Sławek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Piątka na małe a szóstka na czterdziestaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sławek wielkie gratulki jesteś wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 nie wiem czy to nie obciach pokazywać dzisiejsze moje wyniki nad Kwisą patrząc na Sławkowe wybryki zszedłem po rzece około 8 Km , jest niski stan wody i niestety ktoś mnie wyprzedził idąc moim brzegiem i jak się okazuje miał wyniki.Ja natomiast nie Widziałem się z 2-ma szczupakami i dostałem 1-go malutkiego kropeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 skromniutko i nogi bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sławkugratulacje. Samiec przy okazji pięknie wybarwiony.Też próbowałem szczęścia w kropki, miałem jedno wyjście wieczorem. Niestety. Jedynie przed południem w zastępstwie dostał w zeby inny rozbójnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sławek Gratulacje pięknych nowosezonowych pstrągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Kurna nie wiem co prawda ilu z nas było dziś nad wodą ale wygląda to nieciekawie (poza Sławkiem oczywiście)Ja nie pamiętam tak kiepskiego rozpoczęcia sezonu.Oby to były złe miłego początki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @Sławku, gratuluję pstrągów - istne WEJŚCIE SMOKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @slawekim wiecej zdjec wstawiasz, tym bardziej mi sie podoba, piekne ryby, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Kurna nie wiem co prawda ilu z nas było dziś nad wodą ale wygląda to nieciekawie (poza Sławkiem oczywiście)Ja nie pamiętam tak kiepskiego rozpoczęcia sezonu.Oby to były złe miłego początki Powiem w taki sposób. Byłem cały dzień nad wodą i brania miałem w sumie przez jakieś 15 min. Z samego rana i około 11. Później zaczęła się zmieniać pogoda. Do południa była temperatura delikatnie powyżej zera, ale później przelotki zaczęły mi obmarzać. Ta zmieniająca się pogoda mogła spowodować krókie okresy brań. Jakbym był w tym czasie na odcinkach bez ryb to też pewnie nic bym nie złowił. Dziękuję wszystkim za gratulacje mam nadzieję, że zasługuję na nie - co postaram się udowodnić w dalszej części sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 ja bylem ostatnio na górnym Wisłoku, niestety, płynąca kra, płytsze miejsca całkowicie zamarznięte :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A co chciałeś złowić w grudniu na górnym Wisłoku? <_< Dla mnie górny Wisłok to odcinek powyżej zb. Besko/Sieniawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dla mnie górny Wisłok to odcinek powyżej zb. Besko/Sieniawa. no tu masz rację, ja byłem trochę bardziej na północ.w zeszłym roku były klenie, szczupaki, okonie a nawet pstrągi a jakie miejsca polecasz o tej porze roku w okolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 pomorska inauguracja udana. żwawy trzydziestak na brzegu, śliczny szeroki cztererdziestak wypiął się pod nogami. kilka ryb się pokazało, nie jest źle. jutro powtórka z rozrywki. pojutrze też pozdro,j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Gratulacje Sławku Dzisiaj Twoja fotka wysłana mms do Mifka, dodała nam skrzydeł nad tajnos agentos trociową rzeczką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Pieknie wybarwione Sławek Jak poznajecie czy samiec czy samica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Patrzymy pod ogon A tak na serio, samiec ma większy pysk, czasami z wyraźnie zaznaczonym hakiem na dolnej szczęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Sławek, no to dopaliłeś. Piękne otwarcie. GRATULUJĘ . Ja otwierałem nad Kwisą. Rzekę opisał @Spigot. Niestety bez kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE - SUPER RYB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 piękny. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ehhh! Rozmarzyłem się. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 No tak !!!!! tego się nie spodziewałem tylko Sławek i Sławek a nikt nawet mi nie pogratulował mojego choć małego kropka. Jakby nie było byłem drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 No tak !!!!! tego się nie spodziewałem tylko Sławek i Sławek a nikt nawet mi nie pogratulował mojego choć małego kropka. Jakby nie było byłem drugi Upsss, takie przeoczenie gratki, ja czekam na troć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 No tak !!!!! tego się nie spodziewałem tylko Sławek i Sławek a nikt nawet mi nie pogratulował mojego choć małego kropka. Jakby nie było byłem drugi No tak masz rację.Gratuluje Ci .......... twojego maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Upsi... i ja zachowałem się jak gwiazdeczka Spigot gratuluję rybki, w końcu byłeś drugi a ja przedostatni, czy trzeci od końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi