Skocz do zawartości
  • 0

Prawdziwy Wiślak - Marek Szymański - wywiad - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Z największą przyjemnością chciałbym przedstawić Wam wywiad z jednym z najbardziej znanych spinningistów w Polsce – Markiem Szymańskim. Marek jest znakomitym wędkarzem i ekspertem wędkarskim. Jest pasjonatem spinningu i swoje życiowe hobby połączył z pracą. Obecnie jest Redaktorem jednej z największych gazet wędkarskich w Polsce „Wędkarskiego Świata” (kiedyś „Świata Spinningu i Muchy”). Jest autorem kultowej książki o spinningu „Wędkarstwo rzeczne”. Ponadto jest doświadczonym przewodnikiem wędkarskim.

Dzisiaj Wiglia Świąt Bożego Narodzenia z tej okazji prezent dla miłośników spinningu - Wywiad z Markiem Szymańskim. Zapraszam serdecznie do lektury artykułu i dyskusji.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Marek Szymański to istny guru spinningowy, a jego książka i artykuły to biblia spinningisty . Facet poświęcił się spinningowi jak mało kto, i jak mało kto zna i potrafi czytać łowiska rzeczne (i nie tylko). Dla mnie zawsze był, jest i będzie wzorem wielkorzeczniaka :D. Pozdrawiam

• 0

A widzisz ... trzeba było wcześniej mówić :D Ale jak by tak się zastanowić to ten wywiad jest z takim MEGAbassem naszego wędkarskiego, polskiego podwórka.

A tak ode mnie bo już odrywam się na stałe od komputera ... o Marku można wiele ale ... jak my to mówimy z Rognisem ... Maro to Maro :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Dzisiejsze wstawienie tego wywiadu traktuję jako taki mały prezencik :D

Mały!!!???!!! :D

Pozdrawiam

Remek

Bardziej mi chodziło oto że akurat dziś sie ukazał ten wywiad :D

No dobra duży :D a gdy chodzi o taką osobę to bardzo duży :D

• 0

Dla mnie to barrrrdzo duży prezent :D ...... dzięki Sebek.

Ten człowiek to już ikona polskiego wędkarstwa i to nie tylko tego wielkorzecznego. Fajnie by było gdyby udał się go zaprosić na któryś ze zlotów Jerkabaita. Ludzie tacy jak Marek Szymański czy Maciek Jagiełło to skarbnica wiedzy bez dna, oddani naszemu hobby jak mało który z nas.

• 0
Dla mnie to barrrrdzo duży prezent :D ...... dzięki Sebek.

Ten człowiek to już ikona polskiego wędkarstwa i to nie tylko tego wielkorzecznego. Fajnie by było gdyby udał się go zaprosić na któryś ze zlotów Jerkabaita. Ludzie tacy jak Marek Szymański czy Maciek Jagiełło to skarbnica wiedzy bez dna,

Jestem za i myślę że nie tylko ja

• 0

Już od dłuższego czasu czekałem na ten wywiad i...było warto czekać :mellow:

Sebek, odwaliłeś kawał dobrej roboty!

Ten wywiad to wspaniały świąteczny prezent od redakcji Jerbait'a dla nas jerbaitowców :o

DZIĘKI! :D

Co do osoby Marka to On zawsze będzie dla mnie największym wędkarskim autorytetem i moim guru.

W tym roku miałem okazję poznać Marka osobiście i połowić wspólnie kilka razy.

To świetny wędkarz ,ale również wspaniały człowiek kochający przyrodę i oddany wędkarstwu całym secem.

ps.Zaraz przeczytam ten wywiad jeszce raz i napewno będę do niego wielokrotnie wracał B)

pozdrawiam

Maciek

• 0

Fajnie by było gdyby udał się go zaprosić na któryś ze zlotów Jerkabaita. Ludzie tacy jak Marek Szymański czy Maciek Jagiełło to skarbnica wiedzy bez dna, oddani naszemu hobby jak mało który z nas.

Chciałbym skromnie przypomnieć, że Marek był już na jednym z naszych zlotów nad Odrą.

Poza tym, gwarantuję wam, że będzie jeszcze nie jedna okazja spotkania z tymi wspaniałymi wędkarzami na naszych zlotach :mellow:

• 0

Fajnie by było gdyby udał się go zaprosić na któryś ze zlotów Jerkabaita. Ludzie tacy jak Marek Szymański czy Maciek Jagiełło to skarbnica wiedzy bez dna, oddani naszemu hobby jak mało który z nas.

Chciałbym skromnie przypomnieć, że Marek był już na jednym z naszych zlotów nad Odrą.

Poza tym, gwarantuję wam, że będzie jeszcze nie jedna okazja spotkania z tymi wspaniałymi wędkarzami na naszych zlotach :mellow:

Sebek, trzymamy Cię za słowo B)

I już teraz deklaruje ze na tym zlocie sie pojawię, choćby odbywał się za kołem podbiegunowym, musiałbym zwolnić sie z pracy i sprzedać ostatnią koszulę :D

• 0

Z wielką przyjemnością przeczytałem wywiad. To rzeczywiście fajny prezencik (robię to świadomie Remku ).

Dzięki Sebek za kawał roboty bo taki wywiad trochę pracy wymaga.

PS Sebek mam nadzieję, że w tym roku uda nam się spłynąć pychówką bo takie klimaty bardzo mnie pociągają :D (sorki za tę prywatę ).

• 0

Marka , przez czytanie jego artykolow , poznaje juz kilkanascie lat . Jest takim dobrym duchem Wisly . Zazdroszcze mu tego jak potrafi pisac ...a w stylu jakim lowi ..to tak jak powiedzial ..kazdy musi sobie dopracowac i lowic tak jak sie lubi . Dziekuje Rognis za wywiad ...piekny prezent na Swieta :mellow: B)