biosteron Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ok jak dojdzie to spodziewajcie sie opisu i zdjęć @Rutt gratuluje dobrego wyboru,jak już odbierzesz ten kijek to będziesz sie gapił w ta wędke jak małe dziecko :)zapewne posłuzy Ci przez wieeeele sezonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 mógłbym prosić o jakiegoś linka związanego z tym kijem ? Zaczynam poważnie zastanawiać się czy nie sprawić sobie takiej wędki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 biosteron (lub ktoś inny) Mam prośbę: mógłbyś mi cyknąć jakieś fotki tego kijka? Bo w necie jakoś nie mogę wypatrzeć żadnych porządnych zdjęć. @Rutt,zrobilem Ci kilka fotek Ugly Stika,fotki znajdziesz w tym linku,fotki sa takie sobie bo robilem je tel komorkowym http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4246& ;amp ;start=40& @Lookasz,jak dobrze sie wczytasz w posty to sa tu linki zwiazane z Ugly Stickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 dzięki ! Zaraz spojrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Lookasz podaje Ci namiary na sklep,jakbyś sie zdecydował na zakup,mój kijek był własnie tam kupiony,sprzedawca schodzi troszke z ceny wiec warto,a do tego kijki bardzo staranie sa pakowane(twarda tubę) http://www.wobek.pl/shakespeare-ugly-stik-p-913.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wielkie dzięki @Biosteron ... masz model do 25g ? Jak się spisuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wielkie dzięki @Biosteron ... masz model do 25g ? Jak się spisuje ? Znowu nie czytałeś uważnie postów ,(tam napisałem)ja kupiłem sobie kijek o cw. 15-40g,dl kija 2,70m,z tego co wiem @Rutt kupił sobie kijek o cw. 10-25g,długość 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Znowu nie czytałeś uważnie postów ,(tam napisałem)ja kupiłem sobie kijek o cw. 10-40g,dl kija 2,70m,z tego co wiem @Rutt kupił sobie kijek o cw. 10-25g,długość 3m :blush:wybacz ! Ja byłbym zainteresowany modelem 2.7 m do 25g dzięki za informacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Znowu nie czytałeś uważnie postów ,(tam napisałem)ja kupiłem sobie kijek o cw. 10-40g,dl kija 2,70m,z tego co wiem @Rutt kupił sobie kijek o cw. 10-25g,długość 3m :blush:wybacz ! Ja byłbym zainteresowany modelem 2.7 m do 25g dzięki za informacje pozdrawiam Mówisz i masz,tutaj masz link do kijka 2,70m,cw. 10-25g http://www.wobek.pl/shakespeare-ugly-stik-p-909.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 WOW ! Dzięki ! Jesteś wielki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Dziś przyjechał do mnie kij Mam go w domu juz godzine i dopiero teraz wypuściłem go z ręki jest naprawde bardzo fajny, i super zrobiony. Akcja bardzo mi odpowiada - jest dosyć sztywny, ale jednocześnie giętki tam gdzie trzeba. wydaje mi się ze będzie nam sie świetnie współpracowało. To tyle na gorąco więcej napisze niebawem i fotki zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Dziś przyjechał do mnie kij Mam go w domu juz godzine i dopiero teraz wypuściłem go z ręki jest naprawde bardzo fajny, i super zrobiony. Akcja bardzo mi odpowiada - jest dosyć sztywny, ale jednocześnie giętki tam gdzie trzeba. wydaje mi się ze będzie nam sie świetnie współpracowało. To tyle na gorąco więcej napisze niebawem i fotki zrobie No to teraz na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ...chciałbym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ...chciałbym... Ja też, może w piątek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ja to pewnie dopiero w tą prawdziwą wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 mam jeszcze jedno pytanie do wszystkich posiadaczy Ugly Sticka ... mianowicie jak ten kij pracuje z główkami o masie 5g ??? Chodzi mi o model o cw. do 25g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 A konkretniej?W co chcesz wbić te 5 gr? 5gr to masa całej przynęty,czy samej główki?Pozgrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 A konkretniej?W co chcesz wbić te 5 gr? 5gr to masa całej przynęty,czy samej główki?Pozgrawiam chodzi mi o twistery i rippery około 5cm i żyłke 0.18 ... czy taki zestaw będzie dobrze współpracował ? Do tego lekkie woblerki 5-7 cm i obrotówki 2-3 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ugly jest generalnie sztywnym kijem.Mylsle,ze bez problemu da rade i bedzie dobrze pracowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 ok ... wielkie dzięki za informacje chyba niedługo zostane szczęśliwym posiadaczem tego kija , bo widze , że wszyscy sobie go chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi