Skocz do zawartości

Pstrągi 2008

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś z Artechem wyskoczyliśmy na Tajnos Agentos River

ogólnie (jak dla mnie) nie było źle. Zaraz po zejściu nad wodę przywitał mnie skaczący (zupełnie jak delfin) kropek tak ok 25 cm. Skakał chyba ze trzy razy, oczywiście w miejscu, w którym przed chwilą rzuciłem wobka - taki cwaniak był jakiś czas później - 150 m w górę rzeki tuż przed miniskarpą (mini w porównaniu do tych na Drawie ) wyskoczył mi do Slamo Frisky taki oto jegomość.

... ale my tam jeszcze wrócimy ... <_< <_< <_<

post-7-1348913747,8983_thumb.jpg

post-7-1348913747,9479_thumb.jpg

post-7-1348913748,0317_thumb.jpg

post-7-1348913748,1678_thumb.jpg

Eh fajne te wasze tajne rzeczki ;)

U nas pogoda prawie wiosenna.

Pada deszcz, z 5 st ciepełka tylko ciut za mocno wieje.

Jutro jadę sprawdzić czy może i u nas się coś ruszyło bo jak do tej pory to ryby strasznie niemrawe są.

Z tego co slyszę to w zasadzie gumkowcy mają jakie takie wyniki, wobki na razie w defensywie.

z teog co ja wiem to milo26 ciagle meczy nowy odcinek Drawy. dzisiaj nawet mial jedna ladna rybke... ale poczekamy aż sam wstawi (jutro) fotki. Jutro poprawka na Drawie. Ale juz na odcinku zlotowym :D zobaczymy czy ruszyly sie wszedzie czy moze to tylko ten nowy odcinek taki fartowny.. pewni ejak pojedzie ze mna to nie bedzie juz tak rozowo... oczywiscie niemal wszystkie ryby na wobka... ktorego mu podarowalem :mellow:

Dziś z Artechem wyskoczyliśmy na Tajnos Agentos River

ogólnie (jak dla mnie) nie było źle. Zaraz po zejściu nad wodę przywitał mnie skaczący (zupełnie jak delfin) kropek tak ok 25 cm. Skakał chyba ze trzy razy, oczywiście w miejscu, w którym przed chwilą rzuciłem wobka - taki cwaniak był jakiś czas później - 150 m w górę rzeki tuż przed miniskarpą (mini w porównaniu do tych na Drawie ) wyskoczył mi do Slamo Frisky taki oto jegomość.

Nie mierzyłem go co prawda, ale wychodzi coś jak 30+

Później zaliczyłem jeszcze kilka brań w tym jedno na Sławkową 5teczke - lipaska

I jeszcze jedno branko na starą, zaśniedziałą Aszychmikę, niestety bez dłuższego kontaktu. Ogólnie widać, że rzeczka budzi sie z dnia na dzień coraz bardziej :D Choć chwilami można było mieć wrażenie, że ryby maja nas w ... no generalnie to gdzieś w okolicy płetwy odbytowej... zresztą chyba nie tylko ryby

Artechowi do końca wypadu nawet modły na kolanach nad rzeczką nie pomogły

... ale my tam jeszcze wrócimy ... <_< <_< <_<

hehe, coś znana mi ta Twoja tajnos agentos river :lol:..ja dzisiaj z Amitaf`em i znajomym odwiedziliśmy tajnos agentos odcinkos :wacko: :huh: :lol: na Redze...jeden kropek, dwie ryby spięte i kilka brań..ogólnie nieciekawie, ale odcinek miodowy ;) , także zrekompensował brak dobrych wyników :D