SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Wracając do samego wątku Pstrągi chciałem jeszcze napisać, że z powodu pracy a w sumie jej zmiany nie miałem jeszcze okazji w tym roku na wyprawę pstrągową z prawdziwego zdarzenia . Wszystkim, którzy już tego doświadczyli bardzo zazdroszcze tych chwil spędzonych nad pstrągową rzeką i oczywiście gratuluje złowionych ryb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Panowie piękne pstrągi. Szkoda, że w moich stronach nie ma tak pięknych rzek z pstrągami. Choć w sobotę na jedną oddaloną ruszam. Chyba sobie kupie tego Executora i zobaczę czy to magiczny wob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Hej @Ginel. No już tak nie narzekaj, może o rzut beretem od Ciebie to nie marzeczek pstrągowych, ale do rzek Jury to masz chyba nie więcejjak 100-150km. Trzeba jechać i łowić. Powodzenia.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 A moje twierdzenie na temat przynęt jest takie:Przynęta jest na tyle skuteczna na ile skuteczny jest wędkarz.I nie ważne czy jest to przynęta firmy X,Y czy może Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 A moje twierdzenie na temat przynęt jest takie:Przynęta jest na tyle skuteczna na ile skuteczny jest wędkarz.I nie ważne czy jest to przynęta firmy X,Y czy może Z. ważne jak ją wędkarz poda rybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 O to właśnie Panowie chodzi - nieraz sam mówię, że wobek nieskuteczny, ale to nie prawda - każdy jest skuteczny tylko trzeba go odpowiednie poprowadzić. Ale mnie dziwi to, że podstawię rybce wobka i nie weźmie, a gdy zmienię przynętę i poprowadzę ją tak samo to rybka się skusi. Przynęta wtedy musi mieć to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Widzę, że wątek strasznie zboczył w stronę przynęt pstrągowych...dla przypomnienia jak wygląda pstrąg zapodaje fote kabana złowionego ostatnio. Był jednym z trzech palczaków jakie złowiłem na otarcie łez po przegranej walce z 60takiem ...przynęta nie miała nic wspólnego z logo na czapce <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Nawet te małe cieszą Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vital Vilnius Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Czesc Dzisiay zlapal nieduzy pstrag (30sm) :blush:na Salmo Hornet 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Pięknie ubarwiony ten litewski pstrąg, a z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że ma rodziców i dziadków P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Niby male a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 @Bujo - wspaniała ryba! Napisz więcej o tym połowie! Czy to ferrox? @PaNeK, @Janusz - proszę bardzo: [moderator: NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!!!] Pozdrawiam serdecznie EWARYST !!!!! czy ty chcesz ludzi na łóżka szpitalne położyć człowieku nie pokazuj takich zdjęć R-ka w nocy u mnie była szanuj kolano i nie chodź za często na pstrągi bo masz tylko dwa kolana gratki za kropasa!!!!! Ps. To nie jest kropek z ostatniej wyprawy ekipy DEZONGA z PEPE???? Żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Ja pierdzielę mowę mi odjęło - jaki kropek piękny Pozazdrościć <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Rafał żyjesz bo mnie ledwo wyciągnęli wielkie gratulacje dla łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 W moim testamencie, zapisałem aby moja żona mnie pochowała z kijkami castingowymi oraz całą garścią woblerów Samo ! Inaczej będę rodzinę straszyć wieczorami ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Widzę, że już powoli wracamy do normy i zaczynamy znowu rozmawiać o kropkach. Super! Poniżej zdjęcie jednego z sobotnich kropasów. Z rzeki, w której podobno nie ma już pstrągów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Widzę, że wątek strasznie zboczył w stronę przynęt pstrągowych...dla przypomnienia jak wygląda pstrąg zapodaje fote kabana złowionego ostatnio. Był jednym z trzech palczaków jakie złowiłem na otarcie łez po przegranej walce z 60takiem ...przynęta nie miała nic wspólnego z logo na czapce <_< Patryk, ale mnie nakręcasz Jak przyjdzie nasza przesyłka to fiuuuu w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Widzę, że wątek strasznie zboczył w stronę przynęt pstrągowych...dla przypomnienia jak wygląda pstrąg zapodaje fote kabana złowionego ostatnio. Był jednym z trzech palczaków jakie złowiłem na otarcie łez po przegranej walce z 60takiem ...przynęta nie miała nic wspólnego z logo na czapce <_< Patryk, ale mnie nakręcasz Jak przyjdzie nasza przesyłka to fiuuuu w przyszłym tygodniu Oczywiście Sławku,od razu lecimy zrobić zwiad tu i tam ... tymczasem ten week mieszany, sobota - troć, niedziela pstrągi...ponoć na przyujściowym odcinku Regi zawiało srebrem, i to w niektórych przypadkach całkiem dużym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 @Spigot - obiecuję, że to się szybko nie powtórzy.. niestety @Komancz - rozbroiłeś mnie kompletnie.. Leżę do góry kółkami i płaczę ze śmiechu @Rognis - kapitalna ryba.. Zdobycze z takich rzeczek zawsze smakują specjalnie i cieszą podwójnie! Gratulacje dla łowcy!!! @all - połamania w przyszły weekend! Zazdroszczę tym, którzy mogą być nad wodą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Widze ze znowu zaczynacie panowie lapac i tak trzymac a nie sie klucicie jak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 No pięknie poławiacie ostatnio! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam Mi też udało się złowić w sobotę 40-taka w moich okolicach... jak na tą wodę to przyzwoita ryba.. Od razu zastrzegam, że nie znam właścicieli Salmo, a czapkę dostałem w prezencie od kolegi... Niestety nie wyjąłem przynęty do zdjęcia, ale na usprawiedliwienie dodam, że jest to moja ulubiona przynęta i od 2 sezonów wszystkie pstrągi złowiłem właśnie na tego woblera Pozdrawiam Wszystkich i gratuluję pięknych rybek! Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Łukasz, przyzwoity kropek Gratuluję. A w czapce Ci do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 No nie - znów Executor Gratki - piękna rybka. PS taki sam wobek leży u mnie w pudełku i jak już pisałem - muszę nim następnym razem trochę połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi