szewer Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 WitamSzukam informacji o jeziorze Spillen w Szwecji. Najlepiej z pierwszej ręki, od kogoś kto tam łowił. Także koledzy drodzy, jeśli łowił tam ktoś z Was, proszę o kontakt i jakieś informacjePozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Pytaleś się juz o te jezioro.Troche juz o nim napisałem. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4220& ;start=0& Nawet fotki na maila wyslalem.Czego jeszcze oczekujesz?Jak zalatwisz mapę z biura to zaznacze miejsca gdzie były ryby.A może ja jestem mało wiarygodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Taps, wiem że mi wysłałeś i dzieki Ci wielkie za to Szukam kogoś jeszcze, bo przecież ludzie tam jeżdzą i ktoś jeszcze musi coś wiedzieć o tym jeziorku. Jeśli chodzi o mapę, to oczywiście jak tylko będę ją miał to Ci podeślePozdrawiam Ciebie i życzę wszystkiego dobrego w NR, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi