tpe Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Czy ktoś z Was używa tych kijów? Szukam wędki do cięższych gum do łowienia z łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Hej,Szukam podobnego kija, słyszałem wiele dobrych rzeczy o Predatorze. Może jestem trochę dziwny , ale brak korka zniechęca mnie zupełnie do tego kijka. Zastanawiam się nad Team dragonem 18-42g, Daiwa Powermesh 20-60g, Szekspirem Ugli stikiem 15-40g, Cormoranem Black Bullem 20-60g i Kongerem WCH IRI 15-40g. Wszytsko o długości około 2,4m. Za duży wybór........ PozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Hej,Szukam podobnego kija, słyszałem wiele dobrych rzeczy o Predatorze. Może jestem trochę dziwny , ale brak korka zniechęca mnie zupełnie do tego kijka. Zastanawiam się nad Team dragonem 18-42g, Daiwa Powermesh 20-60g, Szekspirem Ugli stikiem 15-40g, Cormoranem Black Bullem 20-60g i Kongerem WCH IRI 15-40g. Wszytsko o długości około 2,4m. Za duży wybór........ PozdrawiamSzewer Megabass tez nie ma korka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Szewer, a ja powiem Ci, że też szykuję się do Szwecji (choć jeszcze nie wiem, czy pojadę) i po recenzji tego kijka od pewnej osoby zaraz go zamówiłem. Moim zdaniem nie ma różnicy, którego z wymienionych wybierzesz, bo to ta sama średnia masowa półka, na której mimo szczerych chęci producentów możesz trafić bubel. A Predator przynajmniej ma dożywotnią gwarancję.A pianka, czy korek - nie ma dla mnie (na szczęście) najmniejszej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Hej,Szukam podobnego kija, słyszałem wiele dobrych rzeczy o Predatorze. Może jestem trochę dziwny , ale brak korka zniechęca mnie zupełnie do tego kijka. Zastanawiam się nad Team dragonem 18-42g, Daiwa Powermesh 20-60g, Szekspirem Ugli stikiem 15-40g, Cormoranem Black Bullem 20-60g i Kongerem WCH IRI 15-40g. Wszytsko o długości około 2,4m. Za duży wybór........ PozdrawiamSzewer Megabass tez nie ma korka to żeś chłopie pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Szewer, a ja powiem Ci, że też szykuję się do Szwecji (choć jeszcze nie wiem, czy pojadę) i po recenzji tego kijka od pewnej osoby zaraz go zamówiłem. Moim zdaniem nie ma różnicy, którego z wymienionych wybierzesz, bo to ta sama średnia masowa półka, na której mimo szczerych chęci producentów możesz trafić bubel. A Predator przynajmniej ma dożywotnią gwarancję.A pianka, czy korek - nie ma dla mnie (na szczęście) najmniejszej różnicy. Łowiłeś juz nim? Mozesz napisać cos więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Hej,Szukam podobnego kija, słyszałem wiele dobrych rzeczy o Predatorze. Może jestem trochę dziwny , ale brak korka zniechęca mnie zupełnie do tego kijka. Zastanawiam się nad Team dragonem 18-42g, Daiwa Powermesh 20-60g, Szekspirem Ugli stikiem 15-40g, Cormoranem Black Bullem 20-60g i Kongerem WCH IRI 15-40g. Wszytsko o długości około 2,4m. Za duży wybór........ PozdrawiamSzewer Megabass tez nie ma korka to żeś chłopie pojechał To z przejedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Mekamil, gdzie wybierasz się do Szwecji? Jezioro czy szkiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Łowiłeś juz nim? Mozesz napisać cos więcej?Jeszcze nim nie łowiłem. Mogę tylko napisać to, co słyszałem (z wiarygodnego źródła) - kijek o dużej mocy i na b dobrych komponentach. Przelotki SiC, uchwyt Fuji. A poza tym lekki. Jego mocniejszy brat z powodzeniem przetestowany w Norwegii. I to wszystko za ok. 3stówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ile waży ten Predator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Łowiłeś juz nim? Mozesz napisać cos więcej?Jeszcze nim nie łowiłem. Mogę tylko napisać to, co słyszałem (z wiarygodnego źródła) - kijek o dużej mocy i na b dobrych komponentach. Przelotki SiC, uchwyt Fuji. A poza tym lekki. Jego mocniejszy brat z powodzeniem przetestowany w Norwegii. I to wszystko za ok. 3stówki. Akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi