platynowłosy Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witam PanowieZakupiłem dzisiaj nowy film z ogólnie znanej serii, pt:"Okoń".Nie polecam, jestem niemile zaskoczony. Jest lata świetlne odległy od 1 filmu "Szczupak". PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Hej Trochę za puźno napisałeś właśnie kupiłem Ten o szczupaku bardzo przyjemnie się oglądało Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Czyli jednak... Szczupak był kapitalny i wniósł wiele do spowitego mitami postrzegania szczupaka. Jakość przekazu szła w parze z treścią. Kolejny numer - Pstrąg, to odgrzany kotlet z VHSu. Jakby DVD samo w sobie nie było żenująco słabe jakościowo... Miałem nadzieję, że odcinek Okoń będzie choćby w połowie tak dobry, jak pierwszy z serii. @ platynowłosy: Zechciej, proszę, napisać coś więcej. Jak jakość obrazu? Co z treścią? Łowią tylko na zboka, czy jest też coś dla wędkarzy? :lol: Edytowane 16 Lipca 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ok, już piszę.Jest kilka fajnych fotek podwodnych. A poza tym, ten film to rozmowa 2 francuskich wędkarzy opowiadających sobie o różnych miejscowych łowiskach, i połowach na zywca.Oni łowią głównie na żywca.Jest podany 1 patent na jigowanie w pionie.Pokazane są scenki rodzajowe z życia okonia, gniazd i obyczajów lęgowych sandacza.To bardzo fajny film, ale jako materiał na lekcje biologii i do szkółki wędkarskiej.Jakość obrazu ok, ale jak napisałem- lata świetlne do "filmu nr 1 szczupaka".Wkurzyłem się, 22 zł..., nie dokończyłem filmu, przerwałem w 3/4.....no Redakcjo...dla mnie nie ta klasa.PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 To faktycznie nie najlepiej :/ Dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mck88 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Moglibyście zdradzić, co to za ogólnie znana seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Od pewnego czasu wydawane są co 2 tygodnie czasopisma poświęcone określonemu gatunkowi ryb, w kontekście wędkarskich połowów. Do każdego wydania dodawana jest płyta z filmem. Pierwszy odcinek pt. Szczupak był świetny, kapitalny wręcz. Po Pstrągu straciłem zainteresowanie serią. Zresztą, w Warszawie nie łatwo było o zakup późniejszych numerów, a wydawca z nieznanych mi przyczyn pogmerał w kolejności wydawanych odcinków. Rzuć okiem tu: http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,nowosc-kolekcja-wedkuj-przynety-i-patenty,59497 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mck88 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Nie ma za co. Cieszę się, że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Przed kupnem wydania z filmem sum uchronił mnie kumpel ktory kupił pierwszy(kolekcjoner filmów :-)Stwierdził tylko,ze sam więcej wie o lowieniu sumow niż wszyscy razem wzięci od tego filmu :-DOdcinek pt.Szczupak-sekrety zebatego drapiezcy wypozyczylem z regionalnej kolekcji filmów wedkarskich tzn.od Artucha :-D hehe i po ogladnieciu sam kupiłem to dvd-rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi