Yeah Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 sugeruję zainstalować Firefoxa, zawsze podkreśla błędy na czerwono. Zmusza mnie to do stosowania polskich znaków, wcześniej z lenistwa nie chciało mi się wciskać Alt A wracając do Jeziorki, to w którym miejscu można coś łowić? Zwiedziłem ją tak palcem po mapie i nic ciekawego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamP Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Sorki, wada konstrukcyjna Na Jeziorce proponuję spróbować od Głóchowa w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witaj @Yeah,Firefox znajomości ortografii nie zastąpi ale zdecydowanie możeją ułatwić. Co do jeziorki, daj se spokój lepiej spiknij sięz brygadą z Wawy, która kilka razy w roku mnie odwiedza i buja-my się po pomorskich wodach pstrągowych, Jakby co to pisz napriv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamP Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Czasem bywam, jednak więcej czasu spędzam na trociach. Mam wielki sentyment do pomorskich rzeczek ponieważ tam zaczynalem przygodę z kropkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Wszystko zależy od terminu, w którym spędzasz czas na trociach,jeśli jest to np. marzec to już warto trochę tego czasu poświęcić na kropki. Zawsze służę pomocą i radą, w miarę możli-wości.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witaj @Yeah,Firefox znajomości ortografii nie zastąpi ale zdecydowanie możeją ułatwić. Co do jeziorki, daj se spokój lepiej spiknij sięz brygadą z Wawy, która kilka razy w roku mnie odwiedza i buja-my się po pomorskich wodach pstrągowych, Jakby co to pisz napriv. Dzięki wielkie za zaproszenie, ale tez sezon będzie dla mnie ciężki, bronie magistra w Rzeszowie, do tego mam kilka państwowych egzaminów w Warszawie. Oczywiście postaram się znaleźć trochę czasu na ryby.w zeszłym roku zaraziłem się pstrągami, a Twoje rejony mniej więcej kojarzę, może nie pod względem wędkarskim, ale mieszkałem w okolicy za małolata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Posiadam tego Firefoxa - dobra rzecz - można unikać wpadek na forum no i douczyć się można Już mam połowę informacji w sprawie wyjazdu na kropki Jadę w czwartek - nadal nie wiem gdzie - jutro znajomy da mi znać jak jest na Bobrze w okolicach Szprotawy - czy dalej woda jest wysoka i przypomina mleko . Jeśli tak będzie, to jadę na Pliszkę Na Pliszce skład będzie 3-osobowy - ja, tata i mój kolega, a na Bobrze 4-osobowy - znajomy, od którego mam wieści ja, tata i kolega Oczywiście wolałbym Bóbr, ponieważ jest tam dużo większa szansa na większego potoka, a na Pliszce już są same tęczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RubinO Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Macieju jedź i życzę powodzenia! liczę na fotki i relację... Ja wybieram się w środę na Bystrzycę do Prawiednik... przedeptana miejscówka ale liczę na przynajmniej kontakt z rybą... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Macieju jedź i życzę powodzenia! liczę na fotki i relację... Ja wybieram się w środę na Bystrzycę do Prawiednik... przedeptana miejscówka ale liczę na przynajmniej kontakt z rybą... pozdro A Ciebie i tutaj zaniosło Oczywiście pisałem - relacja będzie z fotkami - nawet gdyby nie było ryb ( odpukać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 witam Popper jak szliście od Ławszowej to chyba się widzieliśmy Raczej od Łozów ale kierunek ten sam Widziałem, że na lewym brzegu, Władek vel @tornado, rozmawiał z wędkarzem idącym droga, w górę rzeki. Może to byłeś Ty? Ja byłem wówczas na prawym brzegu.Był jeszcze ktoś,z juniorem, kto obławiał miejscówki, poniżej mostu. Kogo widziałem wcześniej? Nie bardzo kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RubinO Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 dziś Prawiedniki zaliczone... pstrągi nie chciały współpracować brał bardzo delikatnie lub wcale... Miałem na kiju pstrąga max 25cm i małego lipka który spadł przy podbieraniu... Wszystkie brania na twisterki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 A ma ktoś wieści znad Ilanki? Bo tam na 75% wybieram się w piątek Jutro Pliszka - jestem już całkowicie spakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 dziś Prawiedniki zaliczone... pstrągi nie chciały współpracować brał bardzo delikatnie lub wcale... Miałem na kiju pstrąga max 25cm i małego lipka który spadł przy podbieraniu... Wszystkie brania na twisterki pozdro Gdzie byłeś od mostu w dół czy w górę rzeki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 No proszę niesamowite zageszczenie postów z lubelszczyzny no chłopaki działać działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dzialac dzialac i fotki wstawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 jeszcze 3 dni i może się znajdą ... w koncu weekend będzie to i pstrągarze w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RubinO Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jajakub byłem od mostu w górę... w niedziele powtórka:D mam nadzieję że będzie więcej ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Tak mnie te pstrągi zafascynowały że mam wielka ochotę zacząć je łowić. Albo spróbować je łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamP Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Jajakub byłem od mostu w górę... w niedziele powtórka:D mam nadzieję że będzie więcej ryb Ja nie lubię tam łowić, wkurza mnie to że rzeka biegnie wzdłuż drogi, choć trzeba przyznać że ryb tam nie brakuje.W niedzielę na sukcesy bym nie liczył.Ta ciągła huśtawka temperatury i ciśnienia chyba pstrągom nie pasuje.Obym sie mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Dzień dobry, wszystkim łowcą pstrąga Jestem tu nowy i chciałem się przywitać PS. Piękne okazy prezentujecie na forum, może i ja coś wkrótce dołożę.Oczywiście jak się nauczę wklejać foty na tym fofum.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Amitaf,Witaj na forum Wklejanie fotek to nic trudnego. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Amitaf witaj , życzę przyjemnego i owocnego korzystania z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi