karpc Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witamjaki wybrac multik do przynet 60 - 110gmysle raczej o czyms z najwyzszej polki - cena nie gra rolipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witaj Shimano Calcutta Conquest 201Shimano Calcutta Conqust 201 DC Serdecznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Tuningowane przez małe żółte rączki multiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Calcutta Conquest 201DC albo Monoblock ITO. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Powiedz Remku, Twoim zdaniem system DC działa z tak ciężkimi przynętami?? Peresada czytał zdaje się na TT że powyżej pewnej masy - ok40-50g system przestaje działać w efektywny sposób....Inna rzecz że rzuty tak ciężkimi przynętami to w zasadzie z każdego multi wychodzą bezproblemowo i ciężko coś powedzieć - mi przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 a po co tak drogo? luna TD 200 albo 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 mysle raczej o czyms z najwyzszej polki - cena nie gra roli No to rozumiem, że nie szuka oszczędności. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpc Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 dziekuje za pomocmultiplikator juz do mnie lecimam antaresa DC7 i jest super wiec duzo sobie obiecuje po Calcutta Conquest 201DC Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMAX Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zadaję sobie analogiczne pytanie - co kupić. Doszedłem do podobnych wniosków. Podziel się swoją opinią jak przetestujesz nowy sprzęt. Przy okazji może również dobrym źródłem zakupu. Jak jest z cłem? Czy ktoś użytkuje 201 DC przez dłuższy czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 201dc uzywalem prez rok . w chwili obecnej juz go nie uzywam ale ma go moj nasz danielXR czyli jestem na bieząco z tym co się z nim dzieje i jak się czuje (multik ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Moj to juz ... Chyba trzeci albo czwarty sezon z 201DC Super maszyna pod kazdym wzgledem! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMAX Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zastanawiam się czy nie lepszy będzie Shimano Calcuta Conquest 250 DC niż 201DC. Do plecionki 20lb w 201 chyba trochę zbyt mała pojemność szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ja to sie zastanawiam, po raz kolejny, po co do takich wabikow DC? japan conquest juz jest pelny wypas, japan calcutta wystarcza w 150%, a jak ktos lubi magnetyk to TD luna albo japan millionaire ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ja to sie zastanawiam, po raz kolejny, po co do takich wabikow DC? ... jak to poco? Bo tu bardziej chodzi o wypas niż o te wabiki 60-110g.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ja to sie zastanawiam, po raz kolejny, po co do takich wabikow DC? japan conquest juz jest pelny wypas, japan calcutta wystarcza w 150%, a jak ktos lubi magnetyk to TD luna albo japan millionaire ... w pełni zgadzam się z @pittem. dc w takiej gramaturze to przerost formy nad treścią. zwykły conquest sprawdzi się o niebo lepiej.sam maiłem DC do jerków i dałem sobie siana. szkoda używać młynka z niewykorzystanym dc.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ja to sie zastanawiam, po raz kolejny, po co do takich wabikow DC? japan conquest juz jest pelny wypas, japan calcutta wystarcza w 150%, a jak ktos lubi magnetyk to TD luna albo japan millionaire ... w pełni zgadzam się z @pittem. dc w takiej gramaturze to przerost formy nad treścią. zwykły conquest sprawdzi się o niebo lepiej.sam maiłem DC do jerków i dałem sobie siana. szkoda używać młynka z niewykorzystanym dc.pozdrawiam! i dlatego kupilem zwyklego conquesciaka 201 jeszcze tylko 101nki mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMAX Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Nigdy nie miałem multiplikatora z DC, więc też się zastanawiam czy to jest do wykorzystania. Natomiast zamierzam używać tego multika w zakresie 30-120g. Przy mniejszych masach przynęt(np.30g)mam nadzieję, że będzie działać dobrze. Poza wszystkim chcę kupić kołowrotek możliwie najlepszy pod każdym względem - w szczególności przyjemny w użyciu i trwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam, Uzywam 201 DC polaczonego z jerkowka. Faktycznie jak pisali @Peresada i @Pitt przy takich przynetach uklad DC marnuje sie troche. Sam zdecydowalem sie na zakup, gdyz na starym Ginrinpeche roznica pomiedzy DC a Conquestem byla minimalna. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Chyba, że ktoś kupuje DC by używać nie tylko do jerków ale do innych zastosowań. Jeśli cena nie gra roli to zdecydowanie polecam. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi