wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Gratuluję! Ja dziś jestem na 0, a kolega miał dwa. Jutro napiszę co nieco Jednak wybraliśmy Pliszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Patu my się właśnie wybieramy od pewnego czasu na górną Rege ale... czekamy na pozytywne wieści od pewnego miejscowego, który ma nas oprowadzić i pokazać jak się ryby łapie Mifas, ogólnie nie ma za pozytywnych wieści z górnej Regi...coś tam się łowi i tybylcy tez coś tam łowią..ale oczywiście najlepiej jest jak nas nie ma nad rzeką, a jak już jesteśmy, to ponoć wczoraj skubały a dziś rzekomo jest załamanie pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Patu my się właśnie wybieramy od pewnego czasu na górną Rege ale... czekamy na pozytywne wieści od pewnego miejscowego, który ma nas oprowadzić i pokazać jak się ryby łapie Mifas, ogólnie nie ma za pozytywnych wieści z górnej Regi...coś tam się łowi i tybylcy tez coś tam łowią..ale oczywiście najlepiej jest jak nas nie ma nad rzeką, a jak już jesteśmy, to ponoć wczoraj skubały a dziś rzekomo jest załamanie pogody czyli stanradzik tak zwany... ciesz się, że niesłyszałeś dzis tego co słychać czasami na pomorskich rzekach... PANIE W LISTOPADZIE TO BRALY... teraz to ja tylko przychodz eposmiac sie jak inni lowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 a nie mówili że za mocno woda płynie i ikra im z haków spada ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 a nie mówili że za mocno woda płynie i ikra im z haków spada ???nieeee, tego jeszcze nie słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 tych klusoli to jak psow jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Przed wczoraj tak samo - pytałem miejscowego, który łowił na robaczka na spławik Mówił, że w listopadzie i grudniu połowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 ładnie! fajne zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Na podlasiu dzisiaj na 0, ale pooglądałem chociaz rzeczkę Pogoda dopisała wmiarę. Ogólnie to dziś chyba słabo na wschodzie (takie wieści dostawłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 super fotki! (tylko na 2giej razi cień fotografa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Podlasie to cudowna kraina,fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Nie tylko na wschodzie było słabo , na zachodzie również. Wczoraj z Tornadem odwiedziliśmy jedną z dolnośląskich rzeczek i raczej zwiedzaliśmy ubiegłoroczne miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Jak na tą rzeczkę to brania były sporadyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Pafek,Ale piękna ta Twoja rzeka! Cudo! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Wpadaj Remek Na odcinku, który jest na zdjęciach brania są raz na tydzień przy frekwencji łwoienia 7/7 ale jak coś weźmie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Czy tam łowicie na muchę? pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja dopiero raczkuję, ale jest Salmo Club Białystok (z prezesem Przemkiem L. ( ksywka Lisu) oraz bardzo sympatycznymi braćmi Jędrkiem i Mateuszem G. na czele), grupa zapaleńców z muchówkami w dłoniach Ogólnie ciężko u nas się łowi na muchę ze względu na trzciny, oraz brak możliwości brodzenia na większości wodach, wyjątkiem jest Czarna Hańcza. Na jętce oczywiście trzciny nie powinny aż tak przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Dziś odwiedziłem leśny potok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 naprawde bajkowe miejsce można wiedzieć gdzie się znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Przepiękne widoki i jaka czyściutka woda,pozazdrościć takich krajobrazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 To dobre potoczysko ! Jaką mieliście temp. bo widzę że ubrany jesteś jak na lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Pogoda tak na +7/+8 stopni, a ubrany byłem solidnie, może na zdjęciu nie widać, spodniobuty neopranowe, polar windstopper - było idealnie a w słoneczku nawet za ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ludzie ale rzeczki fantastyczne kazdy gdzies chociaz pochodzil a ja uziemiony dzisiaj w domu bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Panek wręcz identyczne miejscówki są na Pliszce, tylko dość daleko w dół rzeki, gdzie nie widać ludzkiego śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 ... ale my tam jeszcze wrócimy ... <_< <_< <_< My też Ale kropek ładnyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi