warciak Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Pudełko 2008 -o jakie przynęty planujemy rozszeżyć swój asortyment na nowy sezon i na co?Zaczne od siebie. 1.Maas Marauder -szczupły2.Prologic Swimbait -szczupły 3.Suche muszki-ile się da -jaż,kleń pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja tez bylem ale cos mnie przynenty w tym roku ominely.W 2008 mam zamiar poeksperymentowac troche z popperami to chyba warciak25 mnie zarazil .Mam kilka jerkow do odebrania w sklepie 1.Buster jerk -big badit 2.Cos z Usa 20cm 3.mam nadzieje ze uda Mi sie dostac nowosci salmo FATSO kolor RS -i uzupelnic moj ulubiony TT--Inna kategorja to te perelki kupione od kolegow na forum .Tu mysle popracowac nad tym Slawkowym mam cos takiego wielkiego od lesiewicza ,calkiem niedawno wlasnie na forum kupilem poraz pierwszy wyroby benito ,bardzo przyjemne i naprawde dziwie sie ze byly tak tanie.Cos mi sie obilo o uszy ze -january -szykuje nowe modele na wiosne .Stoje w kolejce Siudaki -ciekawosc mnie zzera jak to pracuje ?Pewnie co do wiosny wymysle.Przegladam czasem sklepowe polki i co widze -wszystko w plastiku .Ostanio nawet znajomy sprzedawca zaczal Mi wymieniac -to od nastepnego roku w lastiku i to i co poradzic wszystko w chinach z plastiku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam,mi w tym sezonie brakowało czasami zasięgu i w 2008 zamierzam to zmienic <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam,mi w tym sezonie brakowało czasami zasięgu i w 2008 zamierzam to zmienic <_< czyli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witaj @spigotJak patrzę w te Twoje pudełka to nic tylko jakiś brat nieznanymi się pojawił. Wszystko to samo, kolory, modele itd ... ! Cośz tym Bratem jest chyba, trzebaby starego zapytać, hehee.Pozdro JachuPS. Ale wahadełek nie widzę, o coś chyba nie teges !??Pozdro Jachu Witaj Janusz bracie wahadełka są w innym pudełku mało łowię na nie przyznam że masz super przynęty tak samo jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Waldek widzę że mamy ten sam problem ile razy na zawodach porozdaję jakieś przynęty młodzieży to i tak jak robię selekcję mam pełne pudełka przykładem jest sezon na kropka i co tu robić ? - tylko rwać !!! Otóż to Rafał. A zawartość pudełeczka mamy jaby identyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witaj @spigotJak patrzę w te Twoje pudełka to nic tylko jakiś brat nieznanymi się pojawił. Wszystko to samo, kolory, modele itd ... ! Cośz tym Bratem jest chyba, trzebaby starego zapytać, hehee.Pozdro JachuPS. Ale wahadełek nie widzę, o coś chyba nie teges !??Pozdro Jachu oto kilka z nichmusiałem chwościki dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lookasz Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 jeśli chodzi o gumki to już uzupełniłem swój ekwipunek ... tak poza tym pewnie pare woblerków ... przede wszystkim moje ulubione Salmo Tiny i Hornety Shallow Runner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Spoglądając na swoje pudełka dochodzę do wniosku, że zaczyna to nabierać wyglądu kolekcjonerstwa W sezonie zakupiłem kilkadziesiąt woblerów, masę kogutów a i tak na końcu zestawu w 99% przypadków znajduje się Gumiś. Straty (gumek) oczywiście już nadrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ooo i widze nawet moje ulubione obrotki piekna sprawa... nie jedno rybie oko przechytrzyly w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 jeśli chodzi o gumki to już uzupełniłem swój ekwipunek ... tak poza tym pewnie pare woblerków ... przede wszystkim moje ulubione Salmo Tiny i Hornety Shallow Runner hornet SR? no to moze byc problem, bo ten wobler nie jest produkowany i to nie od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lookasz Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 jeśli chodzi o gumki to już uzupełniłem swój ekwipunek ... tak poza tym pewnie pare woblerków ... przede wszystkim moje ulubione Salmo Tiny i Hornety Shallow Runner hornet SR? no to moze byc problem, bo ten wobler nie jest produkowany i to nie od wczoraj tak ? nie wiedziałem ... szkoda ... bardzo łowny woblerek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 zgadza sie, tez je bardzo lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lookasz Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 zgadza sie, tez je bardzo lubie nie wiesz przypadkiem czy można je jeszcze dostać ? Jak tak to gdzie ? Byłbym wdzięczny za informacje ... chodzi mi o jakiś sklep internetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 A ja to odchudzam swoje pudełko w 2008r. Ostatnio, przy okazji remontu odnalazłem tyle przynęt, że byłem w lekkim szoku. Czas na porządki i sprzedaż/wydanie części. W tym roku zdecydowanie na szczupaki dojdzie więcej gum do jerkowania, kilka jerków (slider, fatso, jack) i z dwa twitchbaity. Pstrągi to oczywiście w 90% Sławkowe zabawki zwłaszcza 5 cm będą piękne. Boleniwce? Tutaj tajemnica ale będzie też niewiele. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lookasz Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ok ! sam sobie odpowiem ! http://www.bass-sklep.pl/go/_category/?idc=7_28_78&order =2&page=1&producer_id=0&record_row=long〈 =pl&sess_id=79e3c2e4eb1cb8aeae5755c0e61f474a polecam ten link wszystkim miłośników Hornetów SR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Myślę że przede wszystkim woblery woblery no i jak im te.. Woblery. Masowej produkcji mam już chyba dość więc teraz zaczynam zbierać te z dusza czyli domowe wyroby krajowych mistrzow takich jak Dylewski, Wideł, Gebski no Może wreszcie uda mi się zdobyć coś od Sławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 @tofik pracuję nad tym, by nie było z tym problemu . W moim pudełku oczywiście goszczą tak jak w zeszłym roku właściwie tylko moje wobki. Do tego jakieś kilka gum i ze dwie obrotówki - na to łowię od święta bo uwielbiam łowić na woblery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Sławku ja też chętnie bym łowił w większości tylko na twoje woblery Ale brakuje mi trochę takich głębiej schodzących... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jak mi planów nic nie pokrzyżuje to w tym roku będą i głębiej schodzące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nie muszą schodzić na 5m, wystarczy jak uda się je zapoznać z brzanami stojącymi 1,5m pod wodą na wiślanej rafce Ja kombinuje teraz coś specjalnie na takie miejscówki, czyli głęboko schodzący kiełbik z pojedynczym hakiem sterczącym do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja z kolei nie mam nic do wyrobow sklepowych, byle byly z odpowiedniego zrodla...Jedno, co moge zdradzic to to, ze coraz mniej u mnie roznorodnie, za to niektore egzemplarze w kilku wcieleniach.Nastapil tez koniec milosci co do niektorych firm, np. Manns. A w ogole to najbardziej zwiazane z tematem watku bedzie u mnie przezbrajanie w jedynie slusze kotwice Owner tego co sie da. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja z kolei nie mam nic do wyrobow sklepowych, byle byly z odpowiedniego zrodla...Jedno, co moge zdradzic to to, ze coraz mniej u mnie roznorodnie, za to niektore egzemplarze w kilku wcieleniach.Nastapil tez koniec milosci co do niektorych firm, np. Manns. A w ogole to najbardziej zwiazane z tematem watku bedzie u mnie przezbrajanie w jedynie slusze kotwice Owner tego co sie da. Gumo Z ciekawości na rzecz jakiej firmy porzuciłeś Manns'a?? (Gumki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Myslalem przede wszystkim o woblerach ale i gumek Mannsa nie uzywam jakos nalogowo.Uzywam Relaxy rozne a z zachodnich Berkleye, inne raczej w niewielkich ilosciach, raczej specjalnie na bolki tylko... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 strzalka Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Pudełko 2008 Większy kaliber, ale chrabąszczy nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karaś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Pudełko w 2008 rozszerze o dużą ilość gum przede wszystkim chciałbym zaopatrzyć się w gumy mister twister i berkley oraz wobki głębiej schodzące ,gumowoblery i troche wobków własnej produkcji. Może ktoś wie gdzie można dostać gumki mister twister?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
warciak
Pudełko 2008 -o jakie przynęty planujemy rozszeżyć swój asortyment na nowy sezon i na co?
Zaczne od siebie.
1.Maas Marauder -szczupły
2.Prologic Swimbait -szczupły
3.Suche muszki-ile się da -jaż,kleń
pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
4
4
4
3
Popularne dni
27 Gru