Luka81 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Czołem Panowie (i Panie),potrzebuje porady w kwestii doboru wędki.Szukam kija do mokrej i nimfy oraz sporadycznie małego streamera.Wymyśliłem sobie że 9' a nawt 9'6 w klasie #6 powinna być git.Teraz łowię Guideline LPXe 8'6 #4 podoba mi się dynamika tego kija - chyba lubię szybsze Kilka razy łowiłem tez Imperialem kumpla i taki typ kija też mi pasuje.Problem w tym że mój obecny budżet eliminuje kije po 1000zł.Będę wdzięczny za podpowiedzi co wybrać lub znacznie ograniczyć wybór.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 To może napisz jaki masz budżet będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Kij do 600zł (wtedy rozsądnie zmieszczę się w całości 1000zł)Myślałem o Rio Santo ale hamerykańce opisują go inaczej niż Imperial. Mod-fast może być zbyt wolny dla mnie.Myślałem też o jakimś Guildeline EXP3 ale pewnie znacznie odbiega od LPXe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wybór ostatecznie zapadł:Rio Santo 9' #6 w komplecie z Scierra Orbit #5/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi