Rutt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 jasne z pianką macie jak w Banku z tym że dopiero za rok moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 o taką odpowiedź mi chodziło Teraz tylko czy wygram ze skąpcem drzemiącym gdzieś we mnie... Przełam się i kup UGLY STICKA - nie pożałujesz no i w podzięce postawisz nam JASNE Z PIANKą @pirania74,JaSNE Z PIANKA to obowiazkowo,nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jak miales wydac 200zl,a wydasz 250 to te 5 dych mozna zaoszczedzic.rozumiem,zeby ten kij byl 2 razy drozszy,ale 50zl to mozna uzbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 jasne z pianką macie jak w Banku z tym że dopiero za rok moge SPOKOJNIE - poczekamy Odwiedzimy cię na otwarcie sezonu boleniwego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no nie 50 tylko 80 bo kij 266,00zł + przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jedz na Wybrzeze Gdanskie do W-wy to kupisz bodajze za 259,jak dobrze pamietam,albo jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no nie 50 tylko 80 bo kij 266,00zł + przesyłka Jak dobrze bedziesz sie targowal ze sprzedawca,a wiem ze Arek to spoko facet to zejdzie z ceny,nie bede Cie uczyl jak to sie robi www,wobek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 To kto mnie nauczy jak nie starsi koledzy po kiju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zajrzałem do skarbonki i wygląda to tak: teraz mam 260zł, z tym, że 30 wydam na sylwestra - zostaje 230zł, i musze jeszcze kupić wszystkie żyłki do spinningu Ale... za kilkanaście dni wypadają moje urodziny także jest jeszcze szansa że kupie ten kij A powiedzcie mi jeszcze czy ten kij ma akcję szczytową? czy raczej kluchowatą? (pisze akcja - fast - ale ja to tam sie za bardzo nie znam na tym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 biosteron (lub ktoś inny) Mam prośbę: mógłbyś mi cyknąć jakieś fotki tego kijka? Bo w necie jakoś nie mogę wypatrzeć żadnych porządnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nie,ten kij nie ma akcji szczytowej,przynajmniej wedlug mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 A moze by tak zrobic oficjalne testowanko sprzetu w kolejnych przedzialach cenowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Niezly pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 biosteron (lub ktoś inny) Mam prośbę: mógłbyś mi cyknąć jakieś fotki tego kijka? Bo w necie jakoś nie mogę wypatrzeć żadnych porządnych zdjęć. @Rutt,zrobilem Ci kilka fotek Ugly Stika,fotki znajdziesz w tym linku,fotki sa takie sobie bo robilem je tel komorkowym http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4246& ;start=40& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Wielkie dzięki jeszcze raz Kij wygląda fajnie i o ile uda mi sie uzbirać tyle pieniędzy to kupie (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wielkie dzięki jeszcze raz Kij wygląda fajnie i o ile uda mi sie uzbirać tyle pieniędzy to kupie (chyba ) @Rutt kupiles juz kijek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 @Rutt kupiles juz kijek??? A jeśli nie to tu są chyba dość ciekawe propozycje: http://www.allegro.pl/item289032678_balzer_magna_magic_spin_ 40_300_spinn_pl_.html http://www.allegro.pl/item288896321_millenium_super_fast_2_8 5m_5_25g_23_32_285_.html http://www.allegro.pl/item291550966_berkley_cherrywood_spin_ 300_10_35_gr_ideal.html Osobiście optuję za pozycją nr 2 Ewentualnie wędką Balzera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jeszcze nie kupiłem - czekam do przyszłej niedzieli na przypływ $ (urodziny) popper - Dzięki za propozycje ale chyba koledzy przekonali mnie do ugly Stick'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Aaaa, to zgoda. Ugly, z tego co widziałem, jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 @popper : ten Berkley cherrywood to niezły kijek , ale bardzo ciężki męczy ręke . Łowiłem modelem 2.7 m o cw. do 28g i wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Dziś Kupiłem wędkę Shakespeare Ugly Stik Custom Graphite 3,00m. 10-25g w sklepie http://www.wobek.pl/ Dzięki wszystkim za rady i za polecenie naprawdę dobrego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 z arturem zawsze mozna zrobic dobry interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Napisz Rutt jak dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ok jak dojdzie to spodziewajcie sie opisu i zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ok jak dojdzie to spodziewajcie sie opisu i zdjęć @Rutt - świetnie że zdecydowałeś się na Ugly Sticka - daj znać jakie są twoje pierwsze wrażenia Mam nadzieję że POZYTYWNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi