Forecast Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Taki tytuł będą właśnie miały materiały kręcone przez nas. Pierwsze koty za płoty poniżej. http://www.movie-box.pl/67/Lubelskie-pstragi.html Pozdrawiam i zapraszam do oglądania. Szału nie ma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 filmik fajny Kuba...a planujesz jakieś kolejne części z innym gatunkiem np jazio-kleń....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Red Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Fajny pomysł Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Konkrety wyjaśnią się w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Fajny filmik czekam na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam, wszystko fajnie ale nazwę rzeki mogłeś sobie darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Kuba cieszy się jak dziecko rozpakowujące prezent a ja wiem gdzie się udać po groszka wiszącego na drzewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Fajny filmik ale chyba z dwoma rzeczami bym się nie zgodził... o kolorach przynęt i o opadach - bezcelowym łowieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Mnie najbardziej rozbawił tekst, że trzeba rybę jak najszybciej wypuścić, a Kuba miętosi ją dalej w rekach i gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Troszkę brak Kubusiowi takiej " aktorskiej swady " ale to zapewne się zmieni gdy nabierze pewności siebie. Oko kamery to wielki fetysz , trudno być w jego obliczu niewzruszonym. Każdy to wie kto próbował stanąć przed obiektywem choćby własnej komórki. Moim zdaniem było lepiej niż dobrze . Było BARDZO DOBRZE !!!Ponadto wypada pochwalić poziom realizacji całego filmu ( nie tylko Kubę ).Moim zdaniem plastyka i klimat tych ujęć stawiają już teraz waszą produkcje o poprzeczkę wyżej niż inne - znane z telewizji - tego typu polskie filmy , jednak musicie poświęcić więcej uwagi warstwie merytorycznej i scenariuszowi waszych filmów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 dokładnie,Kuba zresztą napisał,że "pierwsze koty za płoty"...następne "produkcje" będą na pewno lepsze...choć tej moim zdaniem nic nie brakuje... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dobra reklama łowiska i woblerów, i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Świetny materiał, ja poczekam na Odrzański odcinek zapraszam w moje strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dobra reklama łowiska i woblerów, i tyle.... Lokowania produktu można się dzisiaj doszukać wszędzie i o ile nie jest to nachalne wkręcanie klienta i wciskanie mu ciemnoty jestem w stanie się z tym pogodzić. (a jakie mam wyjście)Z drugiej strony @Forecast nie ukrywał nigdy, że łowi na swoje woblery, uznaje je za łowne, struga, i nie raz widzieliśmy nie tylko na tym forum co potrafi swoimi groszkami wyczarować z wody.Dziwne byłoby gdyby nagle do potrzeb filmu zaczął łowić na przykład salmo, to by się dopiero spekulacji namnożyło, bo przecież zawsze na swoje, a teraz hornet - ale musiał nabrać sałaty od producenta. Wydaje się także być szczery w przekazie co do przynęt, łowi przecież bolenie na RH a wiem, że ma swoje boleniówki, niewielu strugaczy przyznałoby się do używania przynęty innego autorstwa niż swoje. Na koniec-zaznaczam, nie jest to apologia filmu, ani jego głównego bohatera, którego nie znam. Jedynie luźne przemyślenia w temacie teorii spiskowych, kto co i komu umył by rolę dostać i jakie były jego intencje, a te chociaż bywają nieczyste, często (chcę wierzyć) wynikają jedynie z pasji do wędkarstwa i próby jej realizowania w sposób bardziej publiczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dobra reklama łowiska i woblerów, i tyle.... a jeśli nawet,to co...?uważasz to za coś złego (piszę o woblerach)...?skoro jest "coś" dobrego to warto to pokazać a nie ukrywać w zaciszu swojej pracowni...większość strugaczy na forum w swoich wątkach chce się pochwalić,pokazać,"zareklamować",jednak tam nikt ich nie gani za to,że "reklamują" swoje wyroby...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) a jeśli nawet,to co...?uważasz to za coś złego (piszę o woblerach)...?skoro jest "coś" dobrego to warto to pokazać a nie ukrywać w zaciszu swojej pracowni...większość strugaczy na forum w swoich wątkach chce się pochwalić,pokazać,"zareklamować",jednak tam nikt ich nie gani za to,że "reklamują" swoje wyroby...pzdreee...nic złego oczywiście. Woblery i tak znane, rzeka i tak znana. I co z tego wynika ? a niech się ludzie reklamują, niech reklamują swoje łowiska ! Czy jednak warte jest to medalu, choćby takiego w przenośni ? Nie ma się co doszukiwać afery tam gdzie jej nie ma drodzy Panowie ! Edytowane 19 Lipca 2013 przez Erin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 żadna afera,tylko w dzisiejszych czasach powstaje wiele filmów,programów itp o tematyce wędkarskiej i nie ma co kruszyć kopii o to,że ktoś coś nakręcił i zechciał się tym podzielić... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) żadna afera,tylko w dzisiejszych czasach powstaje wiele filmów,programów itp o tematyce wędkarskiej i nie ma co kruszyć kopii o to,że ktoś coś nakręcił i zechciał się tym podzielić... pzdrSzkoda tylko, że panuje pewna dwulicowość. W jeden sytuacji ktoś jest opitalany za ujawnianie miejscówek, a przy innej okazji..... Niby znane, ( nawet tutaj ) a jednak... ! Również pozdrawiam. Edytowane 19 Lipca 2013 przez Erin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 To nie dwulicowość tylko wewnętrzne rozdarcie. Z jednej strony mamy wędkarza, który w dobie powszechnego bezrybia kastrowałby drewnianym sztućcem każdego delikwenta sprzedającego w necie mety - JEGO METY.Z drugiej tego samego kolegę złaknionego kina wędkarskiego, pragnącego rozrywki do kawy, piwa czy też zwyczajnie ciekawego, jak kto łowi.I jak to pogodzić? Wprowadzić powszechną pixelizację w każdym filmiku? Tylko co za frajda wtedy z oglądania. Żeby nie było - jestem przeciwnikiem ujawniania miejscówek, dopuszczam jednak odstępstwa od tej reguły, mniejsze zło w imię dobra jakim jest dla mnie etyka wędkarska, promowanie C&R, prezentacja nowych metod połowu. Taki ze mnie bydlak i hipokryta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Według mnie, to tak naprawdę ten film jest po prostu zwykłym filmem, nie wnoszącym nic nowego i nie pokazujący jakichś tam ciekawych technik łowienia. Jedno jest pewne,młody wędkarz nic z tego dobrego nie wyniesie.Dla mnie jest to po prostu taki skrócony (bardzo), zapis jednego z wypadów na ryby.Nie uważam go ani za reklamę, ani za film edukacyjny.Z jednym się zgodzę, A mianowicie z pokazywaniem miejscówek. Grozi to poważnym najazdem, zewsząd, na nasze łowisko.Wiem co, piszę bo naprawdę czegoś takiego doświadczyłem i naprawdę nie jest to przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Nie uważam go ani za reklamę, ani za film edukacyjny...@stoner - to pierwszy odcinek, preludium do, kto wie czy nie całej serii filmów wędkarskich, które być może przyćmią swoim rozmachem nawet dokonania Dżona Łilsona czy Całuśnego Rexa. Możliwe, że umyślnie poskąpiono odbiorcy silniejszych wrażeń, przygotowując go delikatnie na trzęsienie ziemi, które nastąpi w kolejnych odsłonach. Jak u Hitchcocka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Filmik taki sobie. Jak setki innych, zrobionych w zasadzie domowym sposobem. W dodatku tak naprawdę zupełnie o niczym. Taki na ten przykład Łilson, to osobowość sama w sobie. W każdym odcinku aż emanuje z niego radość życia i radość wędkowania. A Kuba co? Nic. Ale może dlatego że aktor młody jeszcze i ma czas aby dojrzeć i wędkarsko i aktorsko.Zaiste trzęsieniem ziemi się nie zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Trzeba podpytać czym się Łilson raczy, że tak emanuje i na plan "Z wędką..." do przyczepki z gwiazdką, podrzucić ze dwie butelki, może zaiskrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Filmik taki sobie. Jak setki innych, zrobionych w zasadzie domowym sposobem. W dodatku tak naprawdę zupełnie o niczym. Taki na ten przykład Łilson, to osobowość sama w sobie. W każdym odcinku aż emanuje z niego radość życia i radość wędkowania. A Kuba co? Nic. Ale może dlatego że aktor młody jeszcze i ma czas aby dojrzeć i wędkarsko i aktorsko.Zaiste trzęsieniem ziemi się nie zaczęło.@skippi66, widziałeś początki Wilsona? Pewne zachowania są przez człowieka nabywane, pewne z czasem są zmieniane. I John Wilson był na początku swej kariery trochę mniej ekstrawertyczny. A wracając do tematu, film fajny. A szczóły w przyszłości pewnie zostaną dopracowane, i u panów z WMH zdarzają się wpadki lub jakieś niedociągnięcia. Edytowane 26 Lipca 2013 przez misiek116p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 A mnie po prosty film się podobał i tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi