SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Dobry kij na pstrągi to podstawa ja długo szukałem odpowiedniego patyka, znalazłem go i zakupiłem 3 lata temu jest to wędka Guide Series o długości 2 metrów, wyrzucie do 18 gram oraz jest przeznaczopna do linek 8-15lb. Mam nadzieje, że będzie służyć mi jeszcze długie lata choć powiem, że powoli dojrzewam do zakupu kija z pazurkiem przeznaczonego specjalnie na pstragi. PS. Nawiązując do mojego poprzedniego posta przedstawiam poniżej zdjęcie 44cm styczniowego szczęścia na koguta http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e6858a41624ac8d1.h tml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 nie wiem czy będziesz zainteresowany ... napisze Ci na privie co to za kije ! Sam ocenisz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Mimo niezbyt sprzyjających warunków (-10 i wiatr) pojechałem zobaczyć czy pstrągom pyski nie pozamarzały.Pyski jak pyski ale chałupę to im oblodziło @JAJAKUB z tą chałupą to mnie rozbawiłeś niezły jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 A mnie nie badzo.Opatuliłem się w domu jak przy wyprawie na Biegun Północny, zajeżdżam nad rzekę a tu wolnej wody tak z 80m poniżej jazu pod mostem.Czas chyba zakupić podlodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 A mnie nie badzo.Opatuliłem się w domu jak przy wyprawie na Biegun Północny, zajeżdżam nad rzekę a tu wolnej wody tak z 50m poniżej jazu pod mostem.Czas chyba zakupić podlodówkę ja to samo jest na podkarpaciu jakieś miejsce nie skute lodem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jest, ale sezon zaczyna się 1 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 A mnie nie badzo.Opatuliłem się w domu jak przy wyprawie na Biegun Północny, zajeżdżam nad rzekę a tu wolnej wody tak z 80m poniżej jazu pod mostem.Czas chyba zakupić podlodówkę a widzsz PAN! a jakbys tak mial taką dluuuugą wędeczke... najlepiej spinning z korba dlugosci 3,3 albo jeszcz lepiej jakas bolonke to by Ci te nawisy lodowe w ogole nie przeszkadzały <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja tu bym zastosował skrócony zestaw i laskę 13 m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 He he nic z tego Środkiem tej strugi płynie tak ze 20-30cm wody.A w miejscu gdzie się zaczyna głębiej jest już lód.Byłem dziś sprawdzić górny odcinek rzeki.Zamarznięte jak cholera Jedynie w jednym miejscu jest otwarta woda ale tam teraz jest zjadz kaczek z całej rzeki i połowy zalewu Zemborzyckiego.Na odcinku ok 100m było ich może z 500 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja tu bym zastosował skrócony zestaw i laskę 13 m... myślalem, że 13 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Idzie odwilz, powinien lód odpuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 hejka wszystkim, kope lat widze multum fajniutkich fotek z tymi piekniastymi pstrągami oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Po tych wszystkich tegorocznych zdjęciach można by było sądzić, że casting jest skuteczniejszy na pstrągi (a przynajmniej na razie wygrywa) Biorąc pod uwagę fakt, że jest to forum na którym piszą głównie ludzie posługujący się to metodą, to jest to rzeczywiscie niesamowite odkrycie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Po tych wszystkich tegorocznych zdjęciach można by było sądzić, że casting jest skuteczniejszy na pstrągi (a przynajmniej na razie wygrywa) Biorąc pod uwagę fakt, że jest to forum na którym piszą głównie ludzie posługujący się to metodą, to jest to rzeczywiscie niesamowite odkrycie .... Z kolei to jest chyba mocne twierdzenie i ja nie byłbym tego pewny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Po tych wszystkich tegorocznych zdjęciach można by było sądzić, że casting jest skuteczniejszy na pstrągi (a przynajmniej na razie wygrywa) Biorąc pod uwagę fakt, że jest to forum na którym piszą głównie ludzie posługujący się to metodą, to jest to rzeczywiscie niesamowite odkrycie .... Z kolei to jest chyba mocne twierdzenie i ja nie byłbym tego pewny... Ja naprzykład nigdy nie miałem nawet w ręku casta... ba nawet go nigdy nie widziałem na live... no może raz z daleka jak szpiegu nim rzucał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja podobnie:) ale jak pstrągi na to biorą to może warto pomyśleć o zakupie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Pstrągi nie biorą na wędke tylko na przynęte, pozatym to ty łowisz ryby a nie sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 A ja myślę, że biorą na casting dlatego, że nie widząc przelotek (kij je zasłania) myślą, że to gałąź. W spinningu widzą przelotki i to nawet tą dużą od strony wędkarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Pstrągi nie biorą na wędke tylko na przynęte, pozatym to ty łowisz ryby a nie sprzęt nie zrozumiałeś żartu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 A ja myślę, że biorą na casting dlatego, że nie widząc przelotek (kij je zasłania) myślą, że to gałąź. W spinningu widzą przelotki i to nawet tą dużą od strony wędkarza... Sławek, rewelka, prawie spadłem z krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 A ja myślę, że biorą na casting dlatego, że nie widząc przelotek (kij je zasłania) myślą, że to gałąź. W spinningu widzą przelotki i to nawet tą dużą od strony wędkarza... Nieźle kombinujesz ale myśle, że takie same szanse masz ze spinningiem jak i z castingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 A ja myślę, że biorą na casting dlatego, że nie widząc przelotek (kij je zasłania) myślą, że to gałąź. W spinningu widzą przelotki i to nawet tą dużą od strony wędkarza... Nieźle kombinujesz ale myśle, że takie same szanse masz ze spinningiem jak i z castingiem NIe ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 To jest pewnie syn matki autora tego zdjęcia . Zgadłem? Jaka jest nagroda? Nagroda już niedługo . Mała niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 A ja myślę, że biorą na casting dlatego, że nie widząc przelotek (kij je zasłania) myślą, że to gałąź. W spinningu widzą przelotki i to nawet tą dużą od strony wędkarza... Nieźle kombinujesz ale myśle, że takie same szanse masz ze spinningiem jak i z castingiem NIe ma mowy Powiem inaczej... dopóki nie będe miał okazji porównać casting ze spinnem i przekonać się, że jest lepszy zostane jedak przy spinnie. Słowo lepszy jest celowo w cudzysłowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi