M4TYY Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Witam. Mam do was pytanie odnośnie tego młynka, a dokładniej czy ktoś miał go na warsztacie lub czy ktoś już zaglądał w jego bebechy. Przymierzam się do tego młynka ale nie jestem do końca pewny, miałem go w ręku i wygląda jak i kręci bardzo ciekawie. Do tego cena jest bardzo atrakcyjna.. Na necie chodzą po 400-450 zł a ja mogę go kupić w granicach 300 zł z gwarancją. Prosiłbym o odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Ja go mam tylko w wersji 835. Co prawda w bebechy nie zaglądałem, ale chodzi jak nowy. Mam go od maja, prawie codziennie nad wodą przez kilka godzin Na pewno wart swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Chodzi mi głównie o to ile smaru tam jest napakowane od nowości, bo wiadomo że i na tym ,,małe chińskie rączki,, oszczędzają i często młynek nowy wewnątrz jest suchy jak pieprz.. Edytowane 13 Lipca 2013 przez M4TYY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jakby ktoś kto posiada ten młynek mógł się wypowiedzieć o nim to chętnie poczytam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi