pirania74 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 może miałeś pecha i trafiłeś na felerny model? pierwszy raz spotykam sie z negatywną opinią na temat tego spinningu. Fajnie, że mi o tym napisałeś, Dzięki! Nie sądzę abym trafił feralny egzemplarz - po prostu uważam kije z tej serii za niezbyt udane- pech chciał że akurat dodatkowo pękła szczytówka. Jak będziesz miał okazję porównać Mystery z Ugly Stikiem, zrób to - zobaczysz że jest różnica na korzyść właśnie UGLY Jest to moje zdanie na temat wędzisk Dragona z serii Mystery. Może innym się podobał i jest OK Ja jednak miałem złe doświadczenia z tym kijem Pozdrawiam i udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dzięki Im dłużej czytam i słucham rad tym bardziej nie wiem co kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dzięki Im dłużej czytam i słucham rad tym bardziej nie wiem co kupić... Jeśli naprawdę nie dysponujesz dużym budżetem, dołóż trochę i kup UGLY - mówię ci, nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 pirania74 wie co mówi, jest to jeden z niewielu seryinie robionych kijów, który ma szanse Cię przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 własnie sie rozglądam za tymi kijami na allegro nie widze pasujących - poszukam w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam.Potwierdzam,wez Ugly Stika.Super kijek za 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 tu masz przykładowy link http://www.sonar.x12.pl/ugly-stick-custom-graphite-medium-p- 75.html , pewnie jak się poszuka to znajdzie się coś taniej. Ale warto dołożyć trochę kaski, tym bardziej że do maja masz jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no ceny są wysokie ale niby kupuje sie to na lata... trzeba przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 pirania74 wie co mówi, jest to jeden z niewielu seryinie robionych kijów, który ma szanse Cię przeżyć @pablom, jest to jeden z niewielu seryjnie robionych kijów, który ma szansę Cię przeżyć Dobrze trafiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dzięki Im dłużej czytam i słucham rad tym bardziej nie wiem co kupić... Jeśli naprawdę nie dysponujesz dużym budżetem, dołóż trochę i kup UGLY - mówię ci, nie pożałujesz Tak jak pisze @pirania74,podpisuje sie pod tym obiema rekami .lepszego kijka nie znajdziesz za taka cene jak Ugly Stik,co prawda ja posiadam kijek ale o dl 2,70 ,moj ojciec posiada tez Ugly Stik ale o dl 3m,jestesmy z tych kijkow bardzo zadowoleni,te wedki maja piekielna moc i napewno posluza Ci wiele sezonow,podam Ci link do sklepu gdzie mozna go kupic,sprzedawca bardzo uprzejmy i nawet daje duze upusty na sprzet,wiec moze odczekaj i uzbieraj wiecej pieniazkow na UGLY STIKA http://www.wobek.pl/shakespeare-ugly-stik-p-910.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no ceny są wysokie ale niby kupuje sie to na lata... trzeba przemyśleć ceny są do zaakceptowania - za taki kij to nie jest dużo, a masz jak w banku że posłuży ci aż do starości, chyba że nie użyjesz GO jako bata na nieposłuszne DUżE I MAłE dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 pirania74 wie co mówi, jest to jeden z niewielu seryinie robionych kijów, który ma szanse Cię przeżyć @pablom, jest to jeden z niewielu seryjnie robionych kijów, który ma szansę Cię przeżyć Dobrze trafiłeś Nie mam zamiaru Rutta uśmiercać, jeszcze mi nie podpadł <_< , a poważnie to wiesz o co mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 pirania74 wie co mówi, jest to jeden z niewielu seryinie robionych kijów, który ma szanse Cię przeżyć @pablom, jest to jeden z niewielu seryjnie robionych kijów, który ma szansę Cię przeżyć Dobrze trafiłeś Nie mam zamiaru Rutta uśmiercać, jeszcze mi nie podpadł <_< , a poważnie to wiesz o co mi chodziło oczywiście że rozumiem o co chodziło napisałem to tak, ot dla żartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Panowie wszystko fajnie ale nigdzie nie widze kija 3m 10-30g - jest coś takiego w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 wiem , trzeba się troche rozerwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no właśnie Rutt - cyknij do sklepu www.wobek.pl - tam są kije w dobrej cenie no i sprzedawca miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Nie ma tragedii,250zl to chyba nie jest duzo za taki kij,o ile dobrze pamietam to jak go kupowalem,co prawda kilka lat temu,kosztowal chyba ponad 400zł I wcale,nawet przez sekunde nie zalowalem tej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Panowie wszystko fajnie ale nigdzie nie widze kija 3m 10-30g - jest coś takiego w ogóle? weź 3 m c.w 10 - 25 g lub 15-40 g - ten drugi spoko polecam A tak to na jakie ryby potrzebujesz ten kijek? Jakie przynęty itp Myślę że ten 10 - 25 g wytrzyma wiele więcej - ja na swojego Team Dragona 10-25 g śmigałem wabikami około 30 g i wszystko OK - kwestia wyrzutu i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tak mi się przypomniło, nie tak dawno (na targach w Poznaniu, zresztą też), któryś z polskich producentów pokazywał podobne kije. Też diablo wytrzymałe, tylko za choler niemogę sobie przypomnieć jak się ta firma nazywa. Może ktoś pomoże, powinny być tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no jakbyście wymyślili coś tańszego to byłbym wdzięczny http://www.wobek.pl/shakespeare-ugly-stik-p-914.html taki? Na bolenia i szczupaka sie nada? Tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tak mi się przypomniło, nie tak dawno (na targach w Poznaniu, zresztą też), któryś z polskich producentów pokazywał podobne kije. Też diablo wytrzymałe, tylko za choler niemogę sobie przypomnieć jak się ta firma nazywa. Może ktoś pomoże, powinny być tańsze. gdzieś czytałem o tych kijach - piekielnie mocne i tanie, tylko podobnie jak tobie, nazwa mi z głowy wyparowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 tym przy odrobinie wprawy i szczęścia to i kijanke do 1,5m bez większych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no właśnie Rutt - cyknij do sklepu www.wobek.pl - tam są kije w dobrej cenie no i sprzedawca miły Wydaje mi sie ze na Wybrzezu Gdanskim w Warszawie widzialem taniej ten kij.Jesli chodzi o cene akurat tego kija,to specjalnej promoicji w wobku nie ma Byc moze inne kije to i owszem,ale nie Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no jakbyście wymyślili coś tańszego to byłbym wdzięczny http://www.wobek.pl/shakespeare-ugly-stik-p-914.html taki? Na bolenia i szczupaka sie nada? Tylko ta cena... Na szczupłego w sam raz, natomiast na bolenia... NIE - ten 10 - 25 g będzie pasował i na szczupaka i na bolenia - myślę że taki wystarczy - wabiki max do 25 g - więcej potrzeba?? 15-40 - na bolenie za twardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no jakbyście wymyślili coś tańszego to byłbym wdzięczny http://www.wobek.pl/shakespeare-ugly-stik-p-914.html taki? Na bolenia i szczupaka sie nada? Tylko ta cena... Kup Ugly Stik 3m cw 10-25g w zupelnosci Ci wystarczy,on przewyzszy nie jeden kijek w c w do 30g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi