Skocz do zawartości
  • 0

Co dostaliście pod choinkę

BartekP

Pytanie

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja dostałem podbierak do którego mieści się mój 4 letni synek i 3 gumowe potworki....ujmę to tak, bulldawgi które miałem do tej pory były XL, nawet na moje standardy....te mają po 35cm <_< i niczego aż tak dużego do tej pory z przynęt nie miałem. Na fotce porównanie z fatso 14 :mellow:

A bassboata mam :mellow:

post-236-1348913691,6998_thumb.jpg

• 0

No cóż ja na razie dostałem pozwolenie na budowę nowego kija o mocy 15 funtów a jeśli chodzi o takie sprawy to uwierzcie że z moja żona nie jest łatwo bo jak lwica broni mojej wypłaty :lol: i z tego co mi wiadomo to antares AR jest już w drodze do mnie :mellow: Popper mam nadzieję że podoba ci się curado 201 dpv ? :huh:

• 0

A ja miałem dziwną przygodę. Pod choinkę dostałem super książkę o fotografii pejzażowej. Skoro Mikołaj przyniósł super aparat to teraz trzeba poczytać o zasadach kompozycji obrazu. Ponadto dostałem mały gadżecik do zapażania kawy - a ja uwielbiam kawkę Ale ... to nie koniec. Wczoraj, napisał do mnie Mr. Ogawa z życzeniami i ... z informacją, że to na co czekałem 5 miesięcy wreszcie skompletował :D No i taki to Gwiazdor ... przyniósł prezent pod inny adres.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Dostałem książkę- Encyklopedia noży . Fascynujące jak piękne potrafią być te przedmioty, nie tracąc nic ze swych właściwości użytkowych. Od dziś nie biorę do ręki żadnego noża ze stali gorszej niż 440A. Może być ze stali 154CM, 440C, AUS-8 albo VG-10 :mellow: