krzychun Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Robią wrażenie. Z przyjemnością zobaczylbym je na dobrych zdjęciach bo wyglądają naprawdę dobrze.Zrobię dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 I co ważne, nie kojarzą się z Japan Style. Mają własny styl. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Krzychun już widziałem. Jak pisałem posta to oglądałem je na komórce. Wieczorem odpaliłem laptopa i tam wyglądały już dużo dużo lepiej. Piękny styl. To na bolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) To na bolenia?Te tak, chociaż brzuchaty ma przy krótkim podszarpywaniu dżerkującą prace. Z premedytacją padło kilka szczuapków na niego. Widac tutaj dlaczego nie wolno za cienko nakładać np. envirotexu, a co za tym idzie nie nadaje się najalepiej do malych przynęt. Nie jest w stanie się rozlać. Nie są to jakieś duże nierówności, ale dla estetów może to być problem. Przy jeszcze mniejszych przynętach i cieńszym połozeniu napięcie powierzchowe warstwy żywicy może spowodować powstanie niepolakierowanych punktów - jak znajdę na którychś swoich to postaram się wstawić zdęcie (dodatkowe dogrzewanie potęguje ten efekt). Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez krzychun 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 fiu , fiu poćwierkują wróbelki ładne te krzychuna woblerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Łuseczka wygląda primo ... CHyba też muszę się pobawić w odciskanie ... Robisz to moskitierą, czy jakąś inną siateczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Łuseczka wygląda primo ... CHyba też muszę się pobawić w odciskanie ... Robisz to moskitierą, czy jakąś inną siateczką? Nie jest to odciskane, jest cięte nożem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam, piękne woblery, genialnie dopracowane i elegancka łuska. Życzę niezapomnianych holi na własne przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Wizualnie prezentują się extra lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Super robota. Połączenie dwóch wzorów na łuseczce robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micmac Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 No fajne wrażenie robi ta linia boczna. Używasz foli samoprzylepnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 No fajne wrażenie robi ta linia boczna. Używasz foli samoprzylepnej ?Tak, tej popularnej z Lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tez mam pytanko natury technicznej bo w folii jestem zielony, czy oklejasz wobka jednym kawałkiem folii, czy głowę, skrzela oklejasz oddzielnie?Wobki naprawde klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tez mam pytanko natury technicznej bo w folii jestem zielony, czy oklejasz wobka jednym kawałkiem folii, czy głowę, skrzela oklejasz oddzielnie?Wobki naprawde klasa.Oddzielnie.Tam są po 4 kawałki folii na każdej ze stron:1. Korpus z luskami2. Pokrywa skrzelowa duża3. // mała4 "Wąsik" - to ten bzdecik mający robić za mordkę.W takiej też kolejności oklejam. Korpus ma kształt woblerka z lekkimi nakładkami na grzbiet i spód. Przed naklejeniem można z nim zrobić dosłownie wszystko. Wyciskać, nacinać, pociągnąć czymś radełkowanym, malować itp .Jeżeli odciskanie wychodzi za płytko można wcześniej folie nakleić na coś podatniejszego - np są taśmy dwustronne o rożnej grubości i dopiero na takiej "kanapce" odciskać. Jeżeli robicie powtarzalne woblerki, to mozna nawet zamówić sobie pod to kopyto z Al. Jest na j.pl temat o woblerach z CNC. Chłopaki frezują korpusy z Al. Pogadać, zapłacić, i odciskać z wyfrezowanego "negatywu". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 ...aż dziw bierze że taka maruda robi takie fajne woblery. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) ...aż dziw bierze że taka maruda robi takie fajne woblery.http://pl.wikipedia.org/wiki/Krytyczny_racjonalizm Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zwał jak zwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLEC PL Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Krzysztof to i ja mam twoje wobki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 A ja pamiętam o bezsterowcach Musze je tylko popsikać jakimś świństwem i wysyłam. Ale znając mój zapał do pracy to jeszcze zejdzie jakieś 2-3 tyg. (a jak będą a siarczyste mrozy to i z 4). Oczywiście czym dłużej mi z tym zejdzie, tym paczka cięższa będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLEC PL Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Krzysiek jak coś to wziął bym jeszcze kilka sztuk tylko cięższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLEC PL Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Krzysiek jak tam nasze woblerki ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLEC PL Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 OK,czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Aby unknąć kasacji tematu coś wrzucę. Robię tego dziadostwa malutko, bo już się to trochę znudziło (z tego co widzę nie tylko mnie).Bezsterowe 9cm 10g w wersji brzydkiej:i brzydszej: Oraz klasyka klasyk w wersji brzydszej: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi