Amitaf Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Dzięki Podobnych relacji będzie więcej - za 2 tyg. powtórka i zaczynam wędkowanie na Odrze Mam nadzieję, że będzie co fotografować Uwielbiamy wyprawy w dalsze tereny Witaj, Wobler129, a nie udzielasz się też na PW?Byłem na Pliszce i Ilance dwa razy. Rzeczka piękna, kleniowa i oczywiście pstrągowa. Efekty miałem takie sobie. Więcej Klenia niż pstrąga, ale nie o to chodzi. Urody wielkiej, tylko zbyt dużo kajaków.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 witaj Sławek, mieliśmy przyjemność ostatnio wybrać się na ryby z Patrykiem ... gratuluję kropasa, piękny pozdrawiamA, witaj Łukaszu! Tyle, że wtedy wrócilismy o kiju - niestety. Ale takich wypraw na kropka jest 80-90% Pozdrawiam...ale kontakty były ...i nawet jeden usiadł na chwilę na zestawie ..nie licząc kaczorów podnoszących ciśnienie No, tak. To prawda. Jutro zobaczę, co na naszej rzeczce Patryku?Teraz idę obmyślać metodę na kropka - teraz w objęciach Orfeusza.Pozdrawiam i dam Ci znać jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witaj @Wobler129.No chłopie, wielkie gratki, zarówno rybki jak i relacja super.Powodzenia i dalszych takich ... .Pozdro JachuPS. A mógłbyś wstawić fotkę tego raczka, jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Graty udanej wyprawy bardzo fajna relacja, miło się czytało i ogladąło. Ps Film nie smiga. Wrzuć go na Youtube lepiej i podlinkuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ale mnie te fotki, i rybki nakręciły na wypad nad wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @wobler129 Na Pliszce w Koziczynie są jeszcze te tęczaki ??. Dawno tam nie bylem ostatnio z jakieś 4 lata temu ponoć zamknęli hodowle bo coś ryby zaczęły chorować prawda to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Super relacja! Gratulacje i czekam na następne. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 To już widać że z tego Woblerka ludzie będą gratki chopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Tęczaki hodują dalej... i na rzece nie widać w ogóle potoka Link poprawiony Tutaj foto dwóch moich wyrobów, na które padły wszystkie ryby: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 potoki można ponoć połowic na wyższych odcinkach Pliszki ale ich liczba tez nie jest oszałamiająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hehe to ja wiem dlaczego Ci tak pstragi brały...Bo ten raczek trochu przypomina pellet którym sa karmione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Następny wypad, to chyba Ilanka - tak są w 99% potoki I niedaleko od Pliszki - jakieś 2-6km Michał - raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hehe to ja wiem dlaczego Ci tak pstragi brały...Bo ten raczek trochu przypomina pellet którym sa karmione... <_< <_< <_< niema się co śmiać, ponoć fajniutki wobek w realu... szkoda że zerwany... ale myśle że kolega zrobi sobie nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @Wobler129.Dzięki za fotki, patrz jakie paskudy, a pstrągom pasują. I tojest właśnie kwintesencja wedkarstwa. Gratki, mam nadzieje, zenie obraziles sie o te paskudy.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 ale myśle że kolega zrobi sobie nowego Bardzo dobrze myślisz Tylko tym razem dam miejsce na jedną kotwicę - jedna, ale większa i może to załatwi sprawę, bo tamte były małe i cieniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Siemasz wobler129, widzę że znowu nieźle się spisałeś! Przeczuwam że pewnie niedługo jakiś artykuł o struganiu kulasków na pierwszą stronę napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 mam nadzieje, zenie obraziles sie o te paskudy.Pozdro Jachu Na foto tak to wygląda masz rację W realu wygląda precyzyjnie - widać parę odcieni Tzn. widać było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 następnym razem zrób zdjęcia pod rożnymi kątami, będzie widać może lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @wobler129 witam - fajna relacja, oby więcej takich,ja w sobotę już zaczynam sezon pozdrawiam i gratuluje rybek złowionych na własne przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @Wobler129.Ty się nie tłumacz(nie masz powodu}. Ty rób więcej takich paskud.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 ale myśle że kolega zrobi sobie nowego Bardzo dobrze myślisz Tylko tym razem dam miejsce na jedną kotwicę - jedna, ale większa i może to załatwi sprawę, bo tamte były małe i cieniutkie Na razie się nie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Po dwóch latach przerwy otworzyłem sezon pstrągowy 1 lutego na Sanie. Wyholowałem dwa potokowce 36 i 48 cm (ten większy straszna chudzinka), i kilka w okolicach 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 @tpe1 gratki, ładne kropki I ja już niedługo połowię pierwsze kropki od lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Jutro wyjazd na Ilankę. Nawet gdyby nie było ryb, to będzie relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 @tpe1 piękne kropi, gratuluję rozpoczęcia sezonu @wobler129, naprawdę fajna relacyjka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi