brando Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Czołem!Ostatnio przeglądając allegro natknąłem się na sprzedających którzy mieli nicki "Client:27726607" kolejna sprzedająca osoba miała taki sam z inną kombinacją cyfr. Czy to kolejna zmiana allegro? Czy ktoś się spotkał już z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) allegro juz od dłuższego czasu schodzi na psy. Nick pewno byl spowodowany jakimiś pracami na ich serwerze, z ich strony nie ma żadnego komunikatu o zmianach w tym zakresie P,S. u mnie wszystko działa prawidłowo Edytowane 13 Lipca 2013 przez Popeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Może kolejny, nowy allegrowicz dostaje taki nick, jako swój pierwszy, przy rejestracji, do ew.zmiany o ile sam zechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Oto aukcja o której mówię;http://allegro.pl/shimano-twin-power-4000fa-okazja-i3395583377.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 tak sobie go określił(a) - brzmi tak trochę niezbyt wiarygodnie zwłaszcza że sprzedał(a) tylko 2 rzeczy - ale to o niczym nie świadczy z drugie strony, masz telefon (możesz przekręcić), miejscowość też jest, poproś o dane do przelewu (możesz go nie robić), zobaczysz czy się zgadza z miejscowością z aukcji. Płac przez Allegro, to też niby jakieś zabezpieczenie.A może na forum ktoś jest z tej miejscowości... to takie moje spostrzeżenia popifku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Brando o ile kojarzę to Kuba - Forecast mieszka w Lubartowie i jeszcze potrafi wydusic kasę z leszcza gdyby było cos nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Panowie, nicki składające się z "Client: + kombinacja cyfr", przyznawane są osobom bez pełnej aktywacji konta. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Wojtku, osoby bez PAK nie mogą sprzedawać, czyżby coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 -brakuje zaślepki ?-trochę za tanio, wg.mnie Oto aukcja o której mówię;http://allegro.pl/shimano-twin-power-4000fa-okazja-i3395583377.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Odpowiadałem na pytanie pisząc z telefonu. Nie wchodziłem w podany link. Cytując źródło: "Co to jest Client:123456789? Każdemu nowemu użytkownikowi w chwili potwierdzenia adresu e-mail serwis automatycznie nadaje nazwę w postaci Client:123456789, gdzie 123456789 są kolejnymi cyframi unikalnego numeru użytkownika (ID). Jeśli na Allegro zamierzasz wyłącznie kupować i nie zależy Ci na spersonalizowaniu konta, nie wymagamy, żebyś tworzył własny login.Do czasu wybrania własnej nazwy użytkownika (loginu), w miejscach, gdzie wymagane jest jego podanie (np. na stronie logowania) możesz używać nazwy nadanej przez serwis.W każdej chwili możesz też utworzyć własną nazwę użytkownika. W tym celu przejdź do zakładki Login w Moje Allegro > Moje konto > Ustawienia: Dane konta Allegro. Po utworzeniu własnej nazwy użytkownika nie będziesz mógł się już logować przy użyciu nazwy Client:123456789.Posiadanie własnego loginu jest konieczne, jeśli zamierzasz zostać sprzedającym. Możesz go utworzyć z poziomu Mojego Allegro (zakładka Login) albo wypełniając formularz aktywacji w polu Nazwa użytkownika." Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi