Skocz do zawartości

Spinnig za ok. 200zł

Rutt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

biosteron (lub ktoś inny) Mam prośbę: mógłbyś mi cyknąć jakieś fotki tego kijka? :D Bo w necie jakoś nie mogę wypatrzeć żadnych porządnych zdjęć.

@Rutt,zrobilem Ci kilka fotek Ugly Stika,fotki znajdziesz w tym linku,fotki sa takie sobie bo robilem je tel komorkowym

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4246&amp ;amp ;start=40&

@Lookasz,jak dobrze sie wczytasz w posty to sa tu linki zwiazane z Ugly Stickiem :D

@Lookasz podaje Ci namiary na sklep,jakbyś sie zdecydował na zakup,mój kijek był własnie tam kupiony,sprzedawca schodzi troszke z ceny wiec warto,a do tego kijki bardzo staranie sa pakowane(twarda tubę)

http://www.wobek.pl/shakespeare-ugly-stik-p-913.html

Wielkie dzięki @Biosteron ... masz model do 25g ? Jak się spisuje ?

Znowu nie czytałeś uważnie postów :D ,(tam napisałem)ja kupiłem sobie kijek o cw. 15-40g,dl kija 2,70m,z tego co wiem @Rutt kupił sobie kijek o cw. 10-25g,długość 3m

Znowu nie czytałeś uważnie postów :D ,(tam napisałem)ja kupiłem sobie kijek o cw. 10-40g,dl kija 2,70m,z tego co wiem @Rutt kupił sobie kijek o cw. 10-25g,długość 3m

:blush:wybacz ! Ja byłbym zainteresowany modelem 2.7 m do 25g

dzięki za informacje

pozdrawiam

Mówisz i masz,tutaj masz link do kijka 2,70m,cw. 10-25g

http://www.wobek.pl/shakespeare-ugly-stik-p-909.html

Dziś przyjechał do mnie kij

Mam go w domu juz godzine i dopiero teraz wypuściłem go z ręki :mellow: jest naprawde bardzo fajny, i super zrobiony.

Akcja bardzo mi odpowiada - jest dosyć sztywny, ale jednocześnie giętki tam gdzie trzeba. wydaje mi się ze będzie nam sie świetnie współpracowało.

To tyle na gorąco więcej napisze niebawem i fotki zrobie :D

Dziś przyjechał do mnie kij

Mam go w domu juz godzine i dopiero teraz wypuściłem go z ręki :mellow: jest naprawde bardzo fajny, i super zrobiony.

Akcja bardzo mi odpowiada - jest dosyć sztywny, ale jednocześnie giętki tam gdzie trzeba. wydaje mi się ze będzie nam sie świetnie współpracowało.

To tyle na gorąco więcej napisze niebawem i fotki zrobie :D

No to teraz na rybki :mellow: