analityk Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Widzę Oleix że elastyczny jesteś - daj znać czy coś się dzieje na Wrocławskiej tafli - też odkurzę w tym roku zimowy sprzęt (po raz pierwszy od chyba 20 lat) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ok ok analityk juro jade do olawy tam kolesie mnie oprowadza troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ginel, to zapewne znany Ci Trzos. Niegdyś super woda na okonie. Na mój nos aktualnie woda totalnie przecedzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Wszystko pięknie gdyby nie to, że łowione ryby mają wymiar mniejszy niż oczka sieci. Charakterystyczna cecha wody przy wiosce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 nic na to się nie poradzi jak nie wysoka woda to lód ludzie w wioskach przy wodzie zawsze czekają na takie okazje by rybę wyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Do Kanału mam nie 10 a 100 m.Melduję rozpoczęcie sezonu zimowego: jeden okonek i jedna płotka z lodu na starorzeczu Wisły koło Skierd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 @kwasik Da się już wejść na Kanał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Próbowałem, ale na razie odpuściłem, po dzisiejszym mrozie spróbuję.Podobno jeden już się utopił w porcie w Modlinie.ostrożżżżnie!pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 jutro mocna ekipa atakuje lód na ZZ:friko; mario; i caster junior słabe foty bo komórą w tym roku może będzie lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Na moim zalewie jak na Marszałkowskiej 1maja za komuny i wszystko do wora aż szlak mnie...........ci mięsiaże z całego Dolnego Śląska, jak nie na patelnie to dla kaczek ale nie odpuszczą niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 A gdzie w lipniku taki łodny lód znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Od rampy w prawo 1,5 km i masz starorzecze długie na ponad 1 km. Co tam aktualnie pływa, nie wiem. Woda czesana prze kłusoli równo ale z drugiej strony bardzo trudna do wytrzebienia ryb ze względu na gęsty porost grążelem. Kłusowanie polega na stawianiu żywców w hurtowych ilościach. Jest też dosyć płytko i ryby się bardzo płoszą zwłaszcza na czystym lodzie. Woda była tu bardzo przejrzysta i robiłem niegdyś fotki pod lodem. W tym roku też próbowałem ale woda się pogorszyła i raczej nic z tego nie będzie. Można by tą wodę sprawdzić na wiosnę jerkami bo się do tego nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 zewupo ostatnich mrozach po Kanale śmigają łyżwiarzepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 No to wrzucę kilka fotek z podlodowego rekonensansu na ZZ. Dla mnie był to absolutny debiut na lodzie, i bardzo chciałem podziękować swoim dwóm mentorom: @mario oraz @HUNTEROWI za wprowadzenie w temat. Rybki dopisały ale niestety bardzo nikczemnego gabarytu, było jednak bardzo wesoło i symaptycznie wreszcie jest... OKAZ ! pierwsza rybka sezonu zawsze cieszy. Pozdrawiam wszystkich walczących na lodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Mnie jakos nie pociąga łowienie malutkich rybek na króciutkie wędeczki. Jak byłem na lodzie to za pierwszym razem wpadłem po kolana do lodowatej wody :blush:a za drugim dwie godziny marzłem by złapać jakąś płoteczkę . Wolę wędkowanie w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 No ladnie Friko zostales gumofilcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 prawda że są stylowe nie ma jak dobry lans na lodzie zresztą zgrabnie łączą swoją nazwą dwie epoki, bo nazwywają się FILCOK BLACK <_< ps. dodatkowo dostałem od lodowego wyjadacza instruktarz co się w tych gumofilcach przechowuje i po ktorej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 No ladnie Friko zostales gumofilcem He, he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Na lodzie nic ciekawego się nie dzieje, przynajmniej u mnie. Więc na pocieszenie kolega z Kanady przysłał mi zdjęcie siei bym nie zapomniał jak wygląda. Jak w Misiu -Patrz synu tak wygląda baleron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gochu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ostatni weekend w Sandomierzu miedzy tamami na lodzie Mimo ze ryby braly jak szalone jakos nigdy mnie podlodowanie nie zakreci tak jak spinning. W drodze do samochodu powiedzialem fajnie bylo ale to nie dla mnie. NO I WIECEJ TAM NIE POJADE BO WRACAJAC DO DOMU PIEKNIE SKOMPONOWAŁEM AUTO Z DRZEWEM :angry: chyba juz czas mi umierac Panowie ale jakos wytrzymam bo czuje ze ten sezon bedzie lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Gochu co z moimi butami?Jak ja wlezę na lód?pozdrk wasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Idzie wiosna lodu już nie będzie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 WitamW sumie zima cienka, ale dla tych ktorzy pasjonuja sie podlodówką mam ciekawostke.Dzis kolega na Narwi za Serockiem wyjął z dziury 121 okoni. Wiele w przedziale 0,3...0,5 kg. To był jego dzień okonia i sekretna miejscówka. Tak,tak spokojnie wiekszość wróciła pod lód.Pozdrawiam amatorów podlodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 to fakt zadziwiająca sztuteczność ale gratki dla fowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi