matbe Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Witajcie Dziś otrzymałem zakupione wobki od kubaS1 oraz od bielika. Miałem nie powstrzymaną chęć zrobienia im kilku fotek Najpierw backstage : wobki Bielika Wobki KubaS1 To moja pierwsza próba fotografowania spinningowej biżuterii ale już mam inne pomysły mam nadzieje niebawem je zrealizować z produktami jerkbaitowych twórców Sprzęt:Aparat: Nikon D700Obiektyw: N24-70/2.8 Filtr polaryzacyjny Hoya Super HMC w celu zminimalizowania odblasków na lakierzeBlenda jako dyfuzor dla światła słonecznego dla złagodzenia cieni Pozdrawiam Mat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Fotki super na bank jeszcze ci cos podesle do sfotografowania i oczywiscie do polowinia hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 To jeszcze pokadruj, bo oczy uciekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Kamyczki, meszek, ładnie to wyszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi