admin Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Pierwszy nie moj ale Slawka PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Aj a Ja nawet ogona dzis nie widziałem.Rozmawiałem z 3 napotkanymi wędkarzami i co dziwne NIKT nawet ogona nie widział.Wobec takiej mizeroty wróciłem na sśniadanko i po południu 2 tura.I gratulację za 1 PSTRĄGA 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sławku gratuluję pierwszego kropka sezonu.Widze że mocno przesądni jesteście A swoją drogą trzeba by kiedyś zrobić jakieś badania na temat wyższości pstrągów nad kefirem z rana po sylwestrze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ryby przewyzszaja kefir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sławek gratulacje kropka. Fajna sceneria u mnie zero śniegu zielono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Bylo wiecej ale ten najwiekszy jak na razie 42cm (tzw. Pstragi MMSowe Slawka). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Gratuluję ryb Sławku! Klimatyczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sławciu gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Gratulacje, Sławek - rozpocząłeś z kopyta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sławek, piękne zimowe potoki, zwłaszcza ten samczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sławek - gratuluję i zazdroszczę. Zacząłeś pięknie i sądzę, że dzięki temu to będzie dla Ciebie super sezon. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 no i sie zaczelo ... na cale szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Moje gratulacje Slawek Sliczny ten Kropek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ale fajnie takie klimaty lubię. Gratuluje pstrąga nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dzięki za gratulacje (dzięki Remku za pokazanie tak szybko pstrąga).W sumie było ich pięć. Najpierw trzy trzydziestaczki w ciągu 5 min. Później około 11-tej ten z fotki i za kilka minut jeszcze jeden 43 cm. Później jedno wyjście takiego ze 35 i dalej ani ogona. Jak się wyrobię to wstawię fotki z aparatu (te są z telefonu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @sławek gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Brawo Sławek- ostro zacząłeś sezon 2008 a przy okazji narobiłeś nam cholernej ochoty na kropkowańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 ten zloto zolto brązowy jest po prostu przepiekny ... u mnie dziś skonczylo się na jednym odprowadzeniu.... PS> slawek moze w koncu naumiesz sie lowic na swoje wobki - uwierz mi to na prawde niezle przyenty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Piękne otwarcie Gratuluję!Z trociami było znacznie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sławku gratki piękne kropki, na trociach dzisiaj lipa, złowiłem jedynie klenia no i założyłem odpowiedni wątek.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A taki miałem nastrój nad rzeką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No, no Sławku ... zachęciłeś i to nieźle PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Super otwarcie sezony i w dodatku w tak pięknej scenerii jeszcze raz gratuluje.PS. Które były łowniejsze 5 czy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi