jerzy Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 drzewa, śnieg i jakieś dziwne ryby !! Lubię egzotyczne klimaty.. gratuluję wyprawy... A sławek mógłby napisać coś na stronę główną na temat swoich woblerów pstrągowych. Faktycznie pięknie latają, nawet z kija 17 lb Wstydz sie Sławku!! Takie dobre woblery robić !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nam z Tommkiem także udało się otworzyć sezon No może bardziej Tommkowi niż mi. Ale cóż, cały dzień nad intrygującym siurkiem, bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 drzewa, śnieg i jakieś dziwne ryby !! Lubię egzotyczne klimaty.. gratuluję wyprawy... A sławek mógłby napisać coś na stronę główną na temat swoich woblerów pstrągowych. Faktycznie pięknie latają, nawet z kija 17 lb Wstydz sie Sławku!! Takie dobre woblery robić !! Ja nimi rzucam też z 17 lb, na dodatek piąteczki (młodsze i mniejsze siostry) też z niego latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Fiu fiu ładne mi rozpoczęcie sezonu A ja się tu z jakimiś 30 bawię.Ale nic to czas spina jeszcze nadejdzie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 ...Tak więc zakończyłem na 44 cm (na zdjęciu rzeczywiście wygląda na większego). Dla mnie super rozpoczęcie sezonu...PozdrawiamRemek Rozpoczęcie super. Zazdroszczę. W moim Przypadku rozpoczęcie będzie gdzieś w lutym i po raz pierwszy z multikiem - zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 MGOR to żródlak czy potok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Remek Ty robiles fotki?d 300 moze?czy jakims innym sprzetem? Bardzo fajne sa,rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Hmmm, potok pewnie. Tommek miał go z bliska, ja przez rzekę, więc nie widziałem zbyt dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Remek super foty, jestem pod wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Remek Dobre !!! Casting rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 aaaa i chłopaki dzięki za przygodę było super! szczęście braciom nie dopisało ale troszku się działo, cieńcy jesteśmy poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Remek Dobre !!! Casting rulez Czyżbyś przechodził na casting???Ja również dziękuję za spotkanie . Fajnie było i na zdjęciach się załapałem (może i sam bym robił, ale jak Remek wyciągnął z plecaka swoją ciężką artylerię, to dałem sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja mowilem ze z tego Slawcia to dobre ziolo ,nawet ryby przekrecil na te swoje cacka .Gratuluje slicznych rybek dla wszystkich lowcow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Piękne kropasy połowiliście w weekend. Gratuluję wszystkim szczęśliwcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Remek, jeszcze raz gratuluję pstrągów. Piękne ryby! Mi niestety nie poszczęściło się, ponieważ wszystkie ryby, które miałem na kiju, niestety się spięły. Widać było, że pstrągi nie żerują, tylko odpędzają intruzów ze swoich mieszkanek i nie można było ich odpowiednio zaciąć. Ani jedno branie, które miałem, nie było typowo pstrągowe. Chyba długo nie zapomnę tej soboty, bo 15 sekund holu pstrąga, którego nawet się nie widziało to było coś niesamowitego.Nie chcę oceniać jego wielkości, bo go nie zobaczyłem, ale myślę że był bardzo duży... @Sławek, dzięki za wspólny wypad! Jak zawsze było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Panowie, koledzy !Proszę, skończcie z tym mi zamiast mnie. Mi to dźwięk w gamieDo,Re, i właśnie Mi. Jak chce się napisać co się nam przydarzyłoto nie pisze się Mi to niestety to i tamto piszemy mnie sięprzydarzyło, mnie spotkało coś miłego lub nie itd. Sorki, że się czepiam, ale uszy mnie bolą od patrzenia na to <mi>Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 MGOR to żródlak czy potok? Z tego co widzę to potok. Znam (chyba) tą miejscówkę (poznaję otoczenie) - rzeczka dla twardzieli castingowców (strasznie trudna - szukam na nią sposobu już od dwóch sezonów). A jeśli to ten siurek to jest to potok odmiana pomorska (taki ładniej ubarwiony). Jeśli się mylę proszę o korektę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jachu masz w 50% rację. Obie formy są prawidłowe. Natomiast forma mnie jest zarezerwowana na początek zdania. Później może być mi. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 szczęście braciom nie dopisało ale troszku się działo, cieńcy jesteśmy poprostu Singor, nie do końca - pamiętasz naszą przedostatnią wyprawę - na ściek? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Remek Ty robiles fotki?d 300 moze?czy jakims innym sprzetem? Bardzo fajne sa,rewelacja Tak ja - Nikon rządzi - powiem tyle PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Teraz to już jestem pewien,ze Nikon rządzi Ludzie ode mnie z pracy sprzedajacy aparaty(m.in.d300) mówili,że ten aparat nie ma konkurencji-i faktycznie chyba tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Remku.Nie mam aż takiej wiedzy, by z Tobą polemizować, jednak niewątpliwie o ten początek zdania głównie mi (i tu masz w 100%rację) chodziło.Pozdro Jachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Teraz to już jestem pewien,ze Nikon rządzi Ludzie ode mnie z pracy sprzedajacy aparaty(m.in.d300) mówili,że ten aparat nie ma konkurencji-i faktycznie chyba tak jest. Jaką tam konkurencje ma ale D300 jest super pod każdym względem. Tylko robić zdjęcia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jachu,Ja nie jestem aniołkiem wszystkowiedzącym tylko lubię oglądać Bralczyka albo Miodka i akurat świetnie pamiętam zagadnienia związane z mnie i mi. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Remku.Też lubię oglądać, a raczej słuchać obu wymienionych Panów. Aleprawdą jest też to, że chodziłem do szkoły w czasach zamierzchłych już dla większości forumowiczów i miałem to szczęście, że uczyli mnie nauczyciele z prawdziwego powołaniaa nie z przypadku. Jestem im bardzo wdzięczny, choć może nie wszystko czego mnie uczyli zostało odpowiednio przyswojone.Ale dość o tym, robi się OT a tu o pstrągi chodzi. Sorki !Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi