warciak Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Pudełko 2008 -o jakie przynęty planujemy rozszeżyć swój asortyment na nowy sezon i na co?Zaczne od siebie. 1.Maas Marauder -szczupły2.Prologic Swimbait -szczupły 3.Suche muszki-ile się da -jaż,kleń pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MATAS Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Teraz troche ciezko powiedziec, ale na obecną chwile: - Salmo Warrior 15 wersja SINKING ( ahhhh )- Perch SDR i SR 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rutt Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 duuużo własnych produkcji (woblerków) A tak poza tym to coś na bolenia - tylko co?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Duuuuuuuuużo Penzelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 jakies 200 wobkow boleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anguiler Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zastanawiam się nad spróbowaniem lekkiego spinnigu na pewnej niewielkiej rzeczce w związku z tym potrzebnych będzie trochę jaziowo-kleniowych woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 A ja narazie rozszezylem swoj asortyment o dwie nowe przynety z którymi wczesniej nie mialem do czynienia,spróbuje tymi przynetami polowic brzany i klenie,jesli sie sprawdza kupie wieksza ilosc Oto prezentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Nowe perche - z resztą już ich używam, dla mnie wędkarsko rok przeskakuje początkiem października, po pstrągach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gochu Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ja przede wszystkim małe koguciki na pstragi z Wieprza no i z przyjemnoscia zakupie kilka woblerow boleniowych tylko szukam dobrej okazji moze macie cos na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ja też mam już część rzeczy które włożę do pudełka w 2008 roku, m.in. - Strike King King Kong 15cm (może też King Shad'a)- śledzik prologica który już pływał nawet- możę Cormoran Tyger Lucy 23 cm- Skinner 15 cm- zbiorę pudełko gum do nowego sezonu opadowego na Bugu m.in. banjo do systemików off-set Chyba wszystko. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ze wzgledu na ograniczenia rodzinne, a wiec ograniczenia czasowe w 2008 tropie tylko bolenie. Przynety zaakceptowały juz bolusie - chodzi tylko o kupienie znacznej ilosci. Co by nie marnowac czasu w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ginel Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Kolega mi podarował 3 nowe pudła na przynęty. I teraz jestem zmuszony je napełnić bolkowymi wabikami.Mam na to 4 miesiące, a w głowie już nowe dwa patenty. Myślę, że sie zapełnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja natomiast odwrotnie. Muszę swoje pudełko (a), schowki, torby etc. znacznie odchudzić.Przez ostatnie lata, jakoś tak było, że zakupy nowych przynęt, liczbebnością znacznie przewyższały ponoszone straty Pudełka pękają w zawiasach, więc łowy 2008 uskuteczniam pod hasłem szukam zaczepowych miejscówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja natomiast odwrotnie. Muszę swoje pudełko (a), schowki, torby etc. znacznie odchudzić.Przez ostatnie lata, jakoś tak było, że zakupy nowych przynęt, liczbebnością znacznie przewyższały ponoszone straty Pudełka pękają w zawiasach, więc łowy 2008 uskuteczniam pod hasłem szukam zaczepowych miejscówek. Kilka takich miejscówek potrafię polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ok Sławek. OK. Ja też takie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja natomiast odwrotnie. Muszę swoje pudełko (a), schowki, torby etc. znacznie odchudzić.Przez ostatnie lata, jakoś tak było, że zakupy nowych przynęt, liczbebnością znacznie przewyższały ponoszone straty Pudełka pękają w zawiasach, więc łowy 2008 uskuteczniam pod hasłem szukam zaczepowych miejscówek. Waldek widzę że mamy ten sam problem ile razy na zawodach porozdaję jakieś przynęty młodzieży to i tak jak robię selekcję mam pełne pudełka przykładem jest sezon na kropka i co tu robić ? - tylko rwać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 i co tu robić ? - tylko rwać !!! Jakby co to mogę się zaopiekować kilkoma sztukami PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 nie no rafka spoko misia... wpadniesz na drawe to Ci zrobimy porządek w pudelku nie ma obaw ze bedziesz je mial za cięzkie a co my nie wybierzemy to drawa odbierze ja juz chyba 3 albo 4ty razprzegladam swoje pudelka kropkowe i ... chyba lepiej nie bede wstawiam ich fotek :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja juz chyba 3 albo 4ty razprzegladam swoje pudelka kropkowe i ... chyba lepiej nie bede wstawiam ich fotek:lol: lepiej nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja na wiosnę kupiłem takie jedno malutkie pudełko na wobki i cały ten sezon przeleżało mi puste ale teraz będzie w sam raz na przynęty na 2008 Będzie wypełnione prawie samymi Salmiaczkami bo na okrasę dołożę jednego megabassika W tym roku baaaardzo chojny był mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Seksowny ten megabassik, nie powiem, na pewno fajnie plumka Ja ostatnio zająłem się zbieraniem pstrągowych hendmejdów z gotowców nabędę turbo jacka jr......między innymi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Trout -to mi wyglada na napad na fabrykie Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Trout -to mi wyglada na napad na fabrykie Salmo Ja byłem bardzo grzeczny przez cały rok i mikołaj mi przyniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Trout, nie gadaj, na pewno w twoich okolicach rozbił się hurtownik woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witaj @spigotJak patrzę w te Twoje pudełka to nic tylko jakiś brat nieznanymi się pojawił. Wszystko to samo, kolory, modele itd ... ! Cośz tym Bratem jest chyba, trzebaby starego zapytać, hehee.Pozdro JachuPS. Ale wahadełek nie widzę, o coś chyba nie teges !??Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 @Trout te salmiaki ok- gwiazdora miałeś od szejka-rozumiem ale ten megabasik to jest cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
warciak
Pudełko 2008 -o jakie przynęty planujemy rozszeżyć swój asortyment na nowy sezon i na co?
Zaczne od siebie.
1.Maas Marauder -szczupły
2.Prologic Swimbait -szczupły
3.Suche muszki-ile się da -jaż,kleń
pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
4
4
4
3
Popularne dni
27 Gru