mentos Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam wszystkich,krótko opowiem moją historię z przygodą z woblerami,Zaczynałem jak każdy z lipą,balsą, póżniej poznałem Tomka - Lassobait, który podpowiedział co i jak z pianką ,następnie był Marek- Gabkor który pomaga mi z wszystkim, woblery które wam chcę pokazać są z Marka form, które sam malowałem i oklejałem ,od jakiegoś czasu pracuję nad własnymi kształtami wiec jak będą gotowe to na pewno się z wami podzielę fotkami.Na początek trociowe na foliTrochę drewna, lamane 14cm na szczupaki z Żarnowca,łamany na troć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Piękne. bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Fajnie że się podobają, a teraz coś mojego na troć, wzorowane łamańcami Gabkora,dolny drewno górne pianka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Tym razem pstrągowo-kleniowe rarytasy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Te oliwkowe dość fajne, reszta zresztą tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Super Ci idzie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterek Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Kolejny wymiatacz w temacie,co tu pitolić -masz do tego rękę. Jak dla mnie pierwsza liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Dzięki chłopaki , jutro postaram się pokazać boleniowe,ktore już łowią może nie okazy ale zawsze coś się uwiesi i nie tylko bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 To pokażę wam swojego shad-ka, już 2lata temu łowił rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam po długiej przerwie, pokażę wam woblery na suma które przerobiłem dla kolegi z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Tym razem coś pod troć, lipowe do 5 do 7cm ,dopiero co wyschnięta perła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Siemka masz moze troche lipy do sprzdania bo bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Na allegro jest masa deseczek różnych rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Na forum jest kolega który sprzedaje lipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Mozna wiedziec kto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Mozna wiedziec kto ???http://jerkbait.pl/topic/42825-lipa-na-woblry/?hl=%2Bdeski+%2Blipyhttp://jerkbait.pl/topic/47805-sprzedam-listewki-z-lipy/ Edytowane 14 Lipca 2015 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam,czas na letnią troć wam coś pokazać,jeszcze przed lakierowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Chciałem zrobić woblera na bolenia,po ukończeniu na pewno się pochwalę,czy będzie łowny ? ryby zweryfikują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Super wobki, będą łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wobki ładne, co do łamańców podpowiem z praktyki wędkarskiej - elementy mocuj na dwa druty bo na jednym dupka opada i nienaturalnie pracuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Fajnie że się podobają, co do łączenia na 2 druty to nie widzę potrzeby żeby tak robić,może i by pracował lepiej taki wobler muszę zrobić jednego na próbę,ale jeśli są łowne to nie kombinowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wiem z doświadczenia bo miałem i takie i takie i teraz zamawiam tylko łamańce łączone na dwa druty. Popatrz w tematy Woblery z Basoni temat Tomka albo w temat muddlera - temat Jarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Czas odświerzyć , trociowe 60mm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 A jak boleniówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi