szymanek69 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Potrzebuję ok 2m spinningu z małym ciężarem wyrzutowym ( do 10gr ) na zakrzaczone siurki. Przynętami mają być jigi na lekkich główkach + małe woblerki. Nie chcę wydawać też dużo kasy - łowię na muchę a spin ma być alternatywą na miejscówki gdzie muchy nie jestem w stanie zaprezentować. Zaciekawił mnie taki kijek model 2-9 gr - miał ktoś styczność ? http://www.jaxon.pl/Katalog/235_163_wedziska/5030_jaxon-xt-pro/Produkt/20237_spinningi-xt-pro-new-generation-royal-era-spin.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jaxona bym nie polecał , lepiej poszukać jakies Robinsona , Mikado albo i Mikrosa ;]. Ostatnio o kijach savage gear coś na forum było do 7g chyba ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragofox Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) A może coś takiego (wędka pełna, nie wklejanka) Savage Gear Parabellum UL 6`3" 1,90m 0-5g lub Savage Gear Parabellum UL 7`1" 2,15m 0-7g ceny około 170zł. Ja mam starszą wersję Troutzimo 7`1" 2,15m 0-7g i powiem szczerze jak za te pieniążki super kijek. Edytowane 16 Lipca 2013 przez dragofox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Hmm ? Zastanowię się na tym Savage Gear, chyba że coś innego bym jeszcze wynalazł ? Wklejki odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 a nie lepiej isc do sklepu, pomacac i zdecydowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Tylko że w gorzowskich sklepach nie ma za wielkiego wyboru w takich kijkach niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 savage gear fajna sprawa. ostatnio widzialem tez kongera trokera 2-8 ciekawy kijek szybki i ladnie wykonczony cena ok120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Daiwa exceler 2.10 lub 2.40. Za te kasę warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Mam dwa Savage Gear w tym jeden 2.20 do 18g czy jakoś tak.Fajny jak za tę kasę b. lekki, trochę ciężar wyrzutu zawyżony,skróciłem rękojeść oraz w.g mnie to trochę za krowiasty i u mnie chodzi tylko z plecionką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jest jeszcze Okuma Black Rock 2.18m do 10g. nieco szybsza niż parabellum- większy zapas w dolniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Zdecydowanie Daiwa exceler 2.1 chyba do dwóch stówek można dostać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jest jeszcze Okuma Black Rock 2.18m do 10g. nieco szybsza niż parabellum- większy zapas w dolniku.szybsza??? proszę Cię pomacaj zanim napiszesz głupoty. SG ma akcja medium a BR slow. Mam oba kije i black to klucha jakich mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ok to dam Ci taką propozycjeSavagear Parabellum 215cm 0-7g. Zajebiaszczy kijek pod kleniki jaziolki i okonki a szczgl . na takie małe rzeczki. Koszt 200-250zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Konger Virago 2.15m c.w. 1-10ghttp://www.pirania-sklep.pl/wedki/konger/virago/virago-twist--r-2-15m-1-10g.html Edytowane 9 Października 2014 przez Siemson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Kolega od lipca 2013 zapene czekał do dziś na rady 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jeśli to na pstrągi to odbiegłbym od zasady dopasowania podanego cw kija do ciężaru używanych przynęt. Więkoszść kijków o cw <10 gr. przecież będzie gięła się w pałąk na rybie 40 cm. Nie zatrzymasz pstrąga, który wejdzie korzenie. Dla przykładu, kiedyś kupiłem sobie na takie ciurki spinning Jaxona o cw do 18 gr - i to się okazało zdecydowanie za mało!Szukałbym czegoś z pewnym zapasem mocy. Oczywiście najlepiej sprawdzić samemu w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Może konger stallion strike furion 2,23 2-12 ? Tylko musiałbyś zapytać jakiegoś użytkownika czy by się nadawał, bo wygląda fajnie, ale w ręce go nie miałem (chciałem kupić przez neta, jednak później odpuściłem). Edytowane 19 Października 2014 przez Czerwc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dam NEO Salt Rockfishing 2.25 m 2,5-10 g. Bardzo lekki i dość szybki kijek. Szczytówka nie jest jak w stylu igiełka co jest na plus przy świńskim kłusie przez zarośla. Dodatkowo ma na całej długości blanku nawalone milion pińcet przelotek i dzięki temu precyzyjne podaje przynętę. Kupiłem taki dwa miesiące temu mojej lubej w zamian za złamany przeze mnie spinning ale jeszcze go nie widziała bo mi się strasznie podoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 przy świńskim kłusie przez zaroślaPrzejmuje prawa autorskie do tego tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Prawa autorskie są wprawdzie niezbywalne a już na pewno nie w wyartykułowanej przez Ciebie powyżej formie jednostronnego oświadczenia woli; mogę udzielić Ci nieodpłatnej dożywotniej licencji... na świński kłus przez zarośla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Prawa autorskie są wprawdzie niezbywalne a już na pewno nie w wyartykułowanej przez Ciebie powyżej formie jednostronnego oświadczenia woli; mogę udzielić Ci nieodpłatnej dożywotniej licencji... na świński kłus przez zarośla Satysfakcjonuje mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Prawa autorskie są wprawdzie niezbywalne a już na pewno nie w wyartykułowanej przez Ciebie powyżej formie jednostronnego oświadczenia woli; mogę udzielić Ci nieodpłatnej dożywotniej licencji... na świński kłus przez zarośla To i ja bym poprosił, może nie dożywotniej, bo już słabnę, a co jak przyjdzie późna starość. Ale na czas nie określony, jeśli bezpłatnie chętnie przyjmę. Na pewno dużo lżej będzie nie kłusować, ale kłusić? przez zarośla ze świadomością, że nie czerpię bezprawnie z Twojej Własności Intelektualnej editbo chyba tak to się nazywa? Edytowane 10 Października 2014 przez JanuszD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 To i ja bym poprosił, może nie dożywotniej, bo już słabnę, a co jak przyjdzie późna starość. Ale na czas nie określony, jeśli bezpłatnie chętnie przyjmę. Na pewno dużo lżej będzie nie kłusować, ale kłusić? przez zarośla ze świadomością, że nie czerpię bezprawnie z Twojej Własności Intelektualnej editbo chyba tak to się nazywa?To się nazywa wejść komuś butami w ACTA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 To się nazywa wejść komuś butami w ACTA No co, no jak, ja tylko chcę być w porządku wobec siebie i wobec innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dogadamy się na uczciwą cenę i już możesz beztosko kłusować gdzie Ci się tylko zamarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi