BartekP Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Było już co chcielibyście dostać a teraz pytanie co dostaliście?Ja dostałem Ryobi Zauber 3000 oraz kubek termiczny, a chciałem bass boata A wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem podbierak do którego mieści się mój 4 letni synek i 3 gumowe potworki....ujmę to tak, bulldawgi które miałem do tej pory były XL, nawet na moje standardy....te mają po 35cm <_< i niczego aż tak dużego do tej pory z przynęt nie miałem. Na fotce porównanie z fatso 14 A bassboata mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem termos i grubsze kalesony Na dniach wypróbuje prezenty ps.Kuba , fajne paproszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A mnie Mikołaj jakoś ominął jak narazie Ale przyjdzie, przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ci co byli w jerku widzieli CD Extra Senso- zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 No cóż ja na razie dostałem pozwolenie na budowę nowego kija o mocy 15 funtów a jeśli chodzi o takie sprawy to uwierzcie że z moja żona nie jest łatwo bo jak lwica broni mojej wypłaty i z tego co mi wiadomo to antares AR jest już w drodze do mnie Popper mam nadzieję że podoba ci się curado 201 dpv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja dostałem sweterek i bluze z polarem i też na dniach będzie wypróbowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Kuba, u mnie był chyba ten sam Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 2 x bluza obie ok termos do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Nie ten rozmiar Tpe.... ty masz młodszych braci <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 U mnie postaral sie o to by bylo...cieplo.HH kalesonki przyniosl i jeszcze pare dodatkow tego typu.Przydatne.Testy dopiero w 2008, ale wygladaja obiecujaco Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 i takie małe gadżety, woblerami zwane. Suuuuupeeeeeeeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 A ja miałem dziwną przygodę. Pod choinkę dostałem super książkę o fotografii pejzażowej. Skoro Mikołaj przyniósł super aparat to teraz trzeba poczytać o zasadach kompozycji obrazu. Ponadto dostałem mały gadżecik do zapażania kawy - a ja uwielbiam kawkę Ale ... to nie koniec. Wczoraj, napisał do mnie Mr. Ogawa z życzeniami i ... z informacją, że to na co czekałem 5 miesięcy wreszcie skompletował No i taki to Gwiazdor ... przyniósł prezent pod inny adres. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radzio Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Mikołaj przyniósł mi niezłą gromadkę woblerów pstrągowych, plecionkę i kilka innych dropiazgów a także, co mnie wyjątkowo ucieszyło bo to super-niespaodzianka.... książkę Adama Sikory Wędkarstwo Muchowe, także całe Święta zgłębiam teorię tej sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ja jak zwykle nic nie dostałem ale sam sobie zmamówiłem, już piękne woblerki pstrągowe, robione specjalnie dla mnie :)są w drodze. Więc jakoś przeżyję brak prezentu choinkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ja dostałem jak co roku wspaniały kalendarz wędkarski z pięknymi zdjęciami Do tego maszynke elektryczną firmy Philips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Nie ten rozmiar Tpe.... ty masz młodszych braci <_< Kuba, wiesz dobrze, że nie o rozmiar tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Dostałem książkę- Encyklopedia noży . Fascynujące jak piękne potrafią być te przedmioty, nie tracąc nic ze swych właściwości użytkowych. Od dziś nie biorę do ręki żadnego noża ze stali gorszej niż 440A. Może być ze stali 154CM, 440C, AUS-8 albo VG-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 A ja dostalem od sw.Mikolaja Główki Jigowe Gamakatsu 10g hak 4/0 30sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wizard Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 A ja dostalem 10 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 A ja dostałem nowe głośniki do PC PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wizard Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Tak sobie mysle tooo nawet mozna zalozyc watek co dostaliscie od RYB :Tak tak od ryb gdyz Redzi wczoraj dostal WEDKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 A no udało się wyciągnąć z wody wędeczke nawet całkiem przyzwoitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ale spinning? Swego czasu czytałem opowieść w WŚ Jacka Stępnia (chyba który wyciągnął G Loomisa) sorry za offa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 no jeśli ktoś lubi wędkować teleskopami to można to nazwać spiningiem jest to wędka bayron ale badziej do połowu na grunt ale nie ma co wybrzydzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 no jeśli ktoś lubi wędkować teleskopami to można to nazwać spiningiem jest to wędka bayron ale badziej do połowu na grunt ale nie ma co wybrzydzać Tzn. ze Matka Natura byla dla Was bardzo hojna fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BartekP
Było już co chcielibyście dostać a teraz pytanie co dostaliście?
Ja dostałem Ryobi Zauber 3000 oraz kubek termiczny, a chciałem bass boata
A wy?
Top użytkownicy dla tego pytania
5
4
4
3
Popularne dni
25 Gru
24
2 Sty
10