piotrekporowski Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Postołów i moje pierwsze pstrągi. Ja równierz tam łowię tzn. tylko tam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @tpe1 w takim razie życzę rozgiętych kółek łącznikowych , ale ryby wyholowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja w środę lub czwartek wybieram się na pstrągi i napiszę jak było Będą oczywiście fotki - nawet gdyby nie było ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Juniorzy w natarciu- czekamy na doniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 drynda,jutro będę w Rzeczenicy, tak że twoje rewiry obskoczę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 patu,ryba pewno moja,spadła mi kiedy się po nią schylałem,ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam!Po raz pierwszy bylem dzis z castingiem na pstragach i mimo braku odpowiedniego kija bylo niezle Wcześniej miała byc wyprawa na górna Rege ale plany sie pokrzyzowały i wyladowalem na malej rzeczce wyciagajac jedynie pare drobiazgów, ten (pierwszy w tym roku) i chyba najwiekszy z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 patu,ryba pewno moja,spadła mi kiedy się po nią schylałem,ale mogę się mylić Heniutek, ale ja nie byłem na rzeczce o której pewnie myślisz i na której nieraz dreptaliśmy po swoich śladach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Gratuluję wszystkim łowcom . W sobotę Kwisa nie była zbyt łaskawa. Ranek na moich miejscówkach, przywitał mnie pochmurną i wietrzną pogodą. 1,5 godzinki łowów, zaowocowało odnotowaniem trzech kontaktów z rybami, przy czym: - Pierwszy trzydziestak spada, w trakcie podnoszenia z wody, na wędzisku, przy wysokiej burcie. - Drugiej rybie (oceniłem na ok. 40 cm) stanąłem wprost nad głową. Wyszła, do woblera, postawionego w miejscu.Niestety tylko trąca wobler D.Drozdka i znika w głębince. - Trzeci kontakt zapozował, do fotki, aczkolwiek bardzo niechętnie: Niestety kończymy bez kontaktu z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 I jeszcze jedna fotka tej samej miejscówki [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 faktycznie stan podniesiony po tej wysepce przy normalnym stanie można spokojnie chodzić 20 m. w dół rzeki po stronie @ tornado jest wobek utopiony nie znaleźliście przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Rafał, dalej już nie schodzilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 20 m. w dół rzeki po stronie @ tornado jest wobek utopiony nie znaleźliście przypadkiem Czy zawsze jak cos znajde musi pojawic sie ten co stracil? PozdrawiamRemek Ps. Zartuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Tornado to wyglada profesjonalnie nad woda! Nie jak jakis castingowiec siusiumajtek. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Remku w castingu to jeszcze za siusiumajtka mogę robić bo to żaden wsyd się uczyć Ale z tymi rybkami to już ponad 40 lat się bujam i dalej za siusiumajtka robie i nie sądze aby za 10 lat coś się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Tornado, to razem jeszcze obsikamy trochę pieluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Remku pociesza mnie to że nie my jedyni.A innym jak się wydaje że są zawodowcami to niech tak pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 witam Popper jak szliście od Ławszowej to chyba się widzieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Widze ze u was cos sie dzieje a u mnie lipa nic a nic nawet koluchy nie chca brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 No fakt, Władek-tornado na tej fotce wygląda jak specimen-profiRex Hunt się chowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Niestety na Jeziorce też już nie ma czego szukać. Rzeczka dla wytrwalych albo szcześciaży:) Cześć.A ile razy w sezonie jesteś nad tą rzeką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Jeziorka to tam gdzieś przez Zalesie płynie?przejeżdżam tam czasami, ale akurat w tym miejscu kiepsko wygląda.jak mały, zaśmiecony ściek. a to o tym mowa? http://www.krainarzekijeziorki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamP Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Obecnie to już coraz żadziej ale dwa lata temu bywalem srednio co dwa tygodnie w trakcie sezonu. Wiem, że są wędkarze, którzy uwarzaja, że w Jeziorce jest dużo pstrąga ale to co pozostało w porównaniu do stanu sprzed 5-7 lat to już niedobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskud pomorski Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 rzadziejuważają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Brawo, Adam-paskud..., też jstem za tym aby nie zapominać o ortogra-fii i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi