Amitaf Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Dzięki za miłe słowa i spróbuję coś podesłać z tego roku.Potok 62cm 2, 24kg. Rega 18.01.2008r.Zdjęcie może nie najlepsze, bo robione tel. komórkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witaj @Amitaf na forum Kropek ładny - gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Niezle wejście no i świetny kropek - gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witaj Amitaf - piękny pstrągal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witaj na forum, no i gratulacje ! Piękny początek sezonu.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witaj @Amitaf! Rybka piękna:)Ehhh, taką miałem nadzieję na wyjazd w ten weekend, a tu na Bobrze i Kwisie wysoko, oj wysoko:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @Amitaf - gratuluję pięknej rybki! Ale skąd masz pewność, że to jest potok, a nie troć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hej Sławku.. widzę skusiłeś się jednak ... życzę owocnego korzystania z forum... do weekendu w kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @Amitaf - gratuluję pięknej rybki! Ale skąd masz pewność, że to jest potok, a nie troć? PozdrawiamHeh Ja wątpliwości nie miałem, ale poradzono mi go zgłosić do rekordów, więc poradziłem się naszego ichtiologa z ZOPZW Szczecin, a ten przedstawił problem i rybkę panu dr z zakładu systematyki Akademi Rolniczej w szczecinie, który stwierdził, że jest to potok. Poza tym, na tym odcinku nie ma prawa być troci. Taki urok tego odcinka rzeki Regi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hej Sławku.. widzę skusiłeś się jednak ... życzę owocnego korzystania z forum... do weekendu w kropkiSiemka Patryk Dzięki za dobre słowo i...do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @Amitaf - gratuluję pięknej rybki! Ale skąd masz pewność, że to jest potok, a nie troć? PozdrawiamHeh Ja wątpliwości nie miałem, ale poradzono mi go zgłosić do rekordów, więc poradziłem się naszego ichtiologa z ZOPZW Szczecin, a ten przedstawił problem i rybkę panu dr z zakładu systematyki Akademi Rolniczej w szczecinie, który stwierdził, że jest to potok. Poza tym, na tym odcinku nie ma prawa być troci. Taki urok tego odcinka rzeki Regi.Pozdrawiam No to widzę, że podszedłeś do tematu fachowo! No i w tej chwili jesteś liderem bo nikt większego nie zamieścił w tym roku.. Jeszcze raz gratuluję serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @Amitaf - gratuluję pięknej rybki! Ale skąd masz pewność, że to jest potok, a nie troć? PozdrawiamHeh Ja wątpliwości nie miałem, ale poradzono mi go zgłosić do rekordów, więc poradziłem się naszego ichtiologa z ZOPZW Szczecin, a ten przedstawił problem i rybkę panu dr z zakładu systematyki Akademi Rolniczej w szczecinie, który stwierdził, że jest to potok. Poza tym, na tym odcinku nie ma prawa być troci. Taki urok tego odcinka rzeki Regi.Pozdrawiam No to widzę, że podszedłeś do tematu fachowo! No i w tej chwili jesteś liderem bo nikt większego nie zamieścił w tym roku.. Jeszcze raz gratuluję serdecznie!Tak, zdaję sobie sprawę, że w tym roku... Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gratuluję, szczęka lekko ugięta (oczywiście moja) Super ryba! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 witaj Sławek, mieliśmy przyjemność ostatnio wybrać się na ryby z Patrykiem ... gratuluję kropasa, piękny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Moja wyprawa na por pod nawiedzony młyn... 0 ryb, pytałem innych wędkarzy, ale oni też nic, wszedłem na kamyk po woblerka który mi zahaczył o konar... minąłem się z utopionym kogutem, ześliznęła mi się noga i but mokry zamarzłem na kość xD ale było fajnie ! 3 rzuty po wyjściu z wody... grzeje w noge <_< pora spadać http://img138.imageshack.us/my.php?image=dsc00044aw0.jpghttp://img530.imageshack.us/my.php?image=66551820kp4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hehe to wpadke miales ale i tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Relacja z pstrągowania dnia 31.01.08r. Godzina 10:00 – dojechaliśmy na Pliszkę w Koziczynie Dochodzimy nad wodę – ja uzbrajam kija, a kolega już ma pstrąga. Muszę go nadgonić Od początku wierzyłem w swoje wobki i słusznie – jest pierwszy ładny pstrąg na raka, ale po chwili wyskakuje w powietrze i wypina wobka z pyska – tata uchwycił foto pstrąga w idealnym momencie: Więc dalej jestem na zero Idę kawałek dalej i… znów pstrąg uderzył w raczka – tym razem mniejszy i znów spada No nic – ja i kolega łowimy dalej… Nowe miejscówki i nowe nadzieje… już troszkę pod denerwowany, że cały czas jestem na zero… ale z drugiej strony się cieszę, że miałem wymarzony kontakt z rybą – w sumie to już z dwiema Jest! Nie to zaczep… i raczek, którego tak długo strugałem zerwany w tym miejscu… Jest następny fajnie zapowiadający się odcinek – zakładam kolejnego swojego wobka - żabkę: No i telefon:-„i jak tam jest coś”-„było…” i tyle mogłem powiedzieć Bankowa miejscówka lecz… nic się nie uwiesiło Kolega już kawałek przede mną . Widzę kolejną piękną miejscówkę – na kolanach podchodzę do wymarzonego miejsca i obławiam rzeczkę: Spuszczam wobka z prądem, żeby nie płoszyć kropków za dużo – zaczynam zwijać żyłkę, robię chwilkę przerwy, znów zaczynam zwijać i od razu energiczne branie – JEST! FILM Jeszcze raz fotka tego pięknego miejsca: Spotykamy się z kolegą na moście kolejowym i zdajemy relacje – Łukaszowi jeden zszedł Wspólna fotka na moście kolejowym i wracamy do wędkowania: Idziemy jeszcze kilkadziesiąt metrów za mostem, gdzie znajdowały się bardzo ciekawe miejscówki – jednak nic z tego...Ustaliliśmy, że wracamy do początkowych miejscówek, bez zatrzymania.Docieramy… jestem nad śluzą po drugiej stronie rzeki i drugi rzut żabką, ta sama technika prowadzenia z przerwami i… siedzi Idziemy na pierwszą miejscówkę i… znów siedzi! I znów schodzi Krótka wymiana przynęt z kolegą Nabyłem fajne wobki Potem obławiamy te pierwsze miejscówki przez ostatnie 20-30 min. i kończymy Jest godzina 15:00 – czyli równe 5 godz. wędkowania.Idziemy do samochodu – tam przebieramy się i udajemy się do restauracji na ciepły obiadek.Bardzo zadowoleni wracamy do domu, a w drodze wymieniamy swoje doświadczenia oraz ustalamy datę kolejnego wypadu – atak ponawiamy za dwa tygodnie w niedzielę. Było super! Wszystkim życzę takich wypadów w takim towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gratuluję fajnej wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Bardzo ładna relacja, rzeczka urokliwa i pstrążki fajne pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Dzięki Podobnych relacji będzie więcej - za 2 tyg. powtórka i zaczynam wędkowanie na Odrze Mam nadzieję, że będzie co fotografować Uwielbiamy wyprawy w dalsze tereny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nad fotką pierwszego pstrąga jest niebieski napis FILM - kliknijcie na niego i będziecie mogli obejrzeć filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Piekna rzeczka piekne rybki i najwazniejsze... ten klimat pstragowych rzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 fajne kropki ale filmik mi nie odpala: 404 Not FoundThe request /forum/FILM was not found on this server. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 witaj Sławek, mieliśmy przyjemność ostatnio wybrać się na ryby z Patrykiem ... gratuluję kropasa, piękny pozdrawiamA, witaj Łukaszu! Tyle, że wtedy wrócilismy o kiju - niestety. Ale takich wypraw na kropka jest 80-90% Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 witaj Sławek, mieliśmy przyjemność ostatnio wybrać się na ryby z Patrykiem ... gratuluję kropasa, piękny pozdrawiamA, witaj Łukaszu! Tyle, że wtedy wrócilismy o kiju - niestety. Ale takich wypraw na kropka jest 80-90% Pozdrawiam...ale kontakty były ...i nawet jeden usiadł na chwilę na zestawie ..nie licząc kaczorów podnoszących ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi