Gobio Gobio Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Witam, jakie gumy polecacie do łowienia sandaczy metodą drop shot'ową? Okonie dłubię na lunker city i te 4" fin-fish powinny ogarnąć sandacze.Łowił ktoś z Was sandały na drop shota na Wiśle z brzegu? Jakich ciężarków urzywacie do większych gum i sporego uciągu? Fluorocarbon 0,5mm nie bedzie za gruby do zaprezentowania przynęty? Edytowane 20 Lipca 2013 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterek Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Cześć ,kiedyś miałem zajawkę z dropem i Wisłą ,celem był sandacz.Próbowałem łowić na opasce z wolniejszym nurtem,obciążenie to były łezki 25 i 30 gr .Akurat w tym miejscu to obciażenie wydawało mi się odpowiednie.Rezultatów niestety zero,szybko zaprzestałem eksperymentów i powróciłem do woblerów.Z tego co pamiętam ciężko zaprezentować przynętę w nurcię dalej od brzegu.A nie mialem w pobliżu jakiś fajnych dziur brzegowych z karpami itd.Te ostatnie miejsca na pewno warte obłowienia ,w innych guma i wobler chyba bardziej skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 zasadnicze pytanie to, czy bedziesz lowil z lodzi czy z brzegu? podpowiem takze, ze temat drop shotowy mielismy chyba ze dwa razy i obydwa watki nalezaly do tych lepszych, pod wzgledem informacyjnym i poszukiwania moga sie oplacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 znalazłem to,może się przyda... http://jerkbait.pl/topic/19479-dropshot-z-brzegu-na-du%C5%BCych-g%C5%82%C4%99boko%C5%9Bciach/?hl=%2Bdrop+%2Bshot#entry1180421 http://jerkbait.pl/topic/4658-drop-shot-skuteczno%C5%9Bc-technika-itp/?hl=%2Bdrop+%2Bshot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Dzieki koledzy za pomoc, szukałem ale tego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi