada czytał zdaje się na TT że powyżej pewnej masy - ok40-50g system przestaje działać w efektywny sposób....

Inna rzecz że rzuty tak ciężkimi przynętami to w zasadzie z każdego multi wychodzą bezproblemowo i ciężko coś powedzieć - mi przynajmniej

• 4 tygodnie później...

ja to sie zastanawiam, po raz kolejny, po co do takich wabikow DC?

japan conquest juz jest pelny wypas, japan calcutta wystarcza w 150%, a jak ktos lubi magnetyk to TD luna albo japan millionaire ...

w pełni zgadzam się z @pittem. dc w takiej gramaturze to przerost formy nad treścią. zwykły conquest sprawdzi się o niebo lepiej.

sam maiłem DC do jerków i dałem sobie siana. szkoda używać młynka z niewykorzystanym dc.

pozdrawiam!

ja to sie zastanawiam, po raz kolejny, po co do takich wabikow DC?

japan conquest juz jest pelny wypas, japan calcutta wystarcza w 150%, a jak ktos lubi magnetyk to TD luna albo japan millionaire ...

w pełni zgadzam się z @pittem. dc w takiej gramaturze to przerost formy nad treścią. zwykły conquest sprawdzi się o niebo lepiej.

sam maiłem DC do jerków i dałem sobie siana. szkoda używać młynka z niewykorzystanym dc.

pozdrawiam!

i dlatego kupilem zwyklego conquesciaka 201 :mellow:

jeszcze tylko 101nki mi brak :mellow:

Nigdy nie miałem multiplikatora z DC, więc też się zastanawiam czy to jest do wykorzystania. Natomiast zamierzam używać tego multika w zakresie 30-120g. Przy mniejszych masach przynęt(np.30g)mam nadzieję, że będzie działać dobrze. Poza wszystkim chcę kupić kołowrotek możliwie najlepszy pod każdym względem - w szczególności przyjemny w użyciu i trwały.