pablom Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja od jakiego czasu mam kamizelkę Cabelasa ( co prawda za krótko aby wyrokować ) ale jest to produkt bez porównania z naszymi rodzinnymi produkcjami. Mocna, pojemna ect. Jedyna jej wada to kolor, mogła by być ciut ciemniejsza. cenowo też przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Cześć.Zgadzam się z tym co pisze Daniel. Jeśli chcesz na kurtkę ją zakładać to przy takiej klacie weź L, ja mam podobną, noszę L i jest ok. W cieplejsze dni może być ciut przy luźna, ale jak musisz założyć coś więcej to jest cacy. Mam Verticala ale G3 rozmiarowo to samo, mierzyłem. Daniel, w zimie nosisz przynęty po kieszeniach spodni ??pozdrawiam Paweł nizinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Daniel, w zimie nosisz przynęty po kieszeniach spodni ??pozdrawiam Paweł nizinny Tak, bez pudełek A serio wolę krótkie kurtki do brodzenia z duzymi kieszeniami na piersiach- od kiedy przestałem biegać nad wodą z 5 pudłami przynet które byly głownie balastem i oganiczyłem do min wszystkie niezbędne rzeczy dwie większe kieszenie w zupełności mi wystarczają, szczególnie jak łowi się na muchę ;)A o ile zrobiło się wygodniej i lżej... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja przy muszce mam zazwyczaj jedno max dwa pudełka. Ale jest tyle innych drobiazgów, jakieś dokumenty... itp/itd że kamizelka dla mnie jest niezbędna.pozdrawiamPaweł nizinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Miko śmiało. Takie pudełeczka się zmieszczą spokojnie. Dwa w największych kieszeniach. W kieszeniach na piersi pudełka ciut mniejsze ale też całkiem pokaźne wejdą. Piszę o rozmiarze L, ale chyba inne mają podobne kieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Super, dzięki wielkie za odpowiedź, to była moja jedyna wątpliwość bo na stronce simmsa nie podają niestety szczegółowych danych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja też podziękuję wszystkim za rady. L to strzal w dziesiątkę dla mnie, choć faktycznie jakby tylko na lato to starczyłoby M.No a sama kamizelka Simmsa to mistrzostwo. Używam jej do muchy i po raz pierwszy stwierdziłem, że mam za mało sprzętu. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Raczej za dużo kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Podepnę się pod temat, planuję zakup Simmsa G3 Vest, sporo dobrego o niej napisano. Prosiłbym jednak o fotkę pleców, nigdzie takowej nie mogę znaleźć. Nawet w googlownicy wyskakują same widoczki am-fast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek.M Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Podepnę się pod temat, planuję zakup Simmsa G3 Vest, sporo dobrego o niej napisano. Prosiłbym jednak o fotkę pleców, nigdzie takowej nie mogę znaleźć. Nawet w googlownicy wyskakują same widoczki am-fast trochę po czasie, ale jest - http://www.cabelas.com/prod-1/0036572942821a.shtml - powiększ i masz przód i tyłpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Kupilem na kg za 4,85 pln podobna ,na kieszeni napis LENZAmateriał lekko slizgawy,wykonanie sort pierwyj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Kupilem na kg za 4,85 pln podobna ,na kieszeni napis LENZAmateriał lekko slizgawy,wykonanie sort pierwyj.Tak po dokladnym oglądzie te same kieszenie ,naszywki .zamkiidentico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi