Skocz do zawartości
  • 0

Pudełko 2008

warciak

Pytanie

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja tez bylem ale cos mnie przynenty w tym roku ominely.

W 2008 mam zamiar poeksperymentowac troche z popperami to chyba warciak25 mnie zarazil .

Mam kilka jerkow do odebrania w sklepie

1.Buster jerk -big badit

2.Cos z Usa 20cm

3.mam nadzieje ze uda Mi sie dostac nowosci salmo FATSO kolor RS -i uzupelnic moj ulubiony TT

--Inna kategorja to te perelki kupione od kolegow na forum .Tu mysle popracowac nad tym Slawkowym :mellow: mam cos takiego wielkiego od lesiewicza :D,calkiem niedawno wlasnie na forum kupilem poraz pierwszy wyroby benito ,bardzo przyjemne i naprawde dziwie sie ze byly tak tanie.Cos mi sie obilo o uszy ze -january -szykuje nowe modele na wiosne .Stoje w kolejce :D Siudaki -ciekawosc mnie zzera jak to pracuje ?Pewnie co do wiosny wymysle.

Przegladam czasem sklepowe polki i co widze -wszystko w plastiku .Ostanio nawet znajomy sprzedawca zaczal Mi wymieniac -to od nastepnego roku w lastiku i to i co poradzic wszystko w chinach z plastiku .

• 0

Witaj @spigot

Jak patrzę w te Twoje pudełka to nic tylko jakiś brat nieznany

mi się pojawił. Wszystko to samo, kolory, modele itd ... ! Coś

z tym Bratem jest chyba, trzebaby starego zapytać, hehee.

Pozdro Jachu

PS. Ale wahadełek nie widzę, o coś chyba nie teges !??

Pozdro Jachu

Witaj Janusz bracie :mellow:

wahadełka są w innym pudełku :mellow: mało łowię na nie

przyznam że masz super przynęty tak samo jak ja :mellow:

• 0

Waldek widzę że mamy ten sam problem

ile razy na zawodach porozdaję jakieś przynęty młodzieży to i tak jak robię selekcję mam pełne pudełka

przykładem jest sezon na kropka

i co tu robić ? - tylko rwać !!! :mellow:

Otóż to Rafał.

A zawartość pudełeczka mamy jaby identyczną :lol:

• 0

Witaj @spigot

Jak patrzę w te Twoje pudełka to nic tylko jakiś brat nieznany

mi się pojawił. Wszystko to samo, kolory, modele itd ... ! Coś

z tym Bratem jest chyba, trzebaby starego zapytać, hehee.

Pozdro Jachu

PS. Ale wahadełek nie widzę, o coś chyba nie teges !??

Pozdro Jachu

oto kilka z nich

musiałem chwościki dorobić :mellow:

post-677-1348913696,7937_thumb.jpg

post-677-1348913696,8623_thumb.jpg

• 0

jeśli chodzi o gumki to już uzupełniłem swój ekwipunek ... tak poza tym pewnie pare woblerków ... przede wszystkim moje ulubione Salmo Tiny i Hornety Shallow Runner :mellow:

hornet SR? no to moze byc problem, bo ten wobler nie jest produkowany i to nie od wczoraj

tak ? nie wiedziałem ... szkoda ... bardzo łowny woblerek !

• 0

A ja to odchudzam swoje pudełko w 2008r. Ostatnio, przy okazji remontu odnalazłem tyle przynęt, że byłem w lekkim szoku. Czas na porządki i sprzedaż/wydanie części. W tym roku zdecydowanie na szczupaki dojdzie więcej gum do jerkowania, kilka jerków (slider, fatso, jack) i z dwa twitchbaity. Pstrągi to oczywiście w 90% Sławkowe zabawki zwłaszcza 5 cm będą piękne. Boleniwce? Tutaj tajemnica :D ale będzie też niewiele.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Myślę że przede wszystkim woblery woblery no i jak im te.. Woblery. Masowej produkcji mam już chyba dość więc teraz zaczynam zbierać te z dusza czyli domowe wyroby krajowych mistrzow takich jak Dylewski, Wideł, Gebski no Może wreszcie uda mi się zdobyć coś od Sławka

• 0

@tofik pracuję nad tym, by nie było z tym problemu :D.

W moim pudełku oczywiście goszczą tak jak w zeszłym roku właściwie tylko moje wobki. Do tego jakieś kilka gum i ze dwie obrotówki - na to łowię od święta bo uwielbiam łowić na woblery :D.

• 0

Ja z kolei nie mam nic do wyrobow sklepowych, byle byly z odpowiedniego zrodla...

Jedno, co moge zdradzic to to, ze coraz mniej u mnie roznorodnie, za to niektore egzemplarze w kilku wcieleniach.

Nastapil tez koniec milosci co do niektorych firm, np. Manns.

A w ogole to najbardziej zwiazane z tematem watku bedzie u mnie przezbrajanie w jedynie slusze kotwice Owner tego co sie da.

Gumo

• 0

Ja z kolei nie mam nic do wyrobow sklepowych, byle byly z odpowiedniego zrodla...

Jedno, co moge zdradzic to to, ze coraz mniej u mnie roznorodnie, za to niektore egzemplarze w kilku wcieleniach.

Nastapil tez koniec milosci co do niektorych firm, np. Manns.

A w ogole to najbardziej zwiazane z tematem watku bedzie u mnie przezbrajanie w jedynie slusze kotwice Owner tego co sie da.

Gumo

Z ciekawości na rzecz jakiej firmy porzuciłeś Manns'a?? (Gumki)