bassy Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Tak korzystaj z ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Tak korzystaj z ferii Jak by się dało to codziennie bym jeździł - ale mam daleko do takich rzeczek Teraz akurat mam farta, bo tata ma wolne parę dni I korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 fajnie masz, chyba jeszcze gimnazjum? ja już po feriach ale i tak młyn był straszny... liceum to nie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Tak jest - III gimnazjum Na wyprawę jestem już spakowany - jeszcze koło 23:00 muszę raczkowi wkleić ster i jestem w pełni gotowy do łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 będzie się działo ... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Czterdziestak w ręku i 42 na trawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Fajne kropki Taps, gratki... ja jutro zaczynam week z kropasami. Sobota Rega, niedziela gdzie mnie poniesie ...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Fajne kropki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Taps niedawno zamawiałem Twoje wobki Byłem z nimi na pstrągach, ale niestety nie miałem żadnego na agrafce - łowiłem swoimi i Prusaka. Jutro może pokuszę się i trochę nimi połowię I gratuluję wyprawy! Fajny kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Widze wobler ze jutro tez smigasz na kropki to tak jak ja ale u mnie pewnie lipa bedzie bo woda wysoka i brudna ale zawsze to przejsc sie mozna i dotlenic nad rzeczka ps. moze akurat jakis sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Taps gratuluje piekny kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Właśnie wyjeżdżam - jak wrócę ( około 16:00 ) to napiszę podobną relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wszystkim poławiaczom kropkowanych pereł wielkie gratulacje.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam Jak ja wam zazdroszczę !!!!!! Powodzenia podczas dzisiejszych łowów, znośnej pogody i przynajmniej pięćdziesiątaka życzę !! No i oczywiście z niecierpliwością czekam na relację z wypadów + zdjęcia. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @Taps- gratujacje ładna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Dziś z Artechem wyskoczyliśmy na Tajnos Agentos River ogólnie (jak dla mnie) nie było źle. Zaraz po zejściu nad wodę przywitał mnie skaczący (zupełnie jak delfin) kropek tak ok 25 cm. Skakał chyba ze trzy razy, oczywiście w miejscu, w którym przed chwilą rzuciłem wobka - taki cwaniak był jakiś czas później - 150 m w górę rzeki tuż przed miniskarpą (mini w porównaniu do tych na Drawie ) wyskoczył mi do Slamo Frisky taki oto jegomość. ... ale my tam jeszcze wrócimy ... <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 piękna woda spokojna a u mnie rwie aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 No mifciu, gratki, widzę, że te Wasze TAR się sprawdzają.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @mifek no no gratuluje rozdziewiczenia szklaka <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @mifek, artech nie miał tego kręcioła dziwnego to pewnie dlatego nie połowił, widocznie na takie tylko bioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Eh fajne te wasze tajne rzeczki U nas pogoda prawie wiosenna.Pada deszcz, z 5 st ciepełka tylko ciut za mocno wieje.Jutro jadę sprawdzić czy może i u nas się coś ruszyło bo jak do tej pory to ryby strasznie niemrawe są.Z tego co slyszę to w zasadzie gumkowcy mają jakie takie wyniki, wobki na razie w defensywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 z teog co ja wiem to milo26 ciagle meczy nowy odcinek Drawy. dzisiaj nawet mial jedna ladna rybke... ale poczekamy aż sam wstawi (jutro) fotki. Jutro poprawka na Drawie. Ale juz na odcinku zlotowym zobaczymy czy ruszyly sie wszedzie czy moze to tylko ten nowy odcinek taki fartowny.. pewni ejak pojedzie ze mna to nie bedzie juz tak rozowo... oczywiscie niemal wszystkie ryby na wobka... ktorego mu podarowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 to widze ze cos u wsa sie dzieje ja dzisiaj wyskoczylem na swoja ulubiona rzeke ale nic zero woda duza i brudna jutro poprawka tylko na malym ciurku moze tam cos capnie gratki dla dzisiejszych szczesliwych lowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Dziś z Artechem wyskoczyliśmy na Tajnos Agentos River ogólnie (jak dla mnie) nie było źle. Zaraz po zejściu nad wodę przywitał mnie skaczący (zupełnie jak delfin) kropek tak ok 25 cm. Skakał chyba ze trzy razy, oczywiście w miejscu, w którym przed chwilą rzuciłem wobka - taki cwaniak był jakiś czas później - 150 m w górę rzeki tuż przed miniskarpą (mini w porównaniu do tych na Drawie ) wyskoczył mi do Slamo Frisky taki oto jegomość. Nie mierzyłem go co prawda, ale wychodzi coś jak 30+ Później zaliczyłem jeszcze kilka brań w tym jedno na Sławkową 5teczke - lipaska I jeszcze jedno branko na starą, zaśniedziałą Aszychmikę, niestety bez dłuższego kontaktu. Ogólnie widać, że rzeczka budzi sie z dnia na dzień coraz bardziej Choć chwilami można było mieć wrażenie, że ryby maja nas w ... no generalnie to gdzieś w okolicy płetwy odbytowej... zresztą chyba nie tylko ryby Artechowi do końca wypadu nawet modły na kolanach nad rzeczką nie pomogły ... ale my tam jeszcze wrócimy ... <_< <_< <_< hehe, coś znana mi ta Twoja tajnos agentos river ..ja dzisiaj z Amitaf`em i znajomym odwiedziliśmy tajnos agentos odcinkos na Redze...jeden kropek, dwie ryby spięte i kilka brań..ogólnie nieciekawie, ale odcinek miodowy , także zrekompensował brak dobrych wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Patu my się właśnie wybieramy od pewnego czasu na górną Rege ale... czekamy na pozytywne wieści od pewnego miejscowego, który ma nas oprowadzić i pokazać jak się ryby łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi