@slider@ Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jest w necie w małych ilościach, np. tu:http://www.sklep.planetart.pl/envirotex-lite Tam już od dawna nie ma envirotexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 No to stoimy w miejscy - nikt nie ma odrobiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 No to stoimy w miejscy - nikt nie ma odrobiny? Ja mam trochę, ale za bardzo nie mam w co odlać.Poszukam gdzieś jakichś opakowań nadających się do wysyłki i się odezwę. Chyba że masz jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Ja mam trochę, ale za bardzo nie mam w co odlać.Poszukam gdzieś jakichś opakowań nadających się do wysyłki i się odezwę. Chyba że masz jakiś pomysł?Strzykawki,przemyte acetonem i jako zaślepki pozaginane igły... Patent,który stosuję od lat. Edytowane 23 Listopada 2015 przez Piokowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 No własnie patent ze strzykawkami jest najlepszy. Będę czekał na kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 No własnie patent ze strzykawkami jest najlepszy. Dobrze jest jeszcze złapać igły taśmą izolacyjną elektr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jakby ktoś szukał Envirotexu w dobrej cenie i z tania wysyłką to można go dostać tutaj - https://www.amazon.c...ag=melhanlur-21 . Sprzedawca ma UK w nazwie, sprzedaje na amazonie UK a wysyłki są bezpośrednio ze Stanów. Warto go co jakis czas sprawdzic bo robią promocje. Kiedyś kupiłem 1/2 gallon kit (prawie 2kg) za 46€ z darmową wysyłką, oczywiście towar wysłali ze Stanów Ostatnie zamówienie i wysyłka w piątek 27-go (ze Stanów) przyszło we wtorek 31-go, wow. Co ciekawe u tego sprzedawcy wysyłka zawsze kosztuje 2Ł nie zależnie od ilości zamawianego materiału. Jak on to wysyła, nie mam pojęcia. Pozdr M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Może ma podpisaną umowę z przewoźnikiem. Historia zna takie przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Gdyby ktoś był chętny mam do odsprzedania 1/2 galona Envirotexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Gdyby ktoś był chętny mam do odsprzedania 1/2 galona Envirotexu Biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiak cast Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Ms ktos moze do odsprzedania troche tej zywicy? Chodzi mi max o 250ml thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Ms ktos moze do odsprzedania troche tej zywicy? Chodzi mi max o 250ml thxWitam.Mogę odstąpić połowę,a nawet trochę więcej, opakowania Envirotex Lite 8 FL. OZ. -236,5 ml.Trochę zużyłem podczas eksperymentów z lakierowaniem małych woblerów/owadów i kilka lat stoi bezużytecznie.Stosuję obecnie lepszy lakier do tego typu woblerów. Utwardzacza jest dużo więcej niż żywicy.W buteleczce z żywicą ,na dnie, utworzyła się biała ,twarda substancja-jakby związana żywica.Nie wiem czym to było spowodowane,ponieważ do odmierzania składników stosowane były dwie oddzielne i czyste strzykawki.To stwardnienie powstało około 3-4 lat temu i nie powiększa swojej objętości.Narysowałem kreskę do jakiej wysokości butelki sięga to stwardnienie i ile jest całej żywicy.Reszta żywicy jest pełnowartościowa i można ją śmiało stosować. Wymienię na litr dobrej wódki + koszty wysyłki. ,lub bilety Narodowego Banku Polskiego.Zainteresowanych zapraszam na priv, Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Jeżeli żywica ma kilka lat i jest trwały osad, to jest ona przeterminowana i nadaje się do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Jeżeli żywica ma kilka lat i jest trwały osad, to jest ona przeterminowana i nadaje się do wyrzucenia.Kolego Marku,być może masz rację ,a może nie.Nie znam angielskiego, więc może czegoś nie zrozumiałem z instrukcji użytkowania i karty charakterystyki wyrobu.Nie znalazłem natomiast wzmianki o terminie przydatności do użycia.Jeżeli Envirotex posiada taki termin to proszę oświeć mnie i wskaż gdzie on jest podany.Nie chciałbym nieświadomie wprowadzać kogoś w błąd ,czy też naciągać na koszty. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Wstaw do ciepłej wody. Osad się rozpuście i będzie ok. Trwa to ładnych parę godzin. (ja rozpuszczałem na grzejniku zimą)Miałem to samo po pół roku od otwarcia i taką poradę dostałem wtedy od producenta. Po rozpuszczeniu nie zauważyłem, żeby coś było nie tak. Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez krzychun 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Tia, kolega Marek to na wszystkim najlepiej się zna; od masek p gaz po żywice hehe Ciekawe ile Enviro w życiu zużył, ze takie daje rady ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi