Skocz do zawartości
  • 0

Co dostaliście pod choinkę

BartekP

Pytanie

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Z prezentów wędkarskich, bo jak sądzę o takie jest pytanie w wątku, po mikołajkowym kalendarzu pod choinką znalazłem zaczarowaną paczuszkę wędkarza pełną skarbów jak kilka opakowań haczyków Gamakatsu, wśród których znalazły się modele na płotki jak i na karpie, z kilogram koszyczków zanętowych i szpulka Siglona, którego wiosną nawinę do feederka.

Wybaczcie off topic, ale w głębi serca jestem gliździarz :mellow:

A w ogóle Mikołaj ( atrakcyjna brunetka ) był bardzo pomysłowy i pod choinką znalazłem także wspaniałe poza wędkarskie prezenty np. Fahrenheit Diora oraz Aqua Di Gio Armaniego :D

• 0

no jeśli ktoś lubi wędkować teleskopami to można to nazwać spiningiem :D jest to wędka bayron ale badziej do połowu na grunt ale nie ma co wybrzydzać :D

Tzn. ze Matka Natura byla dla Was bardzo hojna :D fajnie :D

TAk :mellow: Matka NAtura bywa bardzo hojna , ale czasem lubi sobie zjesc pare naszych przynet ! :mellow: Wyobrazcie sobie ze przez pol sezonu jezdzilem na ryby z 10 przynetami i z dwoma glowkami jigowymi :mellow: TO DOPIERO WYCZYNOWY SPINNING :mellow:

sryyy za offtopa :mellow:

• 0

W Wigilię listonosz (a może Mikołaj) przyniósł Lowwrance X-136 DF :mellow:

A także oficjalne zaproszenie na 2-tygodniowy test łowisk dalekiej północy na początku marca :lol:

Mnie listonosz oprócz bullitów i prologiców przyniósł w Wigilię jeszcze coś Dzięki Witek :mellow: