Skocz do zawartości

Pstrągi 2008

admin

Rekomendowane odpowiedzi

sugeruję zainstalować Firefoxa, zawsze podkreśla błędy na czerwono. Zmusza mnie to do stosowania polskich znaków, wcześniej z lenistwa nie chciało mi się wciskać Alt :D

A wracając do Jeziorki, to w którym miejscu można coś łowić? Zwiedziłem ją tak palcem po mapie i nic ciekawego nie widzę.

Witaj @Yeah,

Firefox znajomości ortografii nie zastąpi ale zdecydowanie może

ją ułatwić. Co do jeziorki, daj se spokój lepiej spiknij się

z brygadą z Wawy, która kilka razy w roku mnie odwiedza i buja-

my się po pomorskich wodach pstrągowych, Jakby co to pisz na

priv.

Witaj @Yeah,

Firefox znajomości ortografii nie zastąpi ale zdecydowanie może

ją ułatwić. Co do jeziorki, daj se spokój lepiej spiknij się

z brygadą z Wawy, która kilka razy w roku mnie odwiedza i buja-

my się po pomorskich wodach pstrągowych, Jakby co to pisz na

priv.

Dzięki wielkie za zaproszenie, ale tez sezon będzie dla mnie ciężki, bronie magistra w Rzeszowie, do tego mam kilka państwowych egzaminów w Warszawie. Oczywiście postaram się znaleźć trochę czasu na ryby.

w zeszłym roku zaraziłem się pstrągami, a Twoje rejony mniej więcej kojarzę, może nie pod względem wędkarskim, ale mieszkałem w okolicy za małolata :D

Posiadam tego Firefoxa - dobra rzecz - można unikać wpadek na forum no i douczyć się można :mellow:

Już mam połowę informacji w sprawie wyjazdu na kropki :D Jadę w czwartek - nadal nie wiem gdzie - jutro znajomy da mi znać jak jest na Bobrze w okolicach Szprotawy - czy dalej woda jest wysoka i przypomina mleko :lol: . Jeśli tak będzie, to jadę na Pliszkę :mellow: Na Pliszce skład będzie 3-osobowy - ja, tata i mój kolega, a na Bobrze 4-osobowy - znajomy, od którego mam wieści ja, tata i kolega B)

Oczywiście wolałbym Bóbr, ponieważ jest tam dużo większa szansa na większego potoka, a na Pliszce już są same tęczaki :lol:

Macieju jedź i życzę powodzenia! liczę na fotki i relację... Ja wybieram się w środę na Bystrzycę do Prawiednik... przedeptana miejscówka ale liczę na przynajmniej kontakt z rybą... pozdro

A Ciebie i tutaj zaniosło :lol: Oczywiście pisałem - relacja będzie z fotkami - nawet gdyby nie było ryb ( odpukać :D ).

witam Popper jak szliście od Ławszowej to chyba się widzieliśmy :D

Raczej od Łozów ale kierunek ten sam :D

Widziałem, że na lewym brzegu, Władek vel @tornado, rozmawiał z wędkarzem idącym droga, w górę rzeki.

Może to byłeś Ty?

Ja byłem wówczas na prawym brzegu.

Był jeszcze ktoś,z juniorem, kto obławiał miejscówki, poniżej mostu.

Kogo widziałem wcześniej? Nie bardzo kojarzę :(

dziś Prawiedniki zaliczone... pstrągi nie chciały współpracować brał bardzo delikatnie lub wcale... Miałem na kiju pstrąga max 25cm i małego lipka który spadł przy podbieraniu... Wszystkie brania na twisterki pozdro

Gdzie byłeś od mostu w dół czy w górę rzeki ?

Jajakub byłem od mostu w górę... w niedziele powtórka:D mam nadzieję że będzie więcej ryb :mellow:

Ja nie lubię tam łowić, wkurza mnie to że rzeka biegnie wzdłuż drogi, choć trzeba przyznać że ryb tam nie brakuje.

W niedzielę na sukcesy bym nie liczył.

Ta ciągła huśtawka temperatury i ciśnienia chyba pstrągom nie pasuje.

Obym sie mylił :mellow: