pisarz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Przez 10 dni będę wypoczywał w Lanckoronie .Może ktoś polecić jakąś wodę w okolicy do 30 km, gdzie można by pochodzić za jaśkiem , kleniem lub pstrągiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Skawinka, Głogoczówka i chyba to wszystko, ..... może jeszcze Soła lub Skawa lub na odwrót, jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 No to może jeszcze Wisła w okolicach Krakowa , a w drugą stronę stawy w okolicach Zatoru. ( tyle że tam nie wiem czy jest coś oprócz karpii )Albo ( co tu daleko szukać ) Raba w Myślenicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupazoom Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Na Głogoczówce spędziłem kilka dni w tym sezonie. Coś się tam pluska ale 99% to maluchy... Podobnie z Cedronem. Doszły mnie słuchy, że spory jaz za Radziszowem nie puszcza ryb wyżej ile w tym prawdy nie wiem. Rzeczki urokliwe i w sporej części do brodzenia ale niestety przedszkole pstrągowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Skawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dzięki ,dzięki , dzięki :) .Gdybyście jeszcze podpowiedzieli , jakie odcinki tych rzek Waszym zdaniem są godne polecenia .Była by to pełnia szczęścia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 zdecydowanie Wisła ,Skawinka,Skawa inne mniejsze rzeczki są urokliwe ale o tej porze roku raczej odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupazoom Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 zdecydowanie Wisła ,Skawinka,Skawa inne mniejsze rzeczki są urokliwe ale o tej porze roku raczej odradzamNic tylko potwierdzić. Na mniejszych rzeczkach się nachodzisz i te 10 dni to kropla w morzu na znalezienie jakiś sensownych miejscówek. Co gorsze to w okolicach Krakowa tam gdzie "brzydko" i z pozoru bezrybnie jest jedynie szansa coś wydłubać. Leć nad Wisłę, będziesz miał jakieś 20 km w jedną stronę ale może coś się uwiesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi