janusz Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Co jest lepsze casting czy spinning ? Wg mnie jest to kwestia przekonania do danej metody.A może tak jakiś fachowiec od castingu i spinningu zarazem , porównałby obie te metody i przekonał nas do jednej z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 a mzoe po prostu lepsze jest to co daje Ci wiecej frajdy. co sprawia ze lowiac ryby cieszysz sie jak male dziecko z lizaka... oczywiscie jest cos jeszcze... warto najpierw sprobowac a pozniej mowic czy sie cos podoba czy nie bo o tym niektorzy chyba zapominaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Janusz już lepszego od Ciebie nie znajdziemy więc bierz się do roboty!Czekamy na relacje Tornado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgadzam się z Mifkiem, lepsze jest to do czego masz przekonanie, co daje więcej frajdy i zadowolenia. Nie pomogą żadne za i przeciw, którejś z tych dwóch metod , to po prostu trzeba być wewnętrznie do jedej z nich przekonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Nie zaśmiecac mi tu wątku pstrągowego jakimiś dywagacjami o wyższości spina nad castem i vice versa.Nie ma czegoś takiego i kropka.O pstrągach mi tu pisac a jak nie to żucę klątwę i z ryb w tym roku nici <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 To jest pewnie syn matki autora tego zdjęcia . Zgadłem? Jaka jest nagroda? Nagroda już niedługo . Mała niespodzianka. Mateo, tak kryje się tylko jedna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 No no nic tu nie żucać bo ja dopiero dzisia dostałem piękne blaszki od Jacha i parę kropek muszę na nie zaliczyć A łapać mogę nawet na bambusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 gdzies tu wstawiałem posta z proźbą o miejscówki pstrągowe na lubelszczyźnie ale mi znikł więc powtarzam proźbe jeśli ma ktoś jakieś miejscówki którymi mógł by się podzielić prosze o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Co jest lepsze casting czy spinning ? Szachy panowie.... to jest właściwa odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Koledzy ! Pstrągi są fajne, ale zwracajcie uwagę na ortografię, bo aż oczy bolą <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 @Rocky, Sorry mate, but dislexia is a common thing nowadays. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 warto najpierw sprobowac a pozniej mowic czy sie cos podoba czy nie bo o tym niektorzy chyba zapominaja Niestety ale nie mam okazji sprobowac a nie chce inwestowac w sprzet ktorym nigdy nie lowilem i niewiem czy sie bede cieszyl jak dzicko z lizaka lowiac castem. Mam nadzieje ze niedlugo nadazy sie okazja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 @Rocky, Sorry mate, but dislexia is a common thing nowadays. <_< Fakt, nawet maturę można zdać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 @kryst - a może lenistwo i brak szacunku dla innych? Nagle połowa społeczeństwa dostała dysleksji? jak ktoś kiedyś miał problem z ortografią, to zanim coś napisał sprawdzał dwa razy ze słownikiem w ręku, aż się nauczył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 a teraz brak czasu związany z rozszerzeniem nauk zmusił młodą reprezentacje narodu polskiego do odpuszczenia sobie zaglądania do słownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 @kryst - a może lenistwo i brak szacunku dla innych? Nagle połowa społeczeństwa dostała dysleksji? jak ktoś kiedyś miał problem z ortografią, to zanim coś napisał sprawdzał dwa razy ze słownikiem w ręku, aż się nauczył! @Baloo, Lub kiblował w tej samej klasie aż się nauczył! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Poza tym, internet daje naprawdę dużo możliwości - w moim kompie wystarczy włączyć opcję słownika języka polskiego i mały elektronik pilnuje większość błędów. No tak, ale trzeba mieć legalne oprogramowanie, i najważniejsze! - trzeba czytać to, co się napisało przed wysyłką. Niestety, dane statystyczne wskazują, że 60% Polaków nie rozumie tego co czyta, sic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ale, ale! Teraz kwiatek z mojego ogródka: używanie wyrazów obcych i wtrącanie ich do zdań w języku polskim jest karygodne i woła o pomstę do nieba! Biję się w piersi! Mam nadzieję, że słychać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Hej ! PanowieOrtografia ważna rzecz ale w ostatnich postach coś o pstrągachnie słychać, skupmy się na temacie wątku.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Bardzo chętnie. Tylko pstrągów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gochu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ze względu na to, że wkradł się nam wątek problemów z ortografią proponuje zmianę temtu na pstrongi 2008 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ze względu na to, że wkradł się nam wątek problemów z ortografią proponuje zmianę temtu na pstrongi 2008 <_< A łowca największego kropka 2008 otrzyma oficjalny tytuł PSTRONG MANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gochu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 i to f kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 grunt rze nam chómor dopisójePozdro jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi