Skocz do zawartości

Spinnig za ok. 200zł

Rutt

Rekomendowane odpowiedzi

może miałeś pecha i trafiłeś na felerny model? pierwszy raz spotykam sie z negatywną opinią na temat tego spinningu.

Fajnie, że mi o tym napisałeś, Dzięki! :D

Nie sądzę abym trafił feralny egzemplarz - po prostu uważam kije z tej serii za niezbyt udane- pech chciał że akurat dodatkowo pękła szczytówka. Jak będziesz miał okazję porównać Mystery z Ugly Stikiem, zrób to - zobaczysz że jest różnica na korzyść właśnie UGLY Jest to moje zdanie na temat wędzisk Dragona z serii Mystery. Może innym się podobał i jest OK Ja jednak miałem złe doświadczenia z tym kijem Pozdrawiam i udanych zakupów :D

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki :D

Im dłużej czytam i słucham rad tym bardziej nie wiem co kupić... :mellow:

Jeśli naprawdę nie dysponujesz dużym budżetem, dołóż trochę i kup UGLY - mówię ci, nie pożałujesz :D

Tak jak pisze @pirania74,podpisuje sie pod tym obiema rekami :D.lepszego kijka nie znajdziesz za taka cene jak Ugly Stik,co prawda ja posiadam kijek ale o dl 2,70 ,moj ojciec posiada tez Ugly Stik ale o dl 3m,jestesmy z tych kijkow bardzo zadowoleni,te wedki maja piekielna moc i napewno posluza Ci wiele sezonow,podam Ci link do sklepu gdzie mozna go kupic,sprzedawca bardzo uprzejmy i nawet daje duze upusty na sprzet,wiec moze odczekaj i uzbieraj wiecej pieniazkow na UGLY STIKA :D

http://www.wobek.pl/shakespeare-ugly-stik-p-910.html

pirania74 wie co mówi, jest to jeden z niewielu seryinie robionych kijów, który ma szanse Cię przeżyć B)

:lol: :lol: :lol: @pablom, jest to jeden z niewielu seryjnie robionych kijów, który ma szansę Cię przeżyć B) Dobrze trafiłeś :D

Nie mam zamiaru Rutta uśmiercać, jeszcze mi nie podpadł <_< , a poważnie to wiesz o co mi chodziło

pirania74 wie co mówi, jest to jeden z niewielu seryinie robionych kijów, który ma szanse Cię przeżyć B)

:lol: :lol: :lol: @pablom, jest to jeden z niewielu seryjnie robionych kijów, który ma szansę Cię przeżyć B) Dobrze trafiłeś :D

Nie mam zamiaru Rutta uśmiercać, jeszcze mi nie podpadł <_< , a poważnie to wiesz o co mi chodziło

oczywiście że rozumiem o co chodziło :mellow: napisałem to tak, ot dla żartu :mellow:

Panowie wszystko fajnie ale nigdzie nie widze kija 3m 10-30g - jest coś takiego w ogóle? :D

weź 3 m c.w 10 - 25 g lub 15-40 g - ten drugi spoko polecam

A tak to na jakie ryby potrzebujesz ten kijek? Jakie przynęty itp

Myślę że ten 10 - 25 g wytrzyma wiele więcej - ja na swojego Team Dragona 10-25 g śmigałem wabikami około 30 g i wszystko OK - kwestia wyrzutu i tyle

Tak mi się przypomniło, nie tak dawno (na targach w Poznaniu, zresztą też), któryś z polskich producentów pokazywał podobne kije. Też diablo wytrzymałe, tylko za choler niemogę sobie przypomnieć jak się ta firma nazywa. Może ktoś pomoże, powinny być tańsze.

Tak mi się przypomniło, nie tak dawno (na targach w Poznaniu, zresztą też), któryś z polskich producentów pokazywał podobne kije. Też diablo wytrzymałe, tylko za choler niemogę sobie przypomnieć jak się ta firma nazywa. Może ktoś pomoże, powinny być tańsze.

gdzieś czytałem o tych kijach - piekielnie mocne i tanie, tylko podobnie jak tobie, nazwa mi z głowy wyparowała :wacko:

no właśnie Rutt - cyknij do sklepu www.wobek.pl - tam są kije w dobrej cenie no i sprzedawca miły :D

Wydaje mi sie ze na Wybrzezu Gdanskim w Warszawie widzialem taniej ten kij.Jesli chodzi o cene akurat tego kija,to specjalnej promoicji w wobku nie ma :D Byc moze inne kije to i owszem,ale nie Ugly :D

no jakbyście wymyślili coś tańszego to byłbym wdzięczny :lol:

http://www.wobek.pl/shakespeare-ugly-stik-p-914.html taki?

Na bolenia i szczupaka sie nada? :mellow: Tylko ta cena... ;)

Na szczupłego w sam raz, natomiast na bolenia... NIE - ten 10 - 25 g będzie pasował i na szczupaka i na bolenia - myślę że taki wystarczy - wabiki max do 25 g - więcej potrzeba?? B) 15-40 - na bolenie za twardy

no jakbyście wymyślili coś tańszego to byłbym wdzięczny :lol:

http://www.wobek.pl/shakespeare-ugly-stik-p-914.html taki?

Na bolenia i szczupaka sie nada? :mellow: Tylko ta cena... ;)

Kup Ugly Stik 3m cw 10-25g w zupelnosci Ci wystarczy,on przewyzszy nie jeden kijek w c w do 30g