warciak Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Pudełko 2008 -o jakie przynęty planujemy rozszeżyć swój asortyment na nowy sezon i na co?Zaczne od siebie. 1.Maas Marauder -szczupły2.Prologic Swimbait -szczupły 3.Suche muszki-ile się da -jaż,kleń pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 W tym roku najmniejsza przyneta jaka kupie bedzie miala 15cm Zamierzam łowić grube ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 W tym roku najmniejsza przyneta jaka kupie bedzie miala 15cm Zamierzam łowić grube ryby Założenie jak najbardziej prawidłowe Szkoda tylko, że trzeba czekać za szczupłymi do 1 maja, a na sandałki do 1 czerwca . Przynajmniej jest czas żeby solidnie się przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 W tym roku kupie przyniety wobler po 15cm czyli salmo sknner lub salmo warrior chce miec rekord polski <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja tam łowie dopiero jeden sezon więc niewiele mam w pudełku - szczerze mówiąc same gumy może jakieś ze dwa woblerki sie znajdą... więc w tym roku musze zaopatrzyć pudełko w wobki, będe szukał w salmo i rapali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja natomiast odwrotnie. Muszę swoje pudełko (a), schowki, torby etc. znacznie odchudzić.Przez ostatnie lata, jakoś tak było, że zakupy nowych przynęt, liczbebnością znacznie przewyższały ponoszone straty Pudełka pękają w zawiasach, więc łowy 2008 uskuteczniam pod hasłem szukam zaczepowych miejscówek. Chętnie odkupię jakieś nadwyżki woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja natomiast odwrotnie. Muszę swoje pudełko (a), schowki, torby etc. znacznie odchudzić.Przez ostatnie lata, jakoś tak było, że zakupy nowych przynęt, liczbebnością znacznie przewyższały ponoszone straty Pudełka pękają w zawiasach, więc łowy 2008 uskuteczniam pod hasłem szukam zaczepowych miejscówek. Chętnie odkupię jakieś nadwyżki woblerów Ja równierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja natomiast odwrotnie. Muszę swoje pudełko (a), schowki, torby etc. znacznie odchudzić.Przez ostatnie lata, jakoś tak było, że zakupy nowych przynęt, liczbebnością znacznie przewyższały ponoszone straty Pudełka pękają w zawiasach, więc łowy 2008 uskuteczniam pod hasłem szukam zaczepowych miejscówek. Chętnie odkupię jakieś nadwyżki woblerów Nie, to nie tak. Ja po prostu muszę częściej bywać.Nad wodą oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Moje pudełko w 2008 będzie takie samo jak 2007. Salmo Trout 7S, Executor 7, parę gum w kolorze wypłukanej glizdy, parę Aszychminek nr 3, Panther Martin 9g, 2/3 blachy. Dołożyłem w tym roku 9 cm Stingi. Mieści się wszystko w jednej kieszeni kamizelki. Na pstrągi starczy. Od maja mucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
warciak
Pudełko 2008 -o jakie przynęty planujemy rozszeżyć swój asortyment na nowy sezon i na co?
Zaczne od siebie.
1.Maas Marauder -szczupły
2.Prologic Swimbait -szczupły
3.Suche muszki-ile się da -jaż,kleń
pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
4
4
4
3
Popularne dni
27 Gru