BartekP Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Było już co chcielibyście dostać a teraz pytanie co dostaliście?Ja dostałem Ryobi Zauber 3000 oraz kubek termiczny, a chciałem bass boata A wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anguiler Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Z prezentów wędkarskich, bo jak sądzę o takie jest pytanie w wątku, po mikołajkowym kalendarzu pod choinką znalazłem zaczarowaną paczuszkę wędkarza pełną skarbów jak kilka opakowań haczyków Gamakatsu, wśród których znalazły się modele na płotki jak i na karpie, z kilogram koszyczków zanętowych i szpulka Siglona, którego wiosną nawinę do feederka. Wybaczcie off topic, ale w głębi serca jestem gliździarz A w ogóle Mikołaj ( atrakcyjna brunetka ) był bardzo pomysłowy i pod choinką znalazłem także wspaniałe poza wędkarskie prezenty np. Fahrenheit Diora oraz Aqua Di Gio Armaniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wizard Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 no jeśli ktoś lubi wędkować teleskopami to można to nazwać spiningiem jest to wędka bayron ale badziej do połowu na grunt ale nie ma co wybrzydzać Tzn. ze Matka Natura byla dla Was bardzo hojna fajnie TAk Matka NAtura bywa bardzo hojna , ale czasem lubi sobie zjesc pare naszych przynet ! Wyobrazcie sobie ze przez pol sezonu jezdzilem na ryby z 10 przynetami i z dwoma glowkami jigowymi TO DOPIERO WYCZYNOWY SPINNING sryyy za offtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 hehe ale to byl twoj ostatni taki wyczyn bo wczoraj wszystko zerwales do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wizard Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 badz cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 A ja dostałem pod choinkę kołowrotek Spro Blue Arc 930, Power Pro 20lb, żyłeczkę 0,30 i mnóstwo drobiazgów typu krętliki z agrafką, kółka łącznikowe, 50 kotwic, woblerki trociowe- wszystko czeka na 1-go stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Dostalem 3 wirowy na szczupaki-muskie od Jacka , a pod choine 150$ w kuponie do BPS ...kupie za to Daiwe Tierra 3500 , najlepszy kolowrotek za te cene , nawine dobry monofilament i ....bedziem trenowac na razie lososkowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benito Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ja dostałem scyzoryk Victorinox'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 A ja piękne butki neoprenki abym pazurami pokładu nie rysował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 W Wigilię listonosz (a może Mikołaj) przyniósł Lowrance X-136 DF i czekam na spóźnionego Mikołaja z LCX-15 MT...A także dostałem oficjalne zaproszenie na 2-tygodniowy test łowisk dalekiej północy na początku marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 No u mnie jak zwykle Mikołaj, moj brat, obdarował mnie wobkami ktore, mam nadzieje zostana pogryzione w Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 W Wigilię listonosz (a może Mikołaj) przyniósł Lowwrance X-136 DF A także oficjalne zaproszenie na 2-tygodniowy test łowisk dalekiej północy na początku marca Mnie listonosz oprócz bullitów i prologiców przyniósł w Wigilię jeszcze coś Dzięki Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Cieszę się, że Mikołaj zdążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Do mnie Witkowy Mikołaj jeszcze nie dotarł.Ale co sie odwlecze...Natomiast już dostałem nóż CRKT M1-03K(Columbia River & knife & tool).Kłusole i ich siaty są bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rutt Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ja dostałem Okume Espine 20FD, ale mikołajowi (tacie) odwdzięczyłem się Dragonem Maximą 30RD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Prenumerate gazety wedkarskiej ,komplet bielizny pod kombinezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrew Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 dostalem echosonde wiec teraz czekaja mnie wieksze wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Trochę spóźniony ale dziś dotarł do mnie antares AR bójcie się rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dobry monitor 21 panorama i 3 l silikonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mentos Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 No to i ja sie pochwale nowa wedeczka Penn 2XS mam nadzieje juz niedlugo ja przetestowac.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 3 l silikonu Produkcja gumek się szykuje ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 ja z wędkarskich to spodniobuty, ale nie zdarzyłem ich stestować bo wszystko u mnie zamarznięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 3 l silikonu E ... tam Robert otwiera klinikę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Remku, preferuję pacjentki którym nie trzeba niczego poprawiać, a w trakcie nic się im nie rozpruje i nie wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 To po co Ci silikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BartekP
Było już co chcielibyście dostać a teraz pytanie co dostaliście?
Ja dostałem Ryobi Zauber 3000 oraz kubek termiczny, a chciałem bass boata
A wy?
Top użytkownicy dla tego pytania
5
4
4
3
Popularne dni
25 Gru
24
2 Sty
10