woblery z Bielska Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Brzydkie? A mnie się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Super naprawdę fachowa robota. Brzydkie czy ładne niech ryby to ocenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Mi również udało się kupić w tym roku 3 woblery Krzyśka, i muszę stwierdzić że jeśli chodzi o skuteczność to wypadają dużo lepiej niż inne woblery z pudełka. Co do wyglądu to chyba najładniejsze woblery jakie widziałem.pierwszy od góry to tegoroczny killer, mocno eksploatowany, ma już 3 ster wklejony. Edytowane 10 Października 2015 przez mariusz79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Mi również udało się kupić w tym roku 3 woblery Krzyśka, i muszę stwierdzić że jeśli chodzi o skuteczność to wypadają dużo lepiej niż inne woblery z pudełka. Co do wyglądu to chyba najładniejsze woblery jakie widziałem.A dziękuje i poproszę o adres do wysyłki Piszę poważnie. Niestety jakoś mi już trochę zbrzydło dłubanie tych woblerów. Mam jeszcze kształtek z lipy i spienionego PCV na kilkadziesiąt sztuk, ale pociętej folii już mało, więc w takim wykonaniu kończą swój żywot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi