Wookash Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam Dużo czytałem forum i nadszedł dzień że postanowiłem się pochwalić moimi wobkami. To kilka przykładów jedne z wielu które wyszły z pod noża. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary59 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Fajne wobki stylistyka i kształt podobna do Matusiaka ,stylizowałeś się na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Strzał w 10. Piotrek to koleś ode mnie z miasta a po obejrzeniu filmiku jak maluje podchwyciłem kilka sposobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Tutaj filmik z testów w wannie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 na filmiku sa bez kotwic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 tak bez kotwic ale sa tak wywarzone ze dolozenie kotwic delikatnie tlumi prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Dawno nic nie pisałem w moim wątku a z racji że siedzę na zwolnieniu to sobie dłubię i kręcę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Strzał w 10. Piotrek to koleś ode mnie z miasta a po obejrzeniu filmiku jak maluje podchwyciłem kilka sposobów.A mógł byś podrzucic ten filmik? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Mówisz i masz http://www.youtube.com/watch?v=hhVU3nFZ-qU&list=PLvNvpBu_qR3bS0DVCZPPYc8IjW-qHBZTg&index=71 http://www.youtube.com/watch?v=3xp0Nec2BA4&list=PLvNvpBu_qR3bS0DVCZPPYc8IjW-qHBZTg&index=69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Wobler z trzeciej fotki podobny kolorystycznie do Rapali CPS. Łowne barwy. Ale i ogólnie ciekawe wobki. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jeszcze nie skończone ale już nabierają wyglądu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 ciekawe masz malowanie.podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Gotowe stadko do lakierowania. Edytowane 8 Lutego 2014 przez Wookash 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Forma i nowy wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Kilka następnych wobków pod pstrąga, okonia i suma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Kilka oklejonych folią: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ukończone stadko 6 gramowych tonących na grubego okonia z głębokiej wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Żeby nie było że nic nie robię Edytowane 22 Listopada 2015 przez Wookash 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Przepiękne Panie, przepiękne ten między niebieskimi zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Dawaj dawaj Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Teraz na warsztacie 10 sztuk obklejonych szmatą. Powoli nabierają kolorów na tygodniu będą gotowe. Piana się kończy a pomysłów dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Pierwsze oklejane szmatą. Zdjęcia z kom nie oddają prawdziwych kolorów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Fajne Zrob jeszcze zdjecia w swietle dziennym, bedzie lepiej widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Może zabiorę w sobotę nad wodę ale tylko zrobić zdjęcia bo nie dam rady wkleić sterów na czas. Wezmę lustro wtedy może zdjęcia będą lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi