arti24 Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam, Czy moze ktos uzywal tej przynety w trollingu. Jezeli tak to prosze o spostrzezenia. Chodzi mi glownie o typ zbrojenia oraz o uwagi na temat glebokosci pracy tej przynety przy roznych sposobach zbrojenia i prowadzenia (dlugosc linki, predkosc, ciezar glowki). Po nieciekawych doswiadczeniach z poczatku sezonu sumowego szukam alternatywy do trollingu woblerami, ktore chyba juz sie troche sumom przejadly. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 (edytowane) używam głównie wersji- ready to fish 30 i 40cmłowie nimi toniowe szczupakiprzynęta sprawdzała mi sie w maju i na początku czerwca z tego co widzę to Uganiasz się za wąsatymi wiec moje spostrzeżenia pewnie średnio Ci się przydadzą Edytowane 21 Lipca 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 @Wojti - Kazde spostrzezenie na temat trollingu ta przyneta bedzie bardzo cenne :-) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolay Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja używam tej przynęty w tygrysim kolorze:). Do 20 cm gumy daję główkę 25 gram+oczywiście dozbrojka, Taki zestaw wypuszczony 40 metrów za łódkę przy prędkości 4-5 km/h schodzi na jakieś 3-4 metry.Nic jeszcze nie złowiłem, ale przynęta fajna-budzi moje zaufanie- a to połowa sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi