@slider@ Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Hehe erek nie kupowałem na jakiejś licytacji go zdobyłem z przesyłka kosztował mnie ok 9zł. @WOBLER-W1Prześle ci zdjęcie później. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 witam wobler!naprawde podoba mi twoje wobler zrobione czy mozna sprzedac woler?po5zl <_< <_< Witaj - lukexio - wobler zawsze można sprzedać po 5 złotych ale nie do końca Cię rozumię---czy Ty chcesz kupić moje woblery po 5 zł.? taaak Rzuć okiem na Allegro, tam na pewno coś z 5 zł wyrwiesz na allegro zawsze ponad 10zl ja chce do 5zl lukexio w tamtym tygodniu kupilem na allegro za 3,50zł woblera PozdrawiamSlider tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 lukexio w tamtym tygodniu kupilem na allegro za 3,50zł woblera PozdrawiamSlider Chyba je oglądałem... sprzedawca miał ich dość dużą ilość no nie podales mi link moglem kupic 100szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 kup 20 ale dobrych i wyjdziesz na tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Maglownica 3 początek no wygląda to już jak gotowe... rozumiem więc że drobne poprawki i będzie cud miód <_< Witaj PaNeK - Moja kopiarka to jeszcze temat na wiele poprawek.Okazało się ,że posów działa za szybko i zrywa się obrabiany klocek . To nie wszystko - inna sprawa polega na tym ,że te elementy pionowe w których są łożyska są za mało sztywne i przy skręcaniu klocka do obrabiania rozchodzą się , to powoduje ,że nowy wobek ma inny rozmiar niż wzór.Frez który mam do frezrki jest wydaje mi się za kródki - ma 3,5cm a przydał by się taki przynajmniej z 5 cm . Nie mam też jeszcze odpowiednio wyregulowanych obrotów wzornika .Pewnie jak uporam się z tym wszystkim to znajdzie się nowy problem , ale nie rezygnuję.A i jeszcze jest problem z doborem odpowiedniego drewna do obróbki bo frez nie obrabia na gładko tylko szarpie , szczególniete wyższe wygarbienia. Do tego dochodzi brak czasu , czasu zawsze mam za mało - hi hi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 uuu to rzeczywiście kupa roboty.... ale mam nadzieje że się z tym w końcu uporasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extensa Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Witam, mam zamiar zrobić taką kopiarko-frezarke jak użytkownik WOBLER-W1 i mam takie pytanie czy taka frezarka wystarczy do tego ? http://allegro.pl/miniszlifierka-wiertarka-frezarka-206-ele- eurotec-i1714756631.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 No niestety taki dremelek jest za słaby . Raczej możesz go wykorzystać do delikatnych podszlifowań czy nacięć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 @WOBLER-W1 jakieś postępy w pracy nad kopiareczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi