Skocz do zawartości

Kamizelka wędkarska Simms, Loop, Hodgman - opinie

MefistoFishing

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Zgadzam się z tym co pisze Daniel. Jeśli chcesz na kurtkę ją zakładać to przy takiej klacie :D weź L, ja mam podobną, noszę L i jest ok. W cieplejsze dni może być ciut przy luźna, ale jak musisz założyć coś więcej to jest cacy. Mam Verticala ale G3 rozmiarowo to samo, mierzyłem.

Daniel, w zimie nosisz przynęty po kieszeniach spodni :mellow: ??

pozdrawiam

Paweł nizinny

Daniel, w zimie nosisz przynęty po kieszeniach spodni :mellow: ??

pozdrawiam

Paweł nizinny

Tak, bez pudełek :mellow:

A serio wolę krótkie kurtki do brodzenia z duzymi kieszeniami na piersiach- od kiedy przestałem biegać nad wodą z 5 pudłami przynet które byly głownie balastem i oganiczyłem do min wszystkie niezbędne rzeczy dwie większe kieszenie w zupełności mi wystarczają, szczególnie jak łowi się na muchę ;)A o ile zrobiło się wygodniej i lżej...

Pozdr

Miko śmiało. Takie pudełeczka się zmieszczą spokojnie. Dwa w największych kieszeniach. W kieszeniach na piersi pudełka ciut mniejsze ale też całkiem pokaźne wejdą.

Piszę o rozmiarze L, ale chyba inne mają podobne kieszenie.

Ja też podziękuję wszystkim za rady. L to strzal w dziesiątkę dla mnie, choć faktycznie jakby tylko na lato to starczyłoby M.

No a sama kamizelka Simmsa to mistrzostwo. Używam jej do muchy i po raz pierwszy stwierdziłem, że mam za mało sprzętu. <_<

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Podepnę się pod temat, planuję zakup Simmsa G3 Vest, sporo dobrego o niej napisano. Prosiłbym jednak o fotkę pleców, nigdzie takowej nie mogę znaleźć. Nawet w googlownicy wyskakują same widoczki am-fast ;)

trochę po czasie, ale jest - http://www.cabelas.com/prod-1/0036572942821a.shtml - powiększ i masz przód i tył

pozdrawiam